Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 204
  • Total: 204

Χρονια πολλα Σταυρουλα!!!(Jezebell)

Ξεκίνησε από Shadowlord, Φεβρουαρίου 16, 2007, 10:06:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Μωρο μου χρονια πολλα και καλα!!!Να εχεις παντα ανθρωπους διπλα σου που να σε αγαπανε οσο σε αγαπαω εγω(φιλικα ε!! :P ) και να τους αγαπας!(..αλλα πιο πολυ εμενα!!! :lol: )Σε αγαπαω παρα πολυ και σου ευχομαι ο,τι καλυτερο γιατι το αξιζεις!!!Πολλα φιλια!!

:habbyb: :blobs16: :moonwalk:  :git:  :habbyb: :blobs16: :moonwalk:  :git:  :habbyb: :blobs16: :moonwalk:  :git:  :habbyb: :blobs16: :moonwalk:  :git:  :habbyb: :blobs16: :moonwalk:  :git: :habbyb:

isabella

σταυρουλα χρονια πολλα και παντα ευτυχισμενη! :D  :D

Pappas10

Σταυρούλα.... χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί. Από καρδίας να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη και να έχεις αυτά που σου αξίζουν.... δηλαδή τα πάντα.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.
 :P  :P  :P
Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

SoFiA24

Χρόνια σου καλά και πολλά ! Σου εύχομαι η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία (σωματική  ψυχική), αγάπη, ευτυχία, επιτυχία κι οτι άλλο εσύ ποθείς! Όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες σου απο εδώ και μπρος να πραγματοποιούνται στη στιγμή

Σοφία

joking

γουάου !!!!  γενέθλια!!!!

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΙΚΡΗ!!!

[img]http]

Enia

Χρόνια σου πολλά μπουμπούκα μου! :53:  Να είσαι πάντα γελαστή και με καθαρή καρδιά, με υγεία και με αυτό το αστείρευτο χιούμορ σου που λατρεύω.  :D
Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε πραγματικά

SMOUTS!

heinrich

pingo

Χρόνια σου Πολλά ζουζού :lol:  :lol:  :lol:

Rakendytos

Χρονια πολλα αγαπητη!

Anonymous

Σταυρουλίνα μου χρόνια σου πολλά

να τα εκατοστήσεις

και να είσαι πάντα τόσο γλυκιά  :53: :53: :53:

Jezebell

Σας ευχαριστω ολους κι εναν εναν προσωπικα κι αντευχομαι σε ολους προσωπικα να αποκτησουν οσα ονειρευονται στην ζωη τους με αρωγο την υγεια.
Μωρο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σ ευχαριστω και σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:

kuria

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ...

:hug2:  :53:  :hug2:  :53:  :hug2:  :53:  :hug2:  :53:  :hug2:  :53:  :hug2:  :53:  :hug2:  :53:  :hug2:  :53:  :hug2:  :53:  :hug2:  :53:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Jezebell

Μαρακι μου σ ευχαριστωωωωωωωωωωωω κι ολες μου οι ευχες για οτι ονειρευεσαι

barby

Jezebell

Σ ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μουυυυυυυυυ

204 Επισκέπτες, 0 Χρήστες