Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

KARAOKE PARTY - ΣΑΒΒΑΤΟ 24/02/2007 ΩΡΑ 10μμ

Ξεκίνησε από radio lover, Φεβρουαρίου 17, 2007, 02:30:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

http://www.a33.gr/album_page.php?pic_id=8681

..και ενας ευρυτερος χαρτης της ηλιουπολης..

]

FRENTO_GR

makari na mporousa  alla dysthxos  oikogeniakh logoi  den moy  to epitrepoune  blepeis h giagia mou  apo apo thn paraskeyh  taksideyh  gia allon kosmo  panton eyxomai na perasate yperoxa  :)

joking

(να ζήσετε να την θυμόσαστε....)

δεν θα χωράω κάτω από την μπάρα βρε!!! θα γεμίσει ο κεφάλης μου
καρούμπαλους!!!!

την βρήκα όμως τη λύση!!!  θα φέρω μαζί μου και μια μεγάλη
χαρτοσακούλα!!!!!   ]

FRENTO_GR

isabella

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα εξής λεωφορεία αστικής συγκοινωνίας, τα οποία κάνουν τέρμα έξω από το CAFE. :)  :)  :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[size=18]212[/b] ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΒΥΡΩΝΑΣ-ΚΑΡΕΑΣ , με δρομολόγια καθε 30 λεπτά, στάση μετρό ΔΑΦΝΗ

http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/bus_stop.asp&route_id=+212&rvariant_id=1&medium=0&s_t=5

Leon

Ενσωματώθηκαν στο αρχικό θέμα όλες οι διευκολύνσεις που έβαλε η Isabella

heptamer

FRENTO_GR

EUXOMAI  NA PERASETE YPEROXA  ALLA  OIKOGENIAKH  LOGOI  DEN  ME AFHNOUN NA EIMAI MAZI SAS EYXOMAI  OTI  TO KALHTERO PAIDIA  GIA OLOUS KAI NA PIETE  ENA POTIRAKI KAI  GIA EMENA  LOVE  8A PERASO  GIA KAFEDAKI KAPOIA ALLHN STIGMI  PAIDIA KAI PALLI  KALA NA PERASETEEEEEEEE  KAI  ETSI ETSI  NA KANOUME SINANTISEIS  WRAIES  EINAI  :):):):):):)

joking

πστ!!!

πότε θα το ξανακάνουμε ??  ]

Anonymous

Παράθεση από: "joking"

πστ!!!

πότε θα το ξανακάνουμε ??  ]

Έμαθε η γρια στο μέλι.......................... :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

isabella

:moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:

joking

το μέλι κάνει καλό στις φωνητικές χορδές!!!   ]

Sotis

θα  μας  τραγουδησεις  βανδη  την επομενη  φορα   :wink:  :wink: ατε  και  θα  σε  κανω  και  κουμπαρα  εσενα.. :wink:  :wink:

Enia

χαχαχαχαχαχαχαχα! γιούλη, σου'φεξε!  :P  :lol:

στελλούκο, ενίσταμαι! ήμουν στις μαύρες μου! όταν πραγματικά 'δώσω ρέστα' θα το καταλάβετε!  :wink:  :lol:

radio lover

EGO PALI EXO NA PO POS XAIROMAI AFANTASTA POY PERASATE OLOI TOSO OMORFA KAI OSO GIA TA LARYGGIA TIS VRADYAS PRAGMATI ISABELLA KAI ENIA ADIKEISTE MANARIA MOY....

TO EPOMENO FAME STORY THA ONOMAZETE A33.STORY...

EPISIS H ENIA XROSTAEI ARKETA TRAGOYDAKIA TA OPOIA MHN NOMIZEI OTI TA LGYTOSE ME ENA JAMBI POY MAS ERMHNEYSE MONO....

JOKING ESENA THA SOY KANOYME OLOKLHRH VRADYA AFIEROMA KAI EPEIDI XTES MILOUSA ME TON GNOSTO FRAGOULI SE PROORIZO NA PERASEIS ODISION GIATI PSAXNEI NEA PARTENER...

544 Επισκέπτες, 1 Χρήστης