Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 357
  • Total: 358
  • Leon

Φλερτ και σχέση

Ξεκίνησε από Enia, Μάρτιος 06, 2007, 12:55:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Κι αν με τον/την σύντροφο, πως? Τι μορφή παίρνει το φλερτ όταν ξέρεις πως το αντικείμενο του πόθου έχει ήδη πέσει στα πόδια σου? Όταν νιώθεις πως ο άλλος σου ανήκει, τι περιθώρια υπάρχουν να τον/την διεκδικείς από την αρχή?

SoRta_FaiRytALe

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Jezebell

Λοιπον
Αν ειμαι ερωτευμενη οχι δεν φλερταρω γιατι δεν το νιωθω
Στην τωρινη μου σχεση φλερταρω με το αγορι μου συνεχεια και εχει περισσοτερο ενδιαφερον να επαναλαμβανεται η κατακτηση γιατι αν πιστεψεις πως εχεις τον αλλον τοτε καπου εκει το εχεις χασει.

fistiki

Παράθεση από: "Jezebell"Λοιπον
Στην τωρινη μου σχεση φλερταρω με το αγορι μου συνεχεια και εχει περισσοτερο ενδιαφερον να επαναλαμβανεται η κατακτηση γιατι αν πιστεψεις πως εχεις τον αλλον τοτε καπου εκει το εχεις χασει.
συμφωνώ απόλυτα!Φλερτάροντας με το αγόρι μου,ανεβαίνει το επίπεδο της σχέσης.Ένα πονηρό βλέμα,πιο τολμηρά λόγια είναι κάτι σαν μικρές αστραπες που σε κρατάνε στη σχέση κ τη δένουν!

sevenseas

Παράθεση από: "fistiki"
Παράθεση από: "Jezebell"Λοιπον
συμφωνώ απόλυτα!Φλερτάροντας με το αγόρι μου,ανεβαίνει το επίπεδο της σχέσης.Ένα πονηρό βλέμα,πιο τολμηρά λόγια είναι κάτι σαν μικρές αστραπες που σε κρατάνε στη σχέση κ τη δένουν!

καλα βρε φυστικι
με το αγορι σου................... φλερταρεις κι ανεβαζεις την σχεση σου?
χαθηκα τοσοοι ωραιοι αντρες γυρω σου?
τοτε θα δεις ποσο θα ανεβει το............... επιπεδο
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

kathreftis

kata  tin  gnomi  mou ................
oso  einai  kaneis  zontanos  flertari  
kai  oso  flertari  einai  zontanos

to  flert  einai  gia  ton  erota  oti  
kai  to  oksigono  gia  ton  pnebmona

kai  gia  na  apofigo  parerminies  
alo  simeni  flertaroume  kai  alo  ksenopidame

lew  twra  egw  ............

heinrich

Παράθεση από: "Enia"[size=9]Τα ωφέλη του φλερτ τα έχουμε ξανασυζητήσει σε άλλο θέμα... Ας θεωρήσουμε πως γενικώς το ασκούμε το άθλημα... 8) [/size]  ναι αλλά που?

Enia

χάιν, θύμισέ μου να σε βαρέσω την επόμενη φορά που θα σε πετύχω από κοντά!  :P  :lol:

fistiki

sevenseas, an mporw na flertarw me to agori moy tote eimai kala mazi toy.otan den 8a 8elw h den 8a moy bgainei,8a koitaksw k ta diplana trapezakia!!!xexe 8)

barby

[size=24][/size]ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ Κ ΑΓΑΠΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΦΛΕΡΤΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ.ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ

Nasia9

Μου αρέσει το φλερτ...αλλά σε καμιά περίπτωση με τον σύντροφό μου...(θα μας πιάσουν τα γέλια,δηλαδή)

Πάντως...συνήθως όταν είμαι σε μία σχέση,μπορώ να συγκρατηθώ και να μη φλερτάρω...αν και μου αρέσει πολύ το άθλημα. . . ]

_MAIRA_

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "Enia"[size=9]Τα ωφέλη του φλερτ τα έχουμε ξανασυζητήσει σε άλλο θέμα... Ας θεωρήσουμε πως γενικώς το ασκούμε το άθλημα... 8) [/size]  ναι αλλά που?

τα πιο πολλα τελικα εχουν ξανασυζητηθει σε αλλο θεμα...και εμεις οι καινουριοι τι θα κανουμε δηλαδη ?θα γινουμε γεοτρυπανα η θα μιλαμε για την ατομικη διασπαση των μοριων στο συμπαν?

αυριο θα βαλω ενα τετοιο θεμα!

Enia

Μάιρα, απλά το αναφέρουμε και δίνουμε λινκ όπου μπορούμε, για να υπάρχει μια συνέχεια στην κουβέντα. Τα γραπτά μένουν, και σε κάποια θέματα δεν αλλάζει κανείς τόσο εύκολα άποψη... Διαβάζοντας τα παλιά μαθαίνουμε περισσότερα...

Παράθεση από: "Nasia9"Μου αρέσει το φλερτ...αλλά σε καμιά περίπτωση με τον σύντροφό μου...(θα μας πιάσουν τα γέλια,δηλαδή)

Νάσια, δεν το κατάλαβα αυτό... Γιατί να σας πιάσουν τα γέλια δηλαδή?  :roll:

Αποσυντονιστής

αν περιμένεις να μιλήσουν για φλέρτ οι συντονίστριες σωθήκαμε

Nasia9

Ε δε γίνεται..μου φαίνεται τελείως παράλογο να κάνω καμάκι,στον αγαπημένο μου. Τι να κάνω δηλαδή; να τον κοιτάω επίμονα ενώ κάθεται απέναντί μου,στον καναπέ; ή να του χαμογελάω πονηρά;  :?

357 Επισκέπτες, 1 Χρήστης