Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 203
  • Total: 203

Ολα εδώ πληρώνονται...

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 06, 2007, 11:41:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Ολα εδώ πληρώνονται...

Παλαιότερα άκουγα αυτή την φράση και εκτός από το ότι μου φαινότανε εξαιρετικά γενικευμένη και ... λιγάκι (εώς πολύ) σαν απειλή , δεν μπορούσα να την δεκτώ και δεν μπορούσα να την καταλάβω!

Ποιά όλα δηλαδή;
Και πως πληρώνονται εδώ; Αφού είδα ανθρώπους που έκαναν κακό και είναι μια χαρά και ανθρώπους που έκαναν καλό και υποφέρουν;

Πίστευα ότι ήταν μια απλή...μπούρδα!

Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από τότε που άρχισα να συνειδητοποιώ πως όλα τα πράγματα στην ζωή γίνονται για κάποιο λόγο , συνειδητοποίησα πως όντως όλα εδώ πληρώνονται και καλά και κακά.

Είδα την τιμωρία στην ύβρη...
Είδα την ανταπόδωση στην καλοσύνη...
Είδα το αποτέλεσμα στην αιτία...

Πρόσφατα , αυτό το "όλα εδώ πληρώνονται" το είδα να συμβαίνει στην ζωή μου δύο φορές απανωτά για καλό ευτυχώς...σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Σήμερα έκανα το καλό και σε δύο μέρες το βρήκα στο τριπλάσιο...

Αλλά τρόμαξα.... τρόμαξα γιατί κατάλαβα την τεράστια ευθύνη που έχουμε για τις πράξεις μας και πόσο τεράστια επίπτωση έχει μια πράξη μας στην ίδια την ζωή μας...

Πιστεύετε ότι "όλα εδώ πληρώνονται" ;

pingo

Μα και φυσικά...
Εγώ μόλις πριν λίγο έψαχνα για παρκάρισμα 35-40 λεπτά...και στο τέλος ανταμείφθηκα με μία θέση κάτω από το σπίτι μου...σχεδόν... :lol:  :lol:  :lol:

xhmeia

ναι, τωρα  το  πιστευω
Ο,τι καλο ή κακο  εχουμε κανει
περιστρεφονται στο συμπαν
και επιστρεφονται σε μας
απο κει που δεν το περιμενουμε

τα παντα ειναι δανεικα κ για ολα αναδρομικα ερχεται η ωρα

Ventouza

Μπράβο Αιολλάκο!!!! :hug2:
Όλα εδώ πληρώνονται και ....ξεπληρώνονται!:lol:
Όπως λέει κι ένας καλός μου φίλος..."Εδώ είναι η κόλαση εδώ και ο παράδεισος" :wink:
Γι' αυτό να είστε καλά παιδιά!!! :P  :P  :P :wink:

blue-roses

Δε θα μπορούσα με τίποτα να διαφωνίσω.
Είμαι πεπεισμένη πώς όταν κάνουμε κάτι
είτε αυτό είναι καλό είτε κακό θα το βρούμε μπροστά μας.
Οι λα'ι'κές παροιμίες είναι σοφές γιατί έχουν
βγεί απο τη ζωή και μία απ'αυτές;
 ]

isabella

ο θεος αγαπαει τον κλεφτη, αλλα πιο πολυ τον νοικοκυρη :twisted:  :twisted:  :twisted:

heinrich

και αν έχεις ξεχάσει απλήρωτο λογαριασμό μόνο στην πλ.  Kοτζιά πληρώνεται

heinrich

κοινώς το συνδρομο του φορεστ Kαμπ
οποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια

Jezebell

Υπαρχει μια θεωρεια που πιστευω ακραδαντα.Η κολαση και ο παραδεισος ειναι εδω μεσα μας.Ολες μας οι πραξεις εχουν αντικτυπο ισως οχι αμμεσο αλλα εχουν .Το κακο ειναι οτι πολλες φορες για τις δικες μας "αμαρτιες" καλουνται να πληρωσουν οσοι αγαπαμε.

Shadowlord

Εδω ειναι ο παραδεισος και η κολαση εδω..

xhmeia

Παράθεση από: "Jezebell"Υπαρχει μια θεωρεια που πιστευω ακραδαντα.Η κολαση και ο παραδεισος ειναι εδω μεσα μας.Ολες μας οι πραξεις εχουν αντικτυπο ισως οχι αμμεσο αλλα εχουν .Το κακο ειναι οτι πολλες φορες για τις δικες μας "αμαρτιες" καλουνται να πληρωσουν οσοι αγαπαμε.

δυστυχως, υπαρχει λογος που πληρωνουν αλλοι,
γιατι εκει μας πονα πιο πολυ Σταυρουλα μου
εκει διαπερνα το ειναι μας
γ αυτο πρεπει να μαστε οσο αυτο ειναι δυνατον
υπευθυνοι και προνοητικοι για οσα κανουμε

Nikos28

Δεν την πληρώνουν μόνο οι δικοί μας. Πολλές φορές την πληρώνουν και άσχετοι - τυχαία, απ' ο,τι φαίνεται...

Υπάρχουν φορές που κάποιοι φαίνεται πως ''τραβούν'' επάνω τους τις αμαρτίες μιας ολόκληρης κοινωνίας, κάτι σαν τον αποδιοπομπαίο τράγο της αρχαιότητας.
Και το χειρότερο είναι οτι δε φαίνεται να υπάρχει καμία αιτιατή σχέση ανάμεσα στις αμαρτίες μιας κοινωνίας και στο οτι κάποιοι συγκεκριμένοι καλούνται να καταβάλουν το τίμημα για τις αμαρτίες αυτές!

apol

203 Επισκέπτες, 0 Χρήστες