Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 260
  • Total: 261
  • Leon

ME POIA APO EDW MESA 8A 8ELATE NA KANETE SEX

Ξεκίνησε από SurvivoR, Μάρτιος 04, 2007, 01:03:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

barby μου, το θέμα μπήκε για να καταλάβουμε κι εμείς οι υπόλοιποι....!  :P

Rakendytos

Παράθεση από: "Enia"ρακ...  :roll:

Ευαγγελια μη μου βαζεις σκεψεις..
χοχοχοχοχο :D

Pappas10

Παράθεση από: "sexy"emena panta oi psiloi gmt....o prwin mou htan 2.02...enas allos htan 2,11...enas allos 1,90!!!!!ti tha kanwwwwwwwwww????? :cry:  :cry:

Θα σου έλεγα τι να κάνεις αλλά έχε χάρη που οι κοντοί είμαστε και ευγενικοί... σε γενικές γραμμές.  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

apol

heinrich

Πειράζει που θέλω πολλες και πολλούς ταυτόχρονα?
και εξηγούμαι...
Θέλω να κάνω σεξ στην καουμπόισσα στην ώρα που κάνει σεξ στην μηλόπιτα και ταυτόχρονα να με παρακολουθεί η ιζαμπέλλα που κάνει σεξ σε μια Λακτα, να μας χειροκροτεί και να μας αβαντάρει η Eνια, να έχω την kuria να φωνάζει που λερώνουμε με σοκολάτες και μηλοόπιτες τα καθαρά σεντόνια, ο κος Διαχειριστής θα ανεβάζει δημοπρασίες για την καλύτερη στάση ενώ την ίδια στιγμή θα ακούω τις ζητωκραυγές του Φάδερ καθώς ο βάζελος θα πετυχαίνει γκολ στους γαυρους στο 89 από πεντακάθαρη θέση οφσαιντ και την Xημεία να μου γκρινιάζει γιατί εκείνη δεν μπορεί να βρει έναν ψηλό άντρα για να κατεβάσει την κανέλα για την μηλόπιτα από το πάνω ντουλάπι, την Tζο να τραγουδάει και την Σόρτα να ρίχνει τα κλασσικά τίμια μπινελίκια της

Enia

έχει κάποια λαθάκια το σενάριο, αλλά ας μη στο χαλάσω... όπως τη βρίσκει ο καθένας...  :P

Enia

Παράθεση από: "heinrich"ο κος Διαχειριστής θα ανεβάζει δημοπρασίες για την καλύτερη στάση

και με την τέταρτη φορά που το διάβασα, μου μπήκε η υποψία μήπως εννοούσες 'δημοσκοπήσεις'...  :roll:

Pappas10

Ως Παππάς, δεν κάνω σεξ οπότε το ερώτημα είναι εκ' των ουκ άνευ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

joking

heinrich

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "heinrich"ο κος Διαχειριστής θα ανεβάζει δημοπρασίες για την καλύτερη στάση

και με την τέταρτη φορά που το διάβασα, μου μπήκε η υποψία μήπως εννοούσες 'δημοσκοπήσεις'...  :roll:

σωστά δημοσκοπήσεις...
σωστά ένια
σωστά

σου ειπα πως είσαι σωστή?

heinrich

πολύ σωστή παρατήρηση

heinrich

ευτυχώς που υπάρχουν και οι παρατηρητικοί τύποι

heinrich

και μας κάνουν ευτυχισμένους

Nasia9

Εγώ θέλω τον DREPI. Είναι ιδιαίτερα σεξουαλικός..πρέπει να συμφωνήσετε σε αυτό.. ]

SurvivoR

egw akoma paramenw sta8eros stis apopseis mou ....ma 8a pros8wsw kai thn CINDY stis epiloges mou ....pou olo ton kungaw alla dn m ka8ete  :evil:

8)

260 Επισκέπτες, 1 Χρήστης