Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 337
  • Total: 337

Βρες την ταινία ....

Ξεκίνησε από SoFiA24, Φεβρουαρίου 16, 2007, 02:38:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kap

ζουν αναμεσα μασ
 με τον rodie ronnie piper (τουλάχιστον αυτό το όνομα χρησιμοποιούσε σαν παλεστης στο wwf)

kap

2ος παγκοσμιος πολεμος, ένας αξιοματικός του γερμανικου στρατού προσπαθει να πάρει το μετάλειο ανδρείας.....και στέλνει τον λοχία του συνέχεια σε αποστολεςαυτοκτονίας.

fmas

Με λιγο ρίσκο.... Behind the enemy lines......

Δεν παίρνω όρκο....

kap

όχι Γιάννο, είναι αρκετα παλιότερο και πολύ καλυτερο αυτό που λέω.
Μην ξεχνάμε προκειτε για γερμανούς
κατα παράδοξο τρόπο είναι αμερικάνικη ταινία της δεκαετιας του 70

isabella

αλλη βοηθεια για το κοινο;;;; :roll:  :roll:

kap

ο τίτλος της ταινίας είναι το όνοματου μεταλίου.

ακόμα και την ταινία να μην έχεται δει, αναρωτηθήτε, πιο είναι το πιο διασημο μετάλιο παου έπαιρναν οι γερμανοι στον 2ο παγκοσμιο πολεμο.

SoFiA24

Μήπως είναι το Cross of Iron(1977) του Σαμ Πεκίνπα ;;;

kap

iron cross (σιδηρος σταυρος) θα το παρουμε για σωστό, και να φανταστειτε ότι δεν ηθελα να το κανω δυσκολο.

για να βαλει κανένας άλλος τωρα γιατι μου έρχονται κάτι κορεατικες και κατι γιαπωνεζικες στο μυαλό.

SoFiA24

Στα βιβλία του κινηματογράφου που έχω έτσι το αναφέρει οπότε τα παράπονά σου στην καθηγήτρια που είχα  :P  :P

Νέα ταινία :

Παραγωγή του 1962 βασισμένη σε βιβλίο του Harper Lee  με πρωταγωνιστή τον Gregory Peck. Αφορά την υπεράσπιση ενός μαύρου ο οποίος έχει κατηγορηθεί-ψευδώς- για βιασμό

kap

και έλεγα ότι εγω έβαλα κάτι δύσκολο

SoFiA24

Το βιβλίο πριν από κάποια χρόνια ήταν στα εξεταστέα του Proficiency ... κι ο τίτλος του έχει να κάνει με είδος κοτσυφιού που συναντάται σε τροπικά μέρη, στις ΗΠΑ και στον Καναδά .... Ο δικηγόρος του έγχρωμου κατηγορούμενου λέγεται Atticus Finch...

Βοήθησα καθόλου ;;;

SoFiA24

Και κάτι επιπλέον :

είχε προταθεί το 1963 για 8 Όσκαρ και πήρε 3 εκ των οποίων ένα Όσκαρ Α Ανδρικού ρόλου για τον Gregory Peck...

kap

πάντος εγω δεν το ξέρω

isabella

To Kill a Mockingbird (1962)

:lol: ας ειναι καλα το ιντερνετ

SoFiA24

Ακριβώς !!!  :thumright:

Σειρά σου για ταινία

337 Επισκέπτες, 0 Χρήστες