Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 296
  • Total: 296

H PRAGMATIKH OMADA THS XOUNTAS

Ξεκίνησε από Pappas10, Φεβρουαρίου 21, 2007, 04:30:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Druuna

μάλλον είχε κάποιο πρόβλημα το link - συμβαίνει αυτό όταν κάνεις
έτσι upload, αντί να την ανβάσεις με attachement κατ ευθειαν από το pc σου

D.

Jezebell

Ημαρτον δλδ μερες που ειναι...ημαρτον!!!

Pappas10

Αφού εμφανιζόταν ρε παιδιά... ξαφνικά γιατί σταμάτησε. Δεν την ανέβασα εγώ... με την βοήθεια ειδικού ανέβηκε.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους....

Παππάς10 ή Κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

Η φωτό είναι στη θέση της και φαίνεται κανονικά. Καλό θα ήταν όμως να την ανεβάσεις στο άλμπουμ σου στον Α33 και να εμφανίζεται από εκεί. Έτσι, και πιο γρήγορα θα την βλέπουν όλοι και θα είναι πάντα διαθέσιμη.

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Anonymous

Παράθεση από: "Pappas10".... Την έκοψε κανένας κομπλεξικός;;;

Μπορείς να προσδιορίσεις τους κομπλεξικούς? Διότι όσοι έχουν δυνατότητα να σου σβήσουν Φώτο είναι συγκεκριμένοι συντονιστές?
Να ξέρουμε και ποιοι είμαστε οι κομπλεξικοί δηλαδή !!

Υ.Γ.
1.Φυσικά κανένας δεν είχε πειράξει την Φώτο σου μέχρι τώρα
2.Λέω μέχρι τώρα διότι με πιάνει το κομπλεξικό μου ειδικά όταν υπάρχει φανατισμός, ο όποιος σε κάνει να βλέπεις άλλα αντί άλλων.
3.Ειδικά όταν με παρόμοιες φανατισμένες λογικές και με αφορμές (όχι φυσικά αιτίες), θρηνήσαμε και έναν νεκρό πρόσφατα σε συμπλοκή φανατισμένων οπαδών

Pappas10

Παράθεση από: "KostasD33"
Παράθεση από: "Pappas10".... Την έκοψε κανένας κομπλεξικός;;;

Μπορείς να προσδιορίσεις τους κομπλεξικούς? Διότι όσοι έχουν δυνατότητα να σου σβήσουν Φώτο είναι συγκεκριμένοι συντονιστές?
Να ξέρουμε και ποιοι είμαστε οι κομπλεξικοί δηλαδή !!

Υ.Γ.
1.Φυσικά κανένας δεν είχε πειράξει την Φώτο σου μέχρι τώρα
2.Λέω μέχρι τώρα διότι με πιάνει το κομπλεξικό μου ειδικά όταν υπάρχει φανατισμός, ο όποιος σε κάνει να βλέπεις άλλα αντί άλλων.
3.Ειδικά όταν με παρόμοιες φανατισμένες λογικές και με αφορμές (όχι φυσικά αιτίες), θρηνήσαμε και έναν νεκρό πρόσφατα σε συμπλοκή φανατισμένων οπαδών

Έχεις δίκιο συγνώμη για την έκφραση αλλά περισσότερο το είπα για πλάκα. Παρά τον "φανατισμό" μου δεν είχα σκοπό να προσβάλω κάποιον, τουναντίον. Στον Σότι αναφερόμουν για χαβαλέ και σε συνάρτηση με το κείμενο που δημοσίευσε για τις δηλώσεις της Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Επειδή πρόσφατα κάποιος οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι τόλμησε να αναφερθεί στον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και να τον παρουσιάσει ως τον ευνοημένου του ανίερου δικτατορικού καθεστότως 1967 - 1974, νομίζω ότι χρειάζεται άλλη μία εικονική απάντηση που αντικαθιστά χίλιες από τα εκατομμύρια λέξεις που μπορεί να γράψει κάποιος για να αποδείξει ότι η πραγματική ομάδα της χούντας ήταν ο ερυθρόλευκος εμετός του Πειραιά. Αξίζει να σημειωθούν 2 πράγματα σε συνάρτηση με το δημοίευμα που παρουσιάζει η φωτό

1. Το "δάνειο" δεν επεστράφει ποτέ.

2. Αφού το "δάνειο" ήταν για ανέγερση εγκαταστάσεων στην Περιοχή του Ρέντη, γιατί το σκουλήκι του Ελληνικού ποδοσφαιρικού μήλου πρωτοέφτιαξε γυμναστήριο την εποχή ενός ακόμα απατεώνα από τους κατά καιρούς ιδιωκτήτς του (Κωσκοτά);; Αυτά τα 30 εκατομμύρια που πήγαν;;;; Μια ζωή κρατικοδίαιτοι και καταχραστές του δημοσίου χρήματος. Γλύφτες της κάθε εξουσίας αρκεί να ζουν σαν παράσιτα από τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Ελπίζω να βγεί τώρα η φωτό.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Προφανώς δεν καταλαβαίνω πως να σηκώσω την φωτογραφία.

Επιφυλάσσομαι προς δημοσίευση όταν και αν μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

jcdenton

[quote user="Argiro" post="195262"]Δεν έχεις δίκιο... Εγώ που είμαι "λίγο" μεγαλύτερη, γιατί είμαι ΠΑΟΚ;  :roll:[/quote]

Με παντρεύεσαι;

[quote user="Pappas10" post="195268"]Στην περίπτωση των ΠΑΟΚτζήδων... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.  :P  :P[/quote]

Τόσο, που στείλανε άνθρωπο στο φεγγάρι για να τα σηκώσουν ψηλότερα!

[quote user="Pappas10" post="297461"]γιατί το σκουλήκι του Ελληνικού ποδοσφαιρικού μήλου[/quote]
1) Μάλλον εννοούσες μύλου
2) άλλοι είναι σκουλήκια, μην μπερδευόμαστε με τους ακατανόμαστους, χυδαίους και άχρηστους από πασαλιμάνι μεριά
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Pappas10

[quote user="jcdenton" post="297465"]Άλλοι είναι σκουλήκια, μην μπερδευόμαστε με τους ακατανόμαστους, χυδαίους και άχρηστους από πασαλιμάνι μεριά[/quote]

Οι "άλλοι" είναι σκουλήκια γενικώς.... οι συγκεκριμένοι είναι ΤΑ σκουλήκια του ποδοσφαίρου. Χρειάζομαι κάνα χαλί για το σαλόνι... σου' χει μέίνει τίποτα απ' το χειμερινό στοκ;;;;  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

jcdenton

Χαλιά; Κάτσε να κοιτάξω.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Pappas10

Giati den borw na shkwsw fwto re gmt... exw kati kales.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

black_velvet

Αν και θα το μετανιώσω αυτό μόλις δω τις φωτο...

τι εννοείς όταν λες πως δεν μπορείς;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

skou70

mixalh opws legane kai ta aksiwmatika sto strato den exei de mporw exei de thelw :P boithiste ton anthrwpo lemeeee meta tin allagh tou site de mporoume na vroume ta aploustera pragmata alla pou tha apei kati tha kataferoume

296 Επισκέπτες, 0 Χρήστες