Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 317
  • Total: 318
  • Leon

Σας αρέσει να ακούτε μουσική οταν κάνετε Ερωτα;

Ξεκίνησε από tseriko, Φεβρουαρίου 09, 2007, 06:37:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tseriko

Σας αρέσει να ακούτε μουσική οταν κάνετε Ερωτα;

μουσική ή τραγούδια;

τι είδους;

Εχει επίδραση στην διάθεση σας;

τραγουδάτε οταν κάνετε Ερωτα;

Σας αρέσει να σας τραγουδάει ο/η συντροφός σας;

isabella

μουσικη μονο απαλη και αν...

:arrow: προτιμω να ακουω τους ηχους του αλλου :P

xhmeia

:wink: αν ο συντροφος μπορει να μ ανεβασει στον εβδομο, τι να την κανω τη μουσικη?καλυτερη η δικη μας μουσικη υποκρουση   :wink:

heinrich

μόνο αν φωνάζει πολύ..

κουμαντατούρ ένα πράμα

Enia

Μου αρέσει να ακούω μουσική συνέχεια. Συνέχεια όμως. Ό,τι κι αν κάνω. Άρα και όταν κάνω έρωτα. Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που επιλέγω για τη συγκεκριμένη στιγμή, ούτε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα απαραίτητα... Κάποιος σταθμός με ελληνικά θα είναι λογικά...
Τώρα, όσο για το να μου τραγουδάει... Γενικώς μου τραγουδάει -και του τραγουδάω- στις χαλαρές μας στιγμές και μου αρέσει πολύ, αλλά... πάνω στη συγκεκριμένη πράξη δεν θα ήταν λίγο τσίου!?  :lol:

Για πες κι εσύ βρε τσέρικο! :tongue:

tseriko

Παράθεση από: "Enia"Μου αρέσει να ακούω μουσική συνέχεια. Συνέχεια όμως. Ό,τι κι αν κάνω. Άρα και όταν κάνω έρωτα. Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που επιλέγω για τη συγκεκριμένη στιγμή, ούτε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα απαραίτητα... Κάποιος σταθμός με ελληνικά θα είναι λογικά...
Τώρα, όσο για το να μου τραγουδάει... Γενικώς μου τραγουδάει -και του τραγουδάω- στις χαλαρές μας στιγμές και μου αρέσει πολύ, αλλά... πάνω στη συγκεκριμένη πράξη δεν θα ήταν λίγο τσίου!?  :lol:

Για πες κι εσύ βρε τσέρικο! :

thelo na pisteyo oti eine apo tis wraioteres stigmes poy mporeis na dwseis ston allon na katalavei me ton diko soy tropo ti tha mporeseis na toy peis me mia idieterh katastash ego epi prosopikou tragoydaw pantos ligo faltsa alla tragoydaw

saliara

Εννοείται....Αν δν θέλεις να ακουστείς ειδικά την βάζεις τέρμα..χιχιχι!!Αλλά πιο σιγά είναι ωραία γιατί σε χαλαρώνει...

Pappas10

Αρκεί να μην αρχίσω ή εγώ ή η σύντροφος τις άριες... από εκεί και πέρα καλά είναι.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Rakendytos

..μεταλ να εχουμε ρυθμοοο!!!
Τα παλια χρονια Ντεντ Κενεντις Ναζι Πανκς.. Ναζι Πανκς.. Φακ Οφ!!! :D

heinrich

τώρα που το σκέφτηκα περισσότερο είναι ωραίο να ακούς τους υπόλοιπους που κάνουν έρωτα στο ίδιο δωμάτιο...
Bέβαια ο κος Διαχειριστής θα μας πει πάλι πως το μπάνιο έχει την καλύτερη ακουστική αλλά στο δικό μου δεν χωράνε περισσότεροι από 2...

Pappas10

Παράθεση από: "Rakendytos"..μεταλ να εχουμε ρυθμοοο!!!
Τα παλια χρονια Ντεντ Κενεντις Ναζι Πανκς.. Ναζι Πανκς.. Φακ Οφ!!! :D

Δεν ξέρω αν το θυμάμαι καλά... αλλά για ρυθμό Ντεντ Κένεντις αδελφέ θέλω και 4εις να με κρατάνε πρώτα και να με πάνε μετά...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Jezebell

Θελω ν ακοπυω μονο εκεινον

tseriko

η καλύτερη μουσική όταν κάνεις έρωτα είναι ο συνδιασμός της φλόγας στο τζάκι με τη βροχή που ακούγεται. (θέλει λίγο φαντασία για να μπορέσεις να το νιωσεις αυτό........)Οταν υπαρχει φαντασια....τοτε εχεις την εντυπωση οτι ....εκεινη την στιγμη.....ακους την συμφωνια του Μπετοβεν  :oops:   :idea:  :cheers:

tseriko

Παράθεση από: "tseriko"η καλύτερη μουσική όταν κάνεις έρωτα είναι ο συνδιασμός της φλόγας στο τζάκι με τη βροχή που ακούγεται. (θέλει λίγο φαντασία για να μπορέσεις να το νιωσεις αυτό........)Οταν υπαρχει φαντασια....τοτε εχεις την εντυπωση οτι ....εκεινη την στιγμη.....ακους την συμφωνια του Μπετοβεν  :oops:   :idea:  :cheers:
ξεκινάς με κάτι ελαφρύ μετά το γυρνάς σε αισθησιακό μέχρι να γίνει κατάσταση και την ώρα της πράξης R&B ...να έχουμε και ρυθμό
Αλλά μην ξεχνάτε η πειρατεία σκοτώνει την μουσική (...εκτός αν αρχίσουν να πουλάνε τα CD τίποτα ξανθά μοντέλα)

Enia

δηλ κάθε τόσο αφήνεις το μωρό στα κρύα του λουτρού για να αλλάξεις το cd...  :roll:

ή έχεις χρονομετρήσει τις φάσεις της πράξης και έχεις φροντίσει να εναλάσσονται τα είδη των τραγουδιών στους αντίστοιχους χρόνους...  :roll:

317 Επισκέπτες, 1 Χρήστης