Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 290
  • Total: 291
  • Leon

Τι είναι αυτό που ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ μια σχέση;

Ξεκίνησε από cowboissa, Φεβρουαρίου 16, 2007, 09:26:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

....να τι δεν τελειωνει μια σχεση :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:

Shadowlord

...μια κοπελα σαν εσενα... :hug2:

Pappas10

Παράθεση από: "Shadowlord"Και Μιχαλη διαφωνω ως προς τη μαγειρικη!!!Σταυρουλα μωρο μου εισαι the best!!!! :D

Παρακαλώ... αν σε εβρισκα σέξυ θα είχε και η Τζεζ και εσύ πρόβλημα. Όσον αφορά τη διαφωνία σου... από  τη στιγμή που είσαι με την Τζεζ εξυπακούεται πως έχεις γερό στομάχι... πέρα από πλάτες.  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "Jezebell"....να τι δεν τελειωνει μια σχεση :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:

Μπά... εμένα όποτε μου έριχναν χυλόπιτα αγγαλιά με είχαν.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Shadowlord

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "Shadowlord"Και Μιχαλη διαφωνω ως προς τη μαγειρικη!!!Σταυρουλα μωρο μου εισαι the best!!!! :D

Παρακαλώ... αν σε εβρισκα σέξυ θα είχε και η Τζεζ και εσύ πρόβλημα. Όσον αφορά τη διαφωνία σου... από  τη στιγμή που είσαι με την Τζεζ εξυπακούεται πως έχεις γερό στομάχι... πέρα από πλάτες.  :P  :P  :P  :P

:24::24::24::24::24:

kuria

μωρε... ολοι οι ιδεαλιστες στην ιδια μαζωξη!!
ολοι μιλαμε για αιωνια αγαπη και παντοτινους ερωτες και επιμελως αποφευγουμε να αναφερουμε πως η αιωνιοτητα απαρτιζεται απο απειρες στιγμες και ο ανθρωπος εξελισσεται- αλλαζει την καθε στιγμη...
γιατι λοιπον να μη δεχτουμε πως στιγμη τη στιγμη, αλλαγη την αλλαγη παυουμε να νιωθουμε τα ιδια αισθηματα για καποιον αλλο;
και αν μετα το χωρισμο νιωσουμε το παθος να ξαναφουντωνει γιατι να μην ξανασυμπορευθουμε;
τελος δε ποιος επινοησε σαν εξελιξη του μυστηριωδη τον κρυοκωλο;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

ναι είδαμε και την δικιά σου εξέλιξη

kuria

γιατι βρε σιχαμα δεν εξελιχθηκα; εδω καταφερα να σε ανεχομαι κοντα 4 λεπτα συνεχομενα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

xhmeia

Παράθεση από: "cowboissa"(1)(α) Τι είναι αυτό που μας κάνει μια μέρα να ξυπνάμε ένα πρωί και να σκεπτόμαστε ότι δεν αγαπούμε πια αυτόν/αυτήν που αγαπούσαμε μέχρι χτες;
Η αγαπη δεν τελειωνει σε μια μερα.Αν... ειναι αγαπη, για να φτασει στο σημειο να τελειωσει οριστικα κ αμετακλητα .......φταινε πολλα....κ απο τους δυο.......παιρνει χρονο πολυ κ αλλο τοσο, η συνειδητοποιηση του τελους
Ο ενθουσιασμος, φυσικα κ μπορει να λαβει τελος ανα πασα στιγμη.

Πώς αποφασίζουμε να πικράνουμε τον/την άλλον/ην [μην ακούσω βλακείες του στυλ "ήρεμος χωρισμός" ή "χωρισμός κοινή συναινέσει", γιατί θα βγάλω σπυριά κ θα χαλάσω το δέρμα μου].
Δεν αποφασιζεις να πικρανεις καποιον........αποφασιζεις να μην πικραινεις αλλο τον εαυτο σου........εχει τεραστια διαφορα.Κ εφ οσον μιλαμε για αγαπη, εχει αντιληφθει κ το ταιρι οτι η σχεση βαδιζει προς τα εκει.Και φυσικα υπαρχει χωρισμος κοινη συναινεσει .........θεμα ωριμοτητας ειναι κ των 2 ( οχι ηλικιακης, αλλα ψυχικης )
(2) Ισχύει στις γυναίκες ότι αυτός που αφήνει κάποια στιγμή ξαναγυρίζει; Γιατί στους άνδρες εν πολλοίς ισχύει ότι συνειδητοποιούν την "βλακεία" τους να χωρίσουν μια γυναίκα και να επιστρέφουν σʼ αυτήν, με σκοπό να την ξανακατακτήσουν ασχέτως αν είναι αργά ποια.
Οι επιστροφες δεν ειναι θεμα γυναικειο ή αντρικο.Το θεμα ειναι να κανεις οσα μπορεις να σωθει μια σχεση-αν αξιζει-οσο εισαι μεσα.Γ αυτο και παραπανω ειπα, οτι ενας χωρισμος (εφ οσον μιλαμε γι αγαπη κ οχι ερωτα ή απλα ενθουσιασμο) δεν παιρνει μερες, αλλα χρονια.Το παλευεις.Δεν εχεις αφησει κανενα μετα να υπαρχει (3) Πώς γίνεται κανείς αρκετά μυστηριώδης για να είναι σαγηνευτικός αλλά όχι τόσο ώστε να φανεί "παγοκολώνα".
Αν το καταλαβα καλα.....Επιτηδευμενα σαγηνη και μυστηριο?Για ποιο΄λογο?Για να κατακτησεις καποιον?Και μετα ?Απομυθοποιηση του εαυτου σου, μονη σου ?Αξια εχει να κατακτησεις τον αλλον με το να εισαι ΕΣΥ κ μονο.Οχι μια αλλη

captainstel

κοιτα τωρα να δεις μετα απο τοσες σχεσεις που τελειωσαν να μην ξερω....... καλα εκει ημουν εγω!!!!!

black_velvet

Παράθεση από: "cowboissa"(1)(α) Τι είναι αυτό που μας κάνει μια μέρα να ξυπνάμε ένα πρωί και να σκεπτόμαστε ότι δεν αγαπούμε πια αυτόν/αυτήν που αγαπούσαμε μέχρι χτες; Σίγουρα η απάντηση διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση.
(1)(β) Τι είναι αυτό που μας κάνει να συνειδητοποιούμε από μόνοι μας [χωρίς κάποιο καβγά] ότι δεν μας τραβά ο άλλος/η παρόλο που μπορεί ακόμη να σημαίνουμε τα πάντα γιʼ αυτόν/αυτήν; Πώς αποφασίζουμε να πικράνουμε τον/την άλλον/ην [μην ακούσω βλακείες του στυλ "ήρεμος χωρισμός" ή "χωρισμός κοινή συναινέσει", γιατί θα βγάλω σπυριά κ θα χαλάσω το δέρμα μου: και μετά ποιός θα με κοιτάξει!! ].

(2) Ισχύει στις γυναίκες ότι αυτός που αφήνει κάποια στιγμή ξαναγυρίζει; Γιατί στους άνδρες εν πολλοίς ισχύει ότι συνειδητοποιούν την "βλακεία" τους να χωρίσουν μια γυναίκα και να επιστρέφουν σʼ αυτήν, με σκοπό να την ξανακατακτήσουν ασχέτως αν είναι αργά ποια.

(3) Πώς γίνεται κανείς αρκετά μυστηριώδης για να είναι σαγηνευτικός αλλά όχι τόσο ώστε να φανεί "παγοκολώνα".

Οι απαντήσεις που δίνω είναι (α) βρίσκεται άλλος "καλύτερος/η", (β) δεν έχει ή δεν αισθάνεται να έχει να κερδίσει ο/η Α από την/τον Β τίποτε άλλο. Θα έβαζα και "βαριέται" αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι μπορεί κανείς να "βαρεθεί" κάποιον που έχει αγαπήσει, και έρχομαι στην πιο πειστική απάντηση, αν και πικρή, που μπορώ να δώσω: (γ) δεν αγάπησε πότε ο Α την/τον Β ασχέτως αν ο/η Β αγάπησε την/τον Α.
Αρά ο χωρισμός είναι η λύση μιας κοροϊδίας, γιατί αν ήταν αληθινή αγάπη θα κρατούσε. [σωστός ο συλλογισμός ή κοινοτοπία;]
Πάντως κατά την ταπεινή μου άποψη ο χωρισμός είναι συνήθως, γιατί βεβαίως υπάρχουν και περιπτώσεις που ο/η ένας/μία κακοποιεί τον/την άλλον/άλλη, βλακώδης ιδίως σε "μικρές" ηλικίες.
Απόλυτη απάντηση σαφώς δεν υπάρχει σε κανένα από τα ερωτήματα. Θα εκτιμούσα πάντως να διαβάσω τις απόψεις σας περί των θεμάτων.

]
[size=24]ΖΗΣΤΕ!!![/size]

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

απλα για σχεσεις μιλαμε εδω ή για αγαπη, παιδια ??

290 Επισκέπτες, 1 Χρήστης