Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 918
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 535
  • Total: 535

H PRAGMATIKH OMADA THS XOUNTAS

Ξεκίνησε από Pappas10, Φεβρουαρίου 21, 2007, 04:30:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

reporter345

καλε μου φιλε και του χρονου δευτερος θα εισαι
τοσο βολικο αντιπαλο δεν θελουμε να τον πληγωνουμε :mryellow:

Pappas10

[quote user="reporter345" post="297629"]καλε μου φιλε και του χρονου δευτερος θα εισαι
τοσο βολικο αντιπαλο δεν θελουμε να τον πληγωνουμε :mryellow:[/quote]

Αν απαντάς στον από πάνω σου, τότε του χρόνου θα είναι όντως δεύτερος. Κάποια στιγμή όλες οι χούντες πέφτουν... και δεν είναι βολικοί αντίπαλοι γιατί τίποτα το σιχαμένο δεν είναι βολικό.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

reporter345

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΧΙ ΧΟΥΝΤΑ
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙς ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ :mrorange:

jcdenton

reporter345 η ομάδα δεν είναι προβοκάτσια. Φτάνει στα όρια της προπαγάνδας στην εποχή του ναζισμού. Ντου και ξύλο στον πουστ**α τον θρύλο
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Pappas10

[quote user="reporter345" post="297633"]Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΧΙ ΧΟΥΝΤΑ
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙς ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ :mrorange:[/quote]

Άσε μα μεν γιατί εγώ 10ετία στέρησης δεν πέρασα. Άλλοι την πέρασαν και τους βγαίνει τώρα.

Τα στερητικά σύνδρομα φαίνονται από το ποιοι ακόμα και σήμερα που θεωρούν εαυτούς "κυρίαρχους του παιχνιδιού" αντί να κοιτάξουν την πάρτη τους ασχολούνται με το πως θα αμφισβητήσουν τις επιτυχίες του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Απροπώ, που ακριβώς εντοπίζεται η προβοκάτσια για να καταλάβω; Εκτός και αν η σχέση σου με τις λέξεις είναι αντίστοιχη με τη σχέση της ομάδας που υποστηρίζεις και της νομιμότητας. Απλά την χρησιμοποιούμαι όπου νομίζουμε ότι μας βολεύει.

Προβοκάτσια που λες δεν είναι η παρουσίαση αποκομάτων από εφημερίδες που δείχνουν την πραγματικότητα της εποχής και όχι αυτή που θέλουν να μας περάσουν οι μηχανισμοί προπαγάνδας του ερυθρόλευκου εμετού. Αυτό είναι αποκατάσταση της αλήθειας φίλε μου οχι προβοκάτσια.

Προβοκάτσια μα μεν είναι το να παρουσιάζονται ανώνυμες στήλες σε εφημερίδες που ισχυρίζονται ότι έχουν πληροφορίες εκ των έσω του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και γράφουν τα απίστευτα ψέματα ωστε να γίνει μπάχαλο η ομάδα.

Προβοκάτσια είναι η παρουσία του Τάσου Μητρόπουλου μέσα στη Λεωφόρο να φωνάζει "σας γ...ω βαζέλια" εκ' του ασφαλούς, κρυμένος πίσω από τα σύρματα που έβαλε Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για να τον προστατέψει.

Προβοκάτσια είναι η παρουσία του Τσουκαλά ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και την ίδια μέρα στην εκπομπή των καφρο-πιθήκων οπαδών του εμετού στο - κρατικής συχνότητας - tv magic να λέει με χαμόγελο "...εγώ του είπα να μην φοβάται κι ότι εγώ είμαι εδώ...".

Προβοκάτσια είναι όταν ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Υπεύθυνος Αστυνομικής Ασφαλείας του ντέρμπυ του αίσχους στη ριζούπολη που εγγυήθηκε την "ομαλή διεξαγωγή του αγώνα" προσλαμβάνετα μετά από 2 χρόνια ως υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας με σήμα το κεφάλι.

Μη μιλάς για σχοινί λοιπόν στο σπίτι του κρεμασμένου... αυτό είναι προβοκάτσια από μόνο του.

Δικαίωμα σου να έχεις όποια θρησκεία θέλεις. Δικαίωμα μου να ανασκευάζω τα μυθεύματα της "θρησκείας" σου με στοιχεία. Αν έχεις κάτι ν' απαντήσεις σ' αυτά ευχαρίστως να συζητησουμε. Ανυπόστατες κατηγορίες όμως και αναπόδεικτες "ιστορίες" σχετικά με το ποιόν των ποδοσφαιρικών συλλόγων δεν συζητάω γιατί η βλακεία - ως γνωστον - είναι ανίκητη.  Οπότε σε μία τέτοια "συζήτηση" σε συνάρτηση με το ποδόσφαιρο,  ο οπαδός του ερυθρόλευκου μιάσματος είναι σε πλεονεκτική θέση.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

jcdenton

Παράθεση από: Pappas10Εσυ κυρια μου μαλλον προτιμησες την Μακεδονια.. για παραθερισμο και για οπαδισμο. Βαζω στοιχημα οτι σ αρεσουν και οι μπουγατσες.. :D

Διαμαρτύρομαι εντόνως. Δηλαδή η Μακεδονία είναι μόνο για παραθέριση; Και ο οπαδισμός που κολλάει; Θέλεις να πεις πως στα υπόλοιπα 8 διαμερίσματα της Ελλάδος έχουμε υγιής φιλάθλους (χωρίς οπαδισμούς, σκοτωμούς και επεισόδια) και στη Μακεδονία έχουμε οπαδισμό :?:

Και τέλος, εσένα δεν σ' αρέσουν οι μπουγάτσες; Συμπληρωματικά (μιας και με έπιασε ο οίστρος) είναι υποτιμητικό για όλους τους αδαής - ανίδεους - άσχετους να λένε πως η μπουγάτσα είναι τυρόπιτα - κρεμόπιτα - κιμόπιτα / κρεατόπιτα (ανάλογα με την γέμιση). Όπως και η πίτσα με το καλτσόνε γίνονται από τα ίδια υλικά αλλά είναι διαφορετικά φαγητά, έτσι και η μπουγάτσα με τυρόπιτα - κρεμόπιτα - κιμόπιτα / κρεατόπιτα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Pappas10

[quote user="jcdenton" post="312380"]
Παράθεση από: Pappas10Εσυ κυρια μου μαλλον προτιμησες την Μακεδονια.. για παραθερισμο και για οπαδισμο. Βαζω στοιχημα οτι σ αρεσουν και οι μπουγατσες.. :D

Διαμαρτύρομαι εντόνως. Δηλαδή η Μακεδονία είναι μόνο για παραθέριση; Και ο οπαδισμός που κολλάει; Θέλεις να πεις πως στα υπόλοιπα 8 διαμερίσματα της Ελλάδος έχουμε υγιής φιλάθλους (χωρίς οπαδισμούς, σκοτωμούς και επεισόδια) και στη Μακεδονία έχουμε οπαδισμό :?:

Και τέλος, εσένα δεν σ' αρέσουν οι μπουγάτσες; Συμπληρωματικά (μιας και με έπιασε ο οίστρος) είναι υποτιμητικό για όλους τους αδαής - ανίδεους - άσχετους να λένε πως η μπουγάτσα είναι τυρόπιτα - κρεμόπιτα - κιμόπιτα / κρεατόπιτα (ανάλογα με την γέμιση). Όπως και η πίτσα με το καλτσόνε γίνονται από τα ίδια υλικά αλλά είναι διαφορετικά φαγητά, έτσι και η μπουγάτσα με τυρόπιτα - κρεμόπιτα - κιμόπιτα / κρεατόπιτα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ!!![/quote]

Απλά προς αποκατάσταση της Αληθείας - και του ονόματος μου - το άνωθεν περί μπουγάτσας και οπαδισμού ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ. Για δες λίγο καλύτερα ποιος το έγραψε...

Απλά έγινε λάθος στο πρώτο quote και εμφανίζεται σαν να το είπα εγώ...

Άλλωστε είναι γνωστός ότι ΔΕΝ μου αρέσουν οι μπουγάτσες... και δη αυτές με κιμά.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

black_velvet

Τι; μόνο αυτό;;;
Αυτό ήταν μια απλή ξεπέτα! Δεν το περίμενα από σένα παππά!!!!!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

[quote user="black_velvet" post="312738"]
Τι; μόνο αυτό;;;
Αυτό ήταν μια απλή ξεπέτα! Δεν το περίμενα από σένα παππά!!!!!
[/quote]

Είχα πάρει απόσπαση στο σάιτ του ΣΥ.ΡΙΖ.Αικού για το θέμα του γηπέδου και δεν προλάβαινα τότε.

Τώρα έχουμε Τούμπα την Κυριακή και δεν με παίρνει...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Κι επειδή η έρευνα και τα στοιχεία δεν σταματούν ποτέ, ορίστε πως ονόμαζαν οι οσφυοκάμπτες της Χούντας λειτουργοί της εμετικής ομάδας του Πειραιά το αθλητικό τους κέντρο.

" ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ (sic) 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ" ... Και τολμούν οι χουντικοί που θέλανε να ονομάσουν το Αθλητικό τους κέντρο με την ημερομηνία της δικτατορίας - πάλι καλά που δεν χώραγε, προφανώς, και το "επαναστάσεως" - να λιδωρούν τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και ως νέοι Γκέμπελς να του προσάπτουν τα δικά τους αμαρτήματα.

Και ο λόγος που ΔΕΝ χτίστηκε; Απλά - για άλλη μία φορά - καταχράστηκαν τα λεφτά του Ελληνικού κράτους αλλά οι φίλοι τους χουντικοί δεν είπαν τίποτα.

[align=center][/align]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Τελικά ποιά ήταν η ομάδα της χούντας ρε παιδιά θα μας πει κανένας;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Και φυσικά η ίδια "Φιλοπαναθηναϊκή Χούντα" φρόντιζε να Ελληνοποιεί παίκτες για τον ολυμπιλαγό... ενώ λίγα χρόνια μετά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βρέθηκε στα πρόθυρα της Β Εθνικής για τον ίδιο λόγο και "τον έσωσε"  - και καλά - ο εμετός του πειραιά. Φυσικά αν ΔΕΝ τον έσωζε... ξέρετε ποιος θα ήταν ο επόμενος για υποβιβασμό; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...

[align=center] [/align]

Ο Χουντολυμπιλαγός λοιπόν Ελληνοποιούσε παίκτες επί χούντας με μία απλή υπεύθυνη δήλωση ενώπιον του "φιλοπαναθηναϊκού" Ασλανίδη... και έχουν το θράσος να μιλάνε για την υπόθεση Ρότσα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

[quote user="Pappas10" post="321188"]Τελικά ποιά ήταν η ομάδα της χούντας ρε παιδιά θα μας πει κανένας;;;;[/quote]
το κερδίζω άμα σου πω βρε Βάζελε?

Gerogriniarhs

[quote user="KostasD33" post="321192"][quote user="Pappas10" post="321188"]Τελικά ποιά ήταν η ομάδα της χούντας ρε παιδιά θα μας πει κανένας;;;;[/quote]
το κερδίζω άμα σου πω βρε Βάζελε?[/quote]

Λες να σου δώσει κανα πακετάκι με εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες του ΠΑΟ της επόμενης σαιζόν;  :lol:

KostasD33

μπα το πολύ πολύ να μου δώσει από την συνδρομή του που είχε όταν ήταν γραμμένος πριν λίγα χρονια στην Ομάδα του Ολυμπιακού... τώρα ειδικά που αναπνέει και Πειραιώτικο αέρα με αύρα από τον Σαρωνικό αντί του σμόκ στο κέντρου της Αθηνας θα το εκιμήσει δεόντως.

Αλλα μη τον τσιγκλας πολύ διότι όταν τον πιάνει ο φανατικός  βαζελισμός  του ειδικά ο φανατικός αντί ολυμπιακός του τότε χάνει τα αυγά και τα πασχαλια....
η ιστορία αυτό έχει δείξει ....

535 Επισκέπτες, 0 Χρήστες