Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 603
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 623
  • Total: 623

Οι γυναίκες προτιμούν το γεμάτο ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 05, 2007, 03:35:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Οι γυναίκες προτιμούν το γεμάτο ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

ΚΕΒΙΝ ΜΑΚΓΚΡΟ
«Οι γυναίκες προτιμούν το... γεμάτο πορτοφόλι»

Οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες! Οι γυναίκες αποφασίζουν και διαλέγουν το... ακριβό αυτοκίνητο.

από μια έρευνα σε μια μια εφημερίδα.

Ποια η άποψη σας;

kathreftis

i  ali8ia  einai  panta  kapou  stin  mesi  8)  
as  min  eimaste  isopedotikoi  :shock:

lew  egw  twra  :roll:  

a  min   ksexasw  kalimera  :P

Rakendytos

παρολο που δεν εχω πορτοφολι τα παω καλα μαζι τους..

heinrich

μπα, μάλλον το γεμάτο παντελόνι
τώρα, από το πορτοφόλι είναι γεμάτο, από τίποτις άλλο, δεν ξέρω

joking

η γυναίκα ως θηλυκό του είδους homo sapiens, είναι γενετικά προγραμματισμένη να ψάχνει τον άντρα - αρσενικό του είδους homo sapiens που θα της προσφέρει αυτά που χρειάζεται ώστε να εξασφαλίσει την επιβίωση των παιδιών της και την ασφάλεια που χρειάζεται κατά την διάρκεια της λοχίας, και αργότερα κατά τη διάρκεια της ανατροφής τους

μέχρι τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, που τα δικαιώματα της στην αγορά εργασίας ήταν εξαιρετικά περιορισμένα, η επιβίωση και το "ευ ζειν" της ήταν άμεσα εξαρτημένο από αυτά που θα της πρόσφερε ο σύζυγος-προστάτης

στις σημερινές "αλλοιωμένες" εποχές που ζούμε, η αναζήτηση συντρόφου-προστάτη, εξακολουθεί να ζει στα γονίδια μας, αλλά οι ανάγκες των γυναικών είναι περισσότερο συναισθηματικές παρά οικονομικές - βλέπεις η εξέλιξη του φεμινιστικού κινήματος, μπορεί να μας εξασφάλισε θέσεις στην αγορά εργασίας, και να μας έκανε οικονομικά ανεξάρτητες, ο ανταγωνισμός όμως που δημιούργησε μπέρδεψε του ρόλους και απομάκρυνε ψυχικά τα δύο φύλα....

γυναίκες που "πουλούσαν" την εξαιρετικά προικισμένη από την φύση εξωτερική τους εμφάνιση, για να εξασφαλίσουν ένα "καλύτερο" επίπεδο ζωής, υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα όσο υπάρχουν άντρες που τις βλέπουν σαν ένα ακόμα "αντικείμενο", που πρέπει να προσθέσουν στην συλλογή τους, για να επιβεβαιωθεί το κύρος και η ισχύς τους

ο ισχυρισμός  "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" , μου ακούγεται σαν φτηνή δικαιολογία αυτών που όντως αποτυχημένοι αντί να κοιτάξουν το εγώ τους στον καθρέφτη και να αναθεωρήσουν τις συμπεριφορές τους, προτιμούν να μεταφέρουν την ευθύνη στις πλάτες των γυναικών που τους απέρριψαν .....

γιατί αν ο ισχυρισμός αυτός ήταν σωστός, και δεδομένης της αναλογίας πλουσίων/φτωχών ανδρών, φίλτατοι άνδρες, δεν θα είχατε στον ήλιο μοίρα...

8)

sexy

:arrow: kalhmera

:arrow: symfwnw me tin joking...oi gynaikes pleon exoun ginei pio aneksarthtes kai exoun to diko tous portofoli...H gynaika pleon den thelei apo ton antra na plhrwnw gia tis anagkes ths(gia oses mporoun na tis ikanopoihsoun mones tous, giati uparxoun kai alles pou gia kapoious logous den mporoun kai xreiazontai thn stiriksi apo to antriko portofoli) alla na einai dipla ths kai to "portofoli" tou na einai gemato kai katanohsh kai agaph gi'auth...

:arrow: Yparxei vevaia kai h kathgoria twn gunaikwn pou theloun na vlepoun ton antra/syntrofo tous na plhrwnei gi'autes...emena distixws h euthxws den moy aresei auto kai otan vlepw to agori mou na plhrwnei gia mena aisthanomai polu avola...

:arrow: Gi'auto ksexaste to mytho pws oi gynaikes agapoun prwta to portofoli kai meta ton antra...Den lew omws oti gia kapoies gynaikes den isxyei...Gia mena autes oi gynaikes den kseroun na agapane kai na ektimoun...distixws...

autaaaaaaaaaaaa

Rakendytos

Παράθεση από: "sexy"

]

:o  ..ΣΟΥΤ ΕΣΥ μικροΒΙΟ..

Alabastro

ο ισχυρισμός "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" , μου ακούγεται σαν φτηνή δικαιολογία αυτών που όντως αποτυχημένοι αντί να κοιτάξουν το εγώ τους στον καθρέφτη και να αναθεωρήσουν τις συμπεριφορές τους, προτιμούν να μεταφέρουν την ευθύνη στις πλάτες των γυναικών που τους απέρριψαν .....

PESTA XRISTOSTOMHHH.. KALE POU KRYBOTAN TETOIO TALENTO?

heinrich

ναι εντάξει...
και αυτοί οι άντρες από το μυαλό τους τα βγάζουν...
τι να πουμε και εμείς οι καλλιτέχναι

Enia

heinrich

εντάξει ρε τζο...
δεν μου δίνεις 3 ευρώ από τα 4.000 που παίρνεις κάθε 15νθήμερο να πάρω τσιγάρα?

joking

μωρό μου ,

για να ξυπνάω κάθε πρωί και να αντικρύζω τις καταπράσινες λίμνες των ματιών σου και να μπορώ να αγγίζω κατ αποκλειστικότητα τους καλοσχηματισμένους αρρενωπούς μηρούς σου, θα έδινα πολλά περισσότερα από τα 3 ευρώ, που τόσο ζητάς τόσο ...ντροπαλά!!!

]

Alabastro

Nikos28

Πράγματι, η προτίμηση των γυναικών για γεμάτα πορτοφόλια, υπάρχει. Και στη σημερινή εποχή της αποχαλίνωσης των ενστίκτων, ενισχύεται ακόμα περισσότερο.  

Εκτός όμως απο αυτήν, υπάρχουν κι άλλες δυνάμεις που ''δένουν'' ένα ζευγάρι... οι οποίες σπανίζουν μεν, αλλά είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ!

Έχω δει με τα μάτια μου άντρα μισότυφλο, μισόκουφο, με αδυναμία περπατήματος και παρατεταμένης ορθοστασίας καθώς και με πολλά άλλα προβλήματα, ο οποίος  έχει μια υγιή, αρτιμελή και φυσιολογική σύντροφο που τον λατρεύει!

Η βιολογία υπάρχει αλλά έχει και όρια. Και τα όρια αυτά σταματούν εκεί που αρχίζουν τα όρια των ΙΔΕΩΝ... :wink:

heinrich

Παράθεση από: "joking"

η γυναίκα ως θηλυκό του είδους homo sapiens, είναι γενετικά προγραμματισμένη να ψάχνει τον άντρα - αρσενικό του είδους homo sapiens που θα της προσφέρει αυτά που χρειάζεται ώστε να εξασφαλίσει την επιβίωση των παιδιών της και την ασφάλεια που χρειάζεται κατά την διάρκεια της λοχίας, και αργότερα κατά τη διάρκεια της ανατροφής τους θα μου προλογίσεις και την βιογραφία μου?

μέχρι τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, που τα δικαιώματα της στην αγορά εργασίας ήταν εξαιρετικά περιορισμένα, η επιβίωση και το "ευ ζειν" της ήταν άμεσα εξαρτημένο από αυτά που θα της πρόσφερε ο σύζυγος-προστάτης νόμιζα πως μιλάγαμε βασικά για το ζειν... το ευ αναφέρεται στο πορτοφόλι

στις σημερινές "αλλοιωμένες" εποχές που ζούμε, η αναζήτηση συντρόφου-προστάτη, εξακολουθεί να ζει στα γονίδια μας, αλλά οι ανάγκες των γυναικών είναι περισσότερο συναισθηματικές παρά οικονομικές - βλέπεις η εξέλιξη του φεμινιστικού κινήματος, μπορεί να μας εξασφάλισε θέσεις στην αγορά εργασίας, και να μας έκανε οικονομικά ανεξάρτητες, ο ανταγωνισμός όμως που δημιούργησε μπέρδεψε του ρόλους και απομάκρυνε ψυχικά τα δύο φύλα....από τον φεμινισμό και την ισότητα στα 100 χρόνια μοναξιάς.. το νέο μπεστ σέλλερ

γυναίκες που "πουλούσαν" την εξαιρετικά προικισμένη από την φύση εξωτερική τους εμφάνιση, για να εξασφαλίσουν ένα "καλύτερο" επίπεδο ζωής, υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα όσο υπάρχουν άντρες που τις βλέπουν σαν ένα ακόμα "αντικείμενο", που πρέπει να προσθέσουν στην συλλογή τους, για να επιβεβαιωθεί το κύρος και η ισχύς τουςεδώ δεν διαφωνούμε και κάνουμε ένα διάλλειμα για κρουασάν και καφέ

ο ισχυρισμός  "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" , μου ακούγεται σαν φτηνή δικαιολογία αυτών που όντως αποτυχημένοι αντί να κοιτάξουν το εγώ τους στον καθρέφτη και να αναθεωρήσουν τις συμπεριφορές τους, προτιμούν να μεταφέρουν την ευθύνη στις πλάτες των γυναικών που τους απέρριψαν .....από πότε το τίμιος θα το θεωρήσουμε αποτυχία? μήπως από την στιγμή που το λαμόγιο στην ζωή είναι και λαμόγιο στον έρωτα?

γιατί αν ο ισχυρισμός αυτός ήταν σωστός, και δεδομένης της αναλογίας πλουσίων/φτωχών ανδρών, φίλτατοι άνδρες, δεν θα είχατε στον ήλιο μοίρα... είσαι ακόμα ανύπαντρη? εκτός και αν άλλαξε κάτι αυτή την τελευταία εβδομάδα....

8)

623 Επισκέπτες, 0 Χρήστες