Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 253
  • Total: 254
  • cuba

Eurovision 2007 - η ελληνική συμμετοχή

Ξεκίνησε από Enia, Φεβρουαρίου 07, 2007, 08:42:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Yassou Maria - Yassou Europe!

Ο Σαρμπέλ θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision!

1/3/07 Γράφει ο Παύλος Ζέρβας  (Music Corner)

Διεξήχθη χθες ο ελληνικός τελικός για τη Eurovision που ανέδειξε νικητή τον Σαρμπέλ, δηλαδή το αουτσάιντερ σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις! Η ΕΡΤ φρόντισε για μια ακόμη φορά να μας ξενυχτήσει, καθώς από τις 22.00 που ξεκίνησε το event έπρεπε να περιμένουμε περίπου 1.30 ώρα για να δούμε τους διαγωνιζόμενους να βγαίνουν στη σκηνή. Όλο αυτό το διάστημα, Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου μας αποδείκνυαν πόσο ανέμπνευστοι και συχνά ανέτοιμοι ήταν για να παρουσιάσουν αυτή τη βραδιά. Προσωπικά βρήκα τις ατάκες τους αδιάφορες και η γενικότερη παρουσία τους ήταν πολύ πιο κάτω απ' ότι μας έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα. Οι καλές τους στιγμές ήταν πολύ λίγες. Ειδικά μετά τη περσινή πολύ καλή παρουσίαση, φέτος μάλλον υπήρχε αμηχανία στο πως ακριβώς θα πρέπει να εξελιχθεί το event.

Anyway, η βραδιά δεν ήταν αφιερωμένη στους παρουσιαστές (αν και τελευταία η αλήθεια είναι ότι στους ελληνικούς τελικούς μεγαλύτερη προβολή έχουν οι ίδιοι οι παρουσιαστές!), αλλά στους τρεις διαγωνιζόμενους. Ο Σαρμπέλ βγήκε στη σκηνή πλαισιωμένος από 4 αιθέριες υπάρξεις και η όλη εμφάνιση του μου θύμισε πολύ Σάκη Ρουβά και "shake it" (μάλιστα μια από τις χορεύτριες, η Μαρία Λυγαράκη, ήταν και στο μπαλέτο του Σάκη!), όμως γενικά είδαμε μια πολύ καλή χορογραφία και ένα "ξεσηκωτικό" κομμάτι. Η Τάμτα ακολούθησε με ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, άκρως ερωτικό όπως ταιριάζει στο τραγούδι της και ένα πολύ sexy φόρεμα σε στυλ νυφικού. Ο Χρήστος Δάντης ξανάφερε παλμό στη σκηνή με το δικό του κομμάτι και τις ντυμένες με sexy εσώρουχα χορεύτριές του!

Η ώρα της ψηφοφορίας ήρθε αρκετά αργότερα, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα! Είπαμε, κάποιοι φρόντισαν να μας ξενυχτήσουν εκτός αν πιστεύουν πως ο Έλληνας λειτουργεί καλύτερα ...μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και η ψήφος του θα ήταν με πιο ...καθαρό μυαλό!

Φυσικά στη συνέχεια είχαμε και λαϊκό πρόγραμμα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου που πάντως η παρουσία της ήταν στα θετικά της βραδιάς. Όπως στα θετικά ήταν και η πολύ καλή εμφάνιση των εκπροσώπων της Κύπρου, της Ευρυδίκης και του Δημήτρη Κοργιαλά που τραγούδησαν το "comme ci comme ca" και ξεσήκωσαν το κόσμο. Στα θετικά και τα πολύ όμορφα σκηνικά και οι φωτισμοί.

Το κοινό τελικά αποφάσισε και την ετυμηγορία του τη μάθαμε ...όσοι είχαμε μείνει ακόμα ξύπνιοι (!) στις 1.15! Γιώργος Καπουτζίδης και Ζέτα Μακρυπούλια ανέβηκαν στη σκηνή και μαζί με τους βασικούς παρουσιαστές κάλεσαν τον πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής κ. Μίμη Πλέσσα ο οποίος άνοιξε τον φάκελλο και ανακοίνωσε τη νίκη του Σαρμπέλ! Ο κ. Χουλιάρας της ΕΡΤ ανακοίνωσε στη συνέχεια τα ακριβή ποσοστά.

Κοινό και Επιτροπή μαζί
Σαρμπέλ: 39,69%
Δάντης: 31,28%
Τάμτα: 29,02%  

Ψήφος Κοινού
Σαρμπέλ: 44,45%
Δάντης: 31,95%
Τάμτα: 23,60%  

Ψήφος Επιτροπής
Σαρμπέλ: 17,46%
Τάμτα: 17,22%
Δάντης: 15,56%  

Ο κύβος ερρίφθη. Καλή τύχη στον Σαρμπέλ!

heinrich

[size=24]εγώ θέλω τον Pακιντζή[/size]

heinrich

σήμερα το πρωί άνοιξα την τιβί και άκουγα να ασχολούνται όλοι με αυτή την ανοησία...
εκατσα και άκουσα και τα 3 τραγούδια...
Παρατηρήσεις:
1) O δάντης δεν ξέρει να μιλάει αγγλικά. Eίναι χειρότερος από μένα και από Γερμανό
2) Tο χορευτικό της Tάμτα μου θύμισε Mάο
3) O σαρμπέλ κουνιέται μόνο από τον ώμο και επάνω? Tα παπούτσια του ήταν καρφωμένα στο δάπεδο ή του κρατούσε σφιχτά τα πόδια καμμιά θαυμάστριά του?
4) Γιατί δεν κατέβηκε ο Pακιντζής/
5) H Aποστολία Zώη δεν έχει φοβερή γαμπίτσα?
6) Θα κατέβει και ο Nέρι στο ντέρμπυ
7) Σήμερα θα παίξω μπάλα
8) Eίμαι στην 7 ημέρα και είμαι καθαρός
9) Eίμαι ο Xάιν

Enia

Μωρέ κι εγώ τον Ρακιντζή θα ήθελα, αλλά τι να λέμε τώρα...  :roll:

Μέχρι στιγμής ψηφίζω Βουλγαρία - αν και σίγουρα έχω αρκετά να ακούσω ακόμα...

Μας βλέπω σε ημιτελικούς του χρόνου... Μόνο ένα πάρα πολύ καλό promo μας σώζει... Και οι ανά την Ευρώπη 'σαρμπελίτσες'...

ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑΜΤΑ, ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΤΕ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙΧ ΤΩΡΑ!  :evil:

[size=9]σιχτίρ...[/size]

Shadowlord

VOTE ROTTING CHRIST FOR EUROVISION!!!!! :P  :P  :P

:git:

heinrich

SEptic flesh
που ειναι και φιλαρακια μου

Shadowlord

Ας σοβαρευτουμε..καλυτερη επιλογη οι Nightfall!! 8)

Jezebell

Εγω παλι λεω να ξαναπαει η Παπαριζου

Jezebell

Η η Εφη Θωδη με τα Κατσαμπακια

seagull

Παράθεση από: "heinrich"σήμερα το πρωί άνοιξα την τιβί και άκουγα να ασχολούνται όλοι με αυτή την ανοησία...
εκατσα και άκουσα και τα 3 τραγούδια...
Παρατηρήσεις:
1) O δάντης δεν ξέρει να μιλάει αγγλικά. Eίναι χειρότερος από μένα και από Γερμανό :arrow: και θα μπορουσε να γραψει κατι αξιοπρεπεστερο για μια εν λογω συμμετοχη υπολογιζοντας το χαρτι της εμπειριας του σε πραγματικη βαση
2) Tο χορευτικό της Tάμτα μου θύμισε Mάο :arrow: Τα φωνητικα της υποβαθμισαν την μελωδια, γενικα για τη σκηνικη παρουσια της δροσερη αλλα πολυ φτωχη
3) O σαρμπέλ κουνιέται μόνο από τον ώμο και επάνω? Tα παπούτσια του ήταν καρφωμένα στο δάπεδο ή του κρατούσε σφιχτά τα πόδια καμμιά θαυμάστριά του? :arrow: νο κομεντς (ο σαρμπελ απο οτι θυμαμαι λιγο νομιζω πως εχει αυτο το στυλ)
4) Γιατί δεν κατέβηκε ο Pακιντζής/
5) H Aποστολία Zώη δεν έχει φοβερή γαμπίτσα?
6) Θα κατέβει και ο Nέρι στο ντέρμπυ
7) Σήμερα θα παίξω μπάλα
8) Eίμαι στην 7 ημέρα και είμαι καθαρός
9) Eίμαι ο Xάιν

χαρη εκανα που αναγκαστικα ειδα λιγο απο το σοου, κριμα τα χρηματα που παιρνει η κρατικη, κατω απο το μετριο το ολο στησιμο, αρκετα λαθη..βαρεθηκα μετα τα 5 λεπτα  Το πανηγυρακι δεν μου αρεσει σαν εκφραση

seagull

Παράθεση από: "Jezebell"Εγω παλι λεω να ξαναπαει η Παπαριζου

την γνωρισα απο κοντα στη δουλεια μου..εχει τον αερα..το σπιρτο..το χαρισμα η κοπελα..η Θωδη εχει τη βλακεια της τβ ...και απο οτι φαινεται πολλα πουλανε στην εποχη μας  :D

και του χρονου πολυ καλυτερα

Brasidas

KAI GIATI NA MHN STILOUME TON MAGKA ME TO KLARINO

KAI TO PREPON KITS EXEI KAI TO ORGANO TOU KSEREI NA TO PAIZEI KAI DEN EINAI KRYOKWLOS

OI ALLOI TERATA EIXAN
TERATA ESTILAN

EMEIS KARAGKOUNA EXOUME
KARAGKOUNA NA STILOUME

AX RE MARIA TI TRABAME GIA SENA

SoFiA24

Δεν το είδα όλο το show αλλά είδα και τα 3 τραγούδια. Κι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί ο μόνος που κέρδισε το κοινό, τουλάχιστον το τηλεοπτικό, ήταν ο Σαρμπέλ.

Ο Δάντης γέμιζε μεν τη σκηνή αλλά δεν είχε αυτό το κάτι. Αυτά τα φωνητικά δε στο τέλος κι αυτά τα γυρίσματα της φωνής ήταν υπερβολή.
(Κρίμα γιατί αυτό το τραγούδι με είχε κερδίσει αρχικά)

Η Τάμτα από την άλλη βγήκε σαν άλλο πρόσωπο. Όταν έχεις περάσει στον κόσμο μια ποπ και νεανική εικόνα δεν μπορείς να βγαίνεις πάνω στην σκηνή ωσάν ώριμη κυρία. Το μαλλί της ήταν υπερβολικά στυλιζαρισμένο ενώ το τραγούδι σε καμία περίπτωση δεν έβγαζε τα συναισθήματα που θα πρεπε..Όταν το άκουγα στο ραδιόφωνο ένοιωθα πολύ πιο όμορφα και πολύ πιο σίγουρη γι αυτό.

Ο Σαρμπέλ βγήκε άνετος, με πάθος και προφανώς έδωσε στο κοινό αυτό που ζητούσε.

Όσο για την κριτική επιτροπή πέραν του Μίμη Πλέσσα και ορισμένων σχετικών με το χώρο της μουσικής οι υπόλοιποι νομίζω ήταν περιττοί...

Σε ότι αφορά τα περί καραγκούνας κλπ δε θα ήταν διόλου κακή ιδέα. Μόνο που δε θα το τολμούσε κανείς. Κι αυτό γιατί μάλλον ο πόλεμος που θα εισέπραττε πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού αλλά και σαν επακόλουθο μιας πιθανής μη καλής θέσης θα τον απωθούσε από την όποια προσπάθεια.

Κατά την ταπεινή μου άποψη , το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να υποστηρίξουμε την επιλογή της 28ης Φεβρουαρίου κι ότι γίνει. Στο κάτω κάτω ένας διαγωνισμός είναι... Δε  θα χάσουμε και την εδαφική μας ακεραιότητα...

Οπότε : Πολύ καλή επιτυχία στον Σαρμπέλ !!!!

heinrich

Eπίσης θέλω να αναστηθεί ο hendrix να σου δώσουμε ελληνική υπηκοότητα και να τον στείλουμε στο ελσίνκι ως το νέο ελληνικό θαύμα

Rakendytos

μια χαρα ειμαστε..
Στειλαμε τον καραγκιοζη που λενε και οι Χαινηδες.. :D

253 Επισκέπτες, 1 Χρήστης