Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 246
  • Total: 247
  • Leon

γυναικες σε ερωτικες περιπτυξεις

Ξεκίνησε από hotfrini, Ιουνίου 05, 2004, 09:36:50 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eleni

Παράθεση από: "Teo"[size=14]....σε ένα κόσμο που σιγα σιγα αρχίζει και θυμίζει "βασιλειο των ζώων" ίσως να ήταν συνετό να κραταμαι καποιες ηθικές αξιες. Έτσι για να λεμε ότι σεβόμαστε το συντροφό μας, για να λεμε ότι είμαστε δεμένοι σε μια σχέση, και ότι δεν την κομματιάζουμε για την "διεφθαρμένη ευχαρίστηση", για να έχουμε δικαίωμα να συμβουλέψουμε το παιδι μας και να το κοιτάμαι στα ματια με βλέμμα καθαρό, για να σεβόμαστε τον έρωτα μας και να επινοούμε τροπους να τον κραταμε ζωντανό χωρίς την παρουσια τριτων. Εκτος κι αν μας αρέσει καποια στιγμη το οικογενειακο σεξ..... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ... γιατι να μας ενοχλει.... ίσως να είναι ωραιο να δουμε το γαμπρο μας η την νυφη μας σε ερωτικές περιπτιξεις με τη γυναικα μας η αντιστοιχα με τον αντρα σας...![/color][/size]

Ποιος οριζει το "διευθαρμενο"στον ερωτα(παντα στους ενηλικες)?
το ομαλο και το ανωμαλο? που ειναι η διαχωριστικη γραμμη ποιος την εβαλε και γιατι θα πρεπει τυφλα να την ασπαστουμε?
ποιος οριζει τις "ηθικες αξιες?"η ηθικη αραγε βρισκεται αναμεσα στα ποδια μας?
θα πρεπει αραγε να υποδειξω στο παιδι μου τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανει στο σεξ? δεν το ευνουχιζω ετσι?
γιατι δεν θα μπορω να το κοιταω καταματα αν εζησα τον ερωτα με τον τροπο που εκφραζει αποκλειστικα και μονο εμενα και ειμαι ευτυχισμενη γι αυτο?
Προτιμω να κοιταζω το παιδι μου με ματια που λαμπουν απο το αισθημα πληροτητας και ηρεμιας γιατι η ψυχη και το κορμι μου ελευθερα εκφραστκε, αντι να το κοιταζω με ματια θλιμμενα οντας σε μια φυλακη που καποιοι εφτιαξαν συμφωνα με τα δικα τους θελω και πρεπει και εγω το δεχτηκα αδιαμαρτηρητα...
Οσο για το "οικογενειακο σεξ" εμπιπτει αλλου, και εχει αλλες προεκατασεις.

skou70

symfwnw apolyta me tin eleni mas...alla kai pali lew...APANTISI DEN PIRA AKOMA:S

Teo

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ..!
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ..... ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...........

Ε! ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ.......
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ......!

galileo001

Παράθεση από: "Eleni"Ποιος οριζει το "διευθαρμενο"στον ερωτα(παντα στους ενηλικες)?
το ομαλο και το ανωμαλο?

που ειναι η διαχωριστικη γραμμη ποιος την εβαλε και γιατι θα πρεπει τυφλα να την ασπαστουμε?
ποιος οριζει τις "ηθικες αξιες?"η ηθικη αραγε βρισκεται αναμεσα στα ποδια μας?
θα πρεπει αραγε να υποδειξω στο παιδι μου τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανει στο σεξ? δεν το ευνουχιζω ετσι?
γιατι δεν θα μπορω να το κοιταω καταματα αν εζησα τον ερωτα με τον τροπο που εκφραζει αποκλειστικα και μονο εμενα και ειμαι ευτυχισμενη γι αυτο?
Προτιμω να κοιταζω το παιδι μου με ματια που λαμπουν απο το αισθημα πληροτητας και ηρεμιας γιατι η ψυχη και το κορμι μου ελευθερα εκφραστκε, αντι να το κοιταζω με ματια θλιμμενα οντας σε μια φυλακη που καποιοι εφτιαξαν συμφωνα με τα δικα τους θελω και πρεπει και εγω το δεχτηκα αδιαμαρτηρητα...
Οσο για το "οικογενειακο σεξ" εμπιπτει αλλου, και εχει αλλες προεκατασεις.

εσύ πρόσεχε λίγο με τον εσωτερισμό σου  :P  :P

το όχι μόνο ποιος το ορίζει ?? :P:P

SPYROS

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΗ....

Eleni

εσύ πρόσεχε λίγο με τον εσωτερισμό σου  :P  :P

το όχι μόνο ποιος το ορίζει ?? :P:P[/quote]

Το "οχι μονο".......
τι μου θυμισες....
δεν εχει ορια , ειναι απεραντο σαν τον ουρανο,ασυληπτο σαν τον αερα, ειναι το ΕΝΑ που περιεχει τα  παντα.Ειναι η ιδια η ζωη, περα απο καθε φαντασια,ειναι η μεθεξη με το θειο....

ξερεις εσυ....]

Eleni

Παράθεση από: "Teo"ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ..!
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ..... ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...........

Ε! ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ.......
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ......!

Καταλαβαινω Τεο τι εννοεις και εχεις δικιο οτι το μυαλο μας ειναι συνεχεια εκει...και ξερεις γιατι?Δεν ειναι μονο βασικο ενστικτο, δεν ειναι οτι απο την ομαλη σεξουαλικη ζωη εξαρταται η ψυχολογικη ισορροπια μας , ειναι η πεινα μας...και ξερεις γιατι οι περισσοτεροι πειναμε?
γιατι βαζουμε η μας βαζουν "ορια".Η φυση δεν βαζει τα ορια, οι ανθρωποι τα βαζουμε και πληρωνουμε γιαυτη την ανιση και ανοητη μαχη.
Ξρω τι σου λεω.....

tristana

Απάντηση στον ΣΚΟΥ ΜΟΥ... (για να μην παραπονιέται) Συνήθως, ο εγωισμός δεν επιτρέπει τίποτε στον άλλον. Πόσο μάλλον σ'ένα τέτοιο θέμα που κάνει τζιζ!

Και τώρα, Θίοντορ οι δυο μας!
Είμαστε λιγάκι πουριτανοί ή είναι ιδέα μου;
Επίσης, τον έρωτα δεν τον σκεφτόμαστε συνέχεια. Κάνουμε έρωτα -δεν μένουμε στην σκέψη!- συνεχώς διότι μας αρέσει, κάνει καλό στην υγεία μας και μας κάνει να απογειωνόμαστε μαζί με τον αγαπημένο μας σύντροφο. Και επιτέλους, βρε αδελφέ, μας αποτρέπει και από τον πόλεμο!!!! 'Ελεγαν οι παλαιοί!

jcdenton

Και η κρίσιμη ερώτηση:

2 milfs ή 1 milf με την κόρη της;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Καλά.. Βρες πρώτα τα άτομα και μετά αποφασίζεις..

Τρομάρα σας.. Θέλετε και 2!!

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

amfiprostylos

[quote user="jcdenton" post="376004"]Και η κρίσιμη ερώτηση:

2 milfs ή 1 milf με την κόρη της;[/quote]

ο παριος δεν το ειχε τραγουδισει;
ελα να παμε στο νησι (τρις)
η μανα σου εγω κι εσυ

jcdenton

Σοβαρά; Δεν το ήξερα το τραγούδι (δεν εκούω ελληνικά).

Πολύ μπροστά ο Πάριος!  :razz:
Ross Perot (1930 - ...)

larus audouinii

[quote user="tristana" post="3901"]Απάντηση στον ΣΚΟΥ ΜΟΥ... (για να μην παραπονιέται) Συνήθως, ο εγωισμός δεν επιτρέπει τίποτε στον άλλον. Πόσο μάλλον σ'ένα τέτοιο θέμα που κάνει τζιζ!

Και τώρα, Θίοντορ οι δυο μας!
Είμαστε λιγάκι πουριτανοί ή είναι ιδέα μου;
Επίσης, τον έρωτα δεν τον σκεφτόμαστε συνέχεια. Κάνουμε έρωτα -δεν μένουμε στην σκέψη!- συνεχώς διότι μας αρέσει, κάνει καλό στην υγεία μας και μας κάνει να απογειωνόμαστε μαζί με τον αγαπημένο μας σύντροφο. Και επιτέλους, βρε αδελφέ, μας αποτρέπει και από τον πόλεμο!!!! 'Ελεγαν οι παλαιοί!

[/quote]

Διαχρονικά τρις μου λείπεις. Άσχετο όμως.
Έιχα να πω πως το θέμα δεν κάνει τζιζ, θα συμφωνήσω όμως με το : "ΤΟΝ αγαπημένο" (μας, που λέει ο λόγος).
Τώρα έγινα ξενερουά, η περισσότερο γίνομαι ξενερουά με το θέμα.  :roll:  :lol:

kuria

[quote user="jcdenton" post="376179"](δεν εκούω ελληνικά).

:razz:[/quote]

και τι εκουεις; τουρκικα;   :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

246 Επισκέπτες, 1 Χρήστης