Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 463
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 587
  • Total: 588
  • Leon

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Εργοτέλης: 0-1

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 11, 2007, 09:35:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

[size=24]ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ[/size]

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή Κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

CINDY

[size=24][/size] δεν θελω να πιστεψω οτι η μαδαρα μου εχασε απο τον εργοτελη θα τρελλαθω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,μαμω την καλαμαρια μαμω.παω να κανω μια σοκολατοθεραπεια να ξεχασω τον πονο μου,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,οσο για σενα μιχαλακη μου μην στεναχωριεσαι εχει ο καιρος γυρισματα,,,,,,,,,,,,,,,θα ανεβει η ομαδαρα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

απορω αυτος ο παππαδοπουλος κοιμοτανε δεν πορουσε να βαλει κανα γκολ?
μα να κερδιζουμε τον ολυμπιακο και να χανουμε απο τον εργοτελη ..........μαμω την καλαμαρια μαμω

Sotis

ετε  και  του χρουνου  τεταρτη....χαχαχαχαχαχα  λαγοκοτεςςςςςςςςςςςςςςςςς   0-1-----  η μικρες  ομαδες  βλεπω  πως  ειναι ισοδειναμες....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

seatakias

[size=18]ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΑΙ ΣΑΝΩΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ ΕΧΕΤΕ

ΠΑΛΙ  ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ................

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ  ΣΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ 8012    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ[/size]

[size=12]εργοτελη   εμπρος  

στον δρομο που σου ανοιξε ο βαζελος
[/size]

Pappas10

Μιλάνε όλοι... μιλάνε και οι 0 νίκες εναντίων μας. Ρε κακόμοιροι, για να βγει Χανούμ Μπουρέκ και Κότες με κράνη στο τσου-λου το κάνουμε να' χουμε να γελάμε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Απλά :

[size=18]ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!!! [/size]

Και Πάτερ μια ανθρώπινη προτροπή: Σήμερα δε σε παίρνει να μιλάς !!!!Οπότε μήπως να ασχολιόσουν με τίποτε άλλο ;;;  :twisted:  :twisted:

Pappas10

Αγαπητή Σοφία,

Προτροπές στα κοτόπουλα με τα κράνη που δεν βγαίνουν να μιλήσουν μετά από ήττες. Όταν αγαπάς κάτι το υπερασπίζεσαι στα κάτω του.

Εσείς γίνατε ξαφνικά όλοι οπαδοί του Εργοτέλη; Απλά επειδή κάποιοι είπαν ότι είμαστε κομπλεξικοί και ασχολούμαστε με τις Ψαροκασέλες.

Εσείς το έχετε ρίξει στις κηδείες με ξένα κόλυβα. 2-0 νίκες σας έχουμε, 6-0 πόντους. Σας χαρίζουμε το πρωτάθλημα για λόγους που εμείς ξέρουμε. Από εκεί και πέρα πανηγυρίστε άλλο ένα πέτσινο και χαρισμένο κι αφήστε μας εμάς να μαλιοτραβιόμαστε με τον Εργοτέλη. Εσάς - βάση αποτελεσμάτων - σας έχουμε για 1 γκολάκι και χαίρετε.

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι 0 νίκες. Ορίστε μας.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Μιχαλάκη να σου πω αγοράκι μου λίγο :

1. Έχω δικαίωμα να σε προτρέπω μιας και εγώ βγήκα και υπερασπίστηκα την ομάδα μου στα κάτω της ! Κι έχεις αναρτήσει και post γι αυτό remember? Καταραμένο Αλτσχάιμερ!

2. Είστε και παραείστε και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό οφείλω να ομολογήσω!

3. Κηδείες ; Εμείς; Εσείς δε πανηγυρίζετε με κάθε δική μας γκέλα ; Να βρω τα post που έχεις αναρτήσει μήπως για να στο αποδείξω ;;;

4. Μας χαρίζετε το πρωτάθλημα όντας 11 βαθμούς πίσω ;;; Χα χα ας γελάσω! Αλλά ναι μωρέ ξέχασα! Εσάς δε σας ενδιαφέρει το CHL (ποταπή και μικρά διοργάνωση!) μόνο το Ουέφα ! Γι αυτό τα τελευταία χρόνια μόνο εκεί παίζετε!

5. Για ένα γκολάκι δε μας έχετε και το ξέρεις καλά! Αλλιώς θα είχατε και περισσότερες νίκες !

Όσα δε φτάνει η αλεπού όμως τα κάνει κρεμαστάρια! Οπότε Μιχαλάκη ξυδάκι κι άσε μας κι ήσυχους !!! (γίνετε και delivery αν θες!!!)

Αμα πια !

Pappas10

Παράθεση από: "SoFiA24"Μιχαλάκη να σου πω αγοράκι μου λίγο :

Σοφούλα, κοριτσάκι μου πες ό,τι θες και για όσο θες.

Παράθεση από: "SoFiA24"1. Έχω δικαίωμα να σε προτρέπω μιας και εγώ βγήκα και υπερασπίστηκα την ομάδα μου στα κάτω της ! Κι έχεις αναρτήσει και post γι αυτό remember? Καταραμένο Αλτσχάιμερ!

Από πότε η παρουσία κάποιου δίνει δικαίομα προτροπής ως προς την απουσία κάποιου άλλου; Μόνο ένας οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο επιχείρημα. Άλλωστε η απόριψη της προτροπής σου στηρίχτηκε ακριβώς σε αυτό. Και φυσικά θυμάμαι, εσύ έχεις ξεχάσει το ότι όταν είσαι 2-0 κάτω σε νίκες καλύτερα να μην μαγκίζεις με τις νίκες των άλλων. Και η θέση μου αναφερόταν στους υπόλοιπους ψαροκασελιακούς...

Παράθεση από: "SoFiA24"2. Είστε και παραείστε και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό οφείλω να ομολογήσω!

Καλύτερα εξομολογήσου. Τώρα ως προς το statement σου, ό,τι πεις. Πάντως εμείς δεν έχουμε βγει στην πλατεία Ομονοίας να πανηγυρίσουμε αποκλεισμό σας από ξένη ομάδα. .

Παράθεση από: "SoFiA24"3. Κηδείες ; Εμείς; Εσείς δε πανηγυρίζετε με κάθε δική μας γκέλα ; Να βρω τα post που έχεις αναρτήσει μήπως για να στο αποδείξω ;;;

Κατ' αρχάς για το εσείς δεν πανηγυρίζετε δες παραπάνω. Από εκεί και πέρα, εγώ το παραδέχομαι αλλά πανηγυρίζω μόνο για τις ήττες σας στο εξωτερικό. Σας θεωρώ αντιπροσώπους της Ελλάδας που σιχαίνομαι σε κοινωνικό, ιδεολογικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο και χαίρομαι όταν αποδεικνύεται ότι αυτού του είδους τα "πρότυπα" έχουν πέραση μόνο στην μπανανία μας. Οπουδήποτε αλλού εισπράτουν αυτό που τους αξίζει... την ήττα.

Παράθεση από: "SoFiA24"4. Μας χαρίζετε το πρωτάθλημα όντας 11 βαθμούς πίσω ;;; Χα χα ας γελάσω! Αλλά ναι μωρέ ξέχασα! Εσάς δε σας ενδιαφέρει το CHL (ποταπή και μικρά διοργάνωση!) μόνο το Ουέφα ! Γι αυτό τα τελευταία χρόνια μόνο εκεί παίζετε!

11 βαθμοί είναι 4εις νίκες - ήττες. (για την ακρίβεια είναι 12 βαθμοί). Από τη στιγμή που ΔΕΝ χάσαμε από εσάς αλλά αντίθετα και τις 2 φορές σας νικήσαμε, και με δεδομένο ότι θεωρείτε εαυτούς την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τότε προφανώς εμείς δώσαμε νίκες σε χειρότερες ομάδες. Άρα σας δώσαμε προβάδισμα... δεν το πήρατε εσείς από εμάς. Όσο για την Ευρώπη (μιλάνε οι ψαροκασέλες για Ευρώπη... τι άλλο θα δούμε... τέλος πάντων) 1 χρόνο έχουμε παίξει στο Ουέφα.

Κάτα 2ον, έχεις υπόψη σου φαντάζομαι ότι λόγο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν παίζεις προκριματικά για το Τσου - Λου. Με το ρεκόρ νικών εκτώς έδρας που έχεις στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν δεν ήταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μπορείς να φανταστείς που θα έπαιζες εσύ.

Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που το χαρίζουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα (αλλά και τη 2η θέση κατα πως φαίνεται).  Γιατί όποτε βγαίνουν άλλες ομάδες αποδεικνύεται πόσο πολύτιμος είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. 3 χρόνια δεν κάναμε πάνω από 3εις νίκες και από 6οι βρεθήκαμε 16οι. Βλέπεις στηριχτήκαμε στις δικές σας "άξιες" συμμετοχές.

Παρεμπιπτόντως, ακόμα και στα τελευταία 3χρόνια περισσότερους βαθμούς συγγεντρώσαμε από τον "άξιο" ψαροκασελιακό.

Παράθεση από: "SoFiA24"5. Για ένα γκολάκι δε μας έχετε και το ξέρεις καλά! Αλλιώς θα είχατε και περισσότερες νίκες !

Βάση αποτελεσμάτων τον τελευταίο χρόνο έτσι σας έχουμε. Από εκεί και πέρα, πανηγυρίστε όσο θέλετε τις νίκες σας όταν μας παίζατε 11 (ή και 13) εναντίων 9.

Παράθεση από: "SoFiA24"Όσα δε φτάνει η αλεπού όμως τα κάνει κρεμαστάρια! Οπότε Μιχαλάκη ξυδάκι κι άσε μας κι ήσυχους !!! (γίνετε και delivery αν θες!!!)

Συμφωνώ για την αλεπού αλλά που κολάει αυτό; Στο Ελληνικό πρωτάθλημα; Το έχω πάρει. Το ξύδι μάλλον το χρειάζεσαι πάντως μήπως και καταφέρεις να ξεπεράσεις το σοκ του 0-1 στο 89 και πάψεις να πανηγυρίζεις τις Νίκες του Εργοτέλη. Τώρα το ποιός να αφήσει ήσυχο τον άλλον καλύτερα να μη το πιάσουμε... αν δεν κάνω λάθος εσύ ασχολείσαι επί της παρούσης μικρή μου και ευέξαπτη  Σοφούλα.  όχι εγώ.

Παράθεση από: "SoFiA24"Αμα πια !

Η περίπτωση σου μάλλον θέλει εκτός από ξύδι και κάνα λεξοτανίλ.

Μουάτς και περαστικά... αν μας κερδίσετε του χρόνου το ξανασυζητάμε.

Παππάς10 ή Κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

seatakias

XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA

ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Pappas10

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Σαν πολύ αέρα πήρες Μιχάλη και χωρίς μάλιστα να στον έχω δώσει!

1. Κοριτσάκι σου ...μμμ...χλωμό! οπότε ανάλογοι χαρακτηρισμοί να λείπουν!

2.
Παράθεσηκαλύτερα να μην μαγκίζεις με τις νίκες των άλλων
Look who's talking !

3. Με τις εξομολογήσεις δεν τα πάω καλά ειδικά οταν πρόκειται για παππάδες του δικού σου ύφους και χαρακτήρα !

4. Δεν έχετε βγει στην Πλατεία Ομονοίας αλλά ετσι είστε πάντα εσείς! Κρύβεστε! Χαίρεστε μεν που χάνουμε αλλά κρύβεστε! Για να μην αναφέρω καταστάσεις τύπου Μπανταλόνα έτσι ;;;; Αντε!!

5. Δεν πανηγυρίζεις μόνο με τις ήττες μας στο εξωτερικό κι αυτό γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι μια ήττα δική μας εδώ μέσα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο διακάή σου πόθο που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (αν δεν κάνεις κι εσύ μλκς ως ομάδα) ! Οπότε save me the crap!

6. 1 χρόνο αλλά σας καλάρεσε φαίνεται και θέλετε να συνεχίσετε και του χρόνου! Γι αυτό είστε 3οι  :twisted:  :twisted:

7. Το πρωταθλημα το πήραμε και δε μας το χαρίσατε όσο κι αν σε πονάει κι αν σε τσούζει αυτό !

8. Μικρή στο μάτι μεγάλη αλλού !!! Όσο για το ευέξαπτη άστο γιατί μια λέξη είπα κι έγινες μπουρλότο !

9.Λεξοτανίλ και άλλων ειδών χαπάκια μάλλον χρειάζεσαι εσύ και όχι μόνο σε οτι αφορά τον Παναθηναϊκό ! Αλλά ας μην ανοίξουμε τέτοια συζήτηση τώρα γιατί δε σε συμφέρει ! Θα ειπωθούν πολλά και δεν κάνει! Οπότε το συνταγολόγιό σου για κανένα άλλο θύμα!

Σοφία

Υ.Γ Προς ενημέρωσή σου : [size=18]Χώνεψε επιτέλους οτι ο μύθος που θέλει την ομάδα που επικρατεί στα ντέρμπι να παίρνει και το πρωτάθλημα κατέρρευσε οριστικά και αμετάκλητα. Ο Παναθηναϊκός πήρε 9 βαθμούς στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και είναι αυτή τη στιγμή τρίτος. Ο Ολυμπιακός πήρε 4 και είναι σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής!

Απλά τα πράγματα. Καθαρίζεις τους θεωρητικά ασθενέστερους, ελαχιστοποιείς τις γκέλες σου και παίρνεις τον τίτλο. Αλλιώς χάνεις από τον Ιωνικό, την Κέρκυρα και τον Εργοτέλη και κυνηγάς με τη γλώσσα έξω τους αντιπάλους σου.
[/size]

Pappas10

Παράθεση από: "SoFiA24"Σαν πολύ αέρα πήρες Μιχάλη και χωρίς μάλιστα να στον έχω δώσει!

1. Κοριτσάκι σου ...μμμ...χλωμό! οπότε ανάλογοι χαρακτηρισμοί να λείπουν!

Παράθεση από: "SoFiA24"Μιχαλάκη να σου πω αγοράκι μου λίγο

Δεν χρειάζεται καν να απαντήσω... έχεις απαντήσει εσύ πιο πάνω. Αν τώρα νευριάζεις για ό,τι σου επιστρέφω... ξυδάκι  :D  :D  :D  :D  :D

Παράθεση από: "SoFiA24"2. καλύτερα να μην μαγκίζεις με τις νίκες των άλλων Look who's talking  .

Ε... πότε πανηγύρισα νίκη άλλης Ελληνικής ομάδας στο πρωτάθλημα εις βάρος σας;

Παράθεση από: "SoFiA24"3. Με τις εξομολογήσεις δεν τα πάω καλά ειδικά οταν πρόκειται για παππάδες του δικού σου ύφους και χαρακτήρα !

Καλά... πήγαινε τότε σε κάποιον άλλον παπά και μετά πες' του να σου ρίξει κι ένα διαβασματάκι. Δωρεάν από εμένα. Όσο για τον ύφος και τον χαρακτήρα μου, για να παραφράσω τον πρόεδρο.. "αυτόν έχω". Αν σε ενοχλεί, λυπάμαι και συγνώμη αλλά είπαμε... ξυδάκι.  :D  :D  :D

Παράθεση από: "SoFiA24"4. Δεν έχετε βγει στην Πλατεία Ομονοίας αλλά ετσι είστε πάντα εσείς! Κρύβεστε! Χαίρεστε μεν που χάνουμε αλλά κρύβεστε! Για να μην αναφέρω καταστάσεις τύπου Μπανταλόνα έτσι ;;;; Αντε!!

"Άντε"; Δεν ξέρω αν σε κάνω άλογο αλλά τούρκο σε κάνω σίγουρα. Αν κρυβόμαστε πως το ξέρεις; Προφανώς ΔΕΝ κρυβόμαστε γιατί δεν μιμούμαστε ποτέ τις ψαροκασέλες. . Άλλοι κρύβονται όπως έχει φανεί. Όσο για την Μπανταλόνα, είπαμε... αν και εγώ τότε δεν κάθησα με τους οπαδούς και τους παίκτες μας, συμφωνώ σ' αυτό που έκαναν. Θα στο πω για άλλη μία φορά. Ο ερυθρόλευκος εμετός (του Κρόκους, όχι το πόλο ή το βόλεϊ) αντιπροσωπεύει ένα ύφος και ήθος που σιχαίνομαι γιατί είναι παρακμιακό και έκφυλο. Κάθε Ευρωπαϊκή ήττα των ψαροκασέλων είναι μία νίκη ενάντια στην παρακμή και τον εκφυλισμό.

Παράθεση από: "SoFiA24"5. Δεν πανηγυρίζεις μόνο με τις ήττες μας στο εξωτερικό κι αυτό γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι μια ήττα δική μας εδώ μέσα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο διακάή σου πόθο που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (αν δεν κάνεις κι εσύ μλκς ως ομάδα) ! Οπότε save me the crap!

Δεν είναι δικός μου πόθος γιατί δεν παραμυθιάζομαι. Άλλων οι προπονητές μίλησαν για ψύχωση (και επιβεβαιώθηκαν διωκόμενοι κακήν κακώς). Όσο για τα crap... I can't save you from something you support... sorry.  :D  :D

Παράθεση από: "SoFiA24"6. 1 χρόνο αλλά σας καλάρεσε φαίνεται και θέλετε να συνεχίσετε και του χρόνου! Γι αυτό είστε 3οι  :twisted:  :twisted:  

Σου είπα.. είναι μέρος του σχεδίου μας για να αποδειχτεί πόσο λίγες είναι οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες. Δεν θα σηκώνουμε εμείς μια ζωή το βάρος των Ελληνικών Επιτυχιών στην Ευρώπη για να δρέπουν τους καρπούς τους οι κατά παραγγελία και εξωγηπεδικά προοθούμενοι "πρωταθλητές" τύπου Ψαροκασέλες.

Παράθεση από: "SoFiA24"7. Το πρωταθλημα το πήραμε και δε μας το χαρίσατε όσο κι αν σε πονάει κι αν σε τσούζει αυτό !

Από εμένα βαθμούς δεν πήρες. Άρα δεν το πήρες από εμένα. Οπότε μάλλον στο έδωσα αφού με αναγνωρίζεις ως αντίπαλο για το πρωτάθλημα. Όσο για τον ποιόν τσούζει... φαίνεται από το ότι ακόμα και με 11 βαθμούς μπροστά, ασχολείσαι με τον Εργοτέλη και μία νίκη που εσύ δεν στάθηκες άξιος να γευτείς.  

Παράθεση από: "SoFiA24"8. Μικρή στο μάτι μεγάλη αλλού !!! Όσο για το ευέξαπτη άστο γιατί μια λέξη είπα κι έγινες μπουρλότο !

Το ποιός έγινε μπουρλότο φαίνεται από την ανάγκη αέρα που παρουσιάζεις στην αρχή του μηνύματος σου και τις κραυγές σου στο τέλος. Το αν είσαι μεγάλη αλλού δεν το ξέρω, αλλά ο αθλητικός όμιλος που υποστηρίζεις είναι πολύ μικρότερος απ' όσο φαίνεσαι στο μάτι μου.

Παράθεση από: "SoFiA24"9.Λεξοτανίλ και άλλων ειδών χαπάκια μάλλον χρειάζεσαι εσύ και όχι μόνο σε οτι αφορά τον Παναθηναϊκό ! Αλλά ας μην ανοίξουμε τέτοια συζήτηση τώρα γιατί δε σε συμφέρει ! Θα ειπωθούν πολλά και δεν κάνει! Οπότε το συνταγολόγιό σου για κανένα άλλο θύμα!

Εγώ το ξέρω ότι χρειάζομαι χαπάκια, ιδίως μετά από την ήττα από τον Εργοτέλη, αλλά αυτός είναι και ο λόγος που είμαι σε θέση να αναγνωρίζω και τις ανάγκες των άλλων. Αφού δεν κάνει να ειπωθούν πολλά τότε εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο. Πάντως θύμα - μίας και αναφέρεσαι σε "άλλο θύμα" - δεν είσαι και δεν υπάρχει λόγος να προτείνεις συνταγολόγια.

Και το ξυδάκι καλό θα κάνει φαντάζομαι...

Παράθεση από: "SoFiA24"Υ.Γ Προς ενημέρωσή σου : [size=18]Χώνεψε επιτέλους οτι ο μύθος που θέλει την ομάδα που επικρατεί στα ντέρμπι να παίρνει και το πρωτάθλημα κατέρρευσε οριστικά και αμετάκλητα. Ο Παναθηναϊκός πήρε 9 βαθμούς στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και είναι αυτή τη στιγμή τρίτος. Ο Ολυμπιακός πήρε 4 και είναι σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής!

Απλά τα πράγματα. Καθαρίζεις τους θεωρητικά ασθενέστερους, ελαχιστοποιείς τις γκέλες σου και παίρνεις τον τίτλο. Αλλιώς χάνεις από τον Ιωνικό, την Κέρκυρα και τον Εργοτέλη και κυνηγάς με τη γλώσσα έξω τους αντιπάλους σου.
[/size]

Δεν διαφωνώ και φυσικά το έχω χωνέψει εδώ και καιρό. Η μόνη διαφορά είναι πως είναι γνωστό πως καθαρίζεται εσείς τους υποδεέστερους αντιπάλους σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Εχε χάρη που από τη θέση που βρίσκομαι τώρα και σεβόμενη ορισμένους κανόνες δεν μπορώ να σου απαντήσω όπως σου πρέπει.

Αυτό και μόνο!

Pappas10

Σοφία,

Προφανώς είναι κάτι περισσότερο από το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Εργοτέλης.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

587 Επισκέπτες, 1 Χρήστης