Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 193
  • Total: 193

Είπα να κάτσω σπίτι...

Ξεκίνησε από voliwtisa, Μάρτιος 15, 2007, 02:08:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

voliwtisa

Είπα να κάτσω σπίτι. Και να μην σηκώνω το τηλέφωνο. Διότι είναι γνωστό, ότι εννιά στις δέκα, όταν κτυπάει το τηλέφωνο είναι για κακό…
Είπα να κάτσω σπίτι και άμα πεινάσω, τηγανίζω κανένα αυγό….
Γενικώς, είπα να κάτσω σπίτι  να ξεκουραστώ λιγάκι, να κάνω καμιά δουλειά και μετά να βγω λιγάκι και καμιά βολτίτσα στα μαγαζιά! Τι το ήθελα η άφρων γυναίκα;
Διότι δεν μπορώ να πω! Σηκώθηκα χαλαρή. Θες ότι κοιμήθηκα λίγο παραπάνω, θες ότι δεν αγχώθηκα να προλάβω το λεωφορείο; Ότι θες πες.
-Και μετά;
-Μετά ήρθε η …καταστροφή!! Έτσι απλά, χωρίς να το καταλάβω! Κύλησε ύπουλα και με τύλιξε σε μια κόλα  χαρτί!
Αρχικώς είπα να ανοίξω λίγη τηλεόραση σαν άνθρωπος, να δω τι βλέπουνε οι άλλες νοικοκυρές κάθε πρωί…
Ζάπινγκ. Κάποια, κάποιος, όλοι μαγειρεύουν. . Ένας με άσπρο σκούφο φτιάχνει ρύζι με κάτι. Φτιάχνει το ρύζι, φτιάχνει το κάτι. Μετά φτιάχνει κάτι άλλο.  Αστακό «μπρυλέ» μες σως μπαλσάμικο. Πάπια  Κίνας, με πορτοκάλι. Κουνέλι με..βατόμουρα (Ναι!! Μέχρι εκεί έφτασαν οι Σεφ). Δηλαδή όλα τα απλά, τα ..εύκολα, τα «της στιγμής», μόλις γυρίζουμε με την ψυχής το στόμα σπίτι και σπιντάρουμε στην κουζίνα, διότι όσο νάναι την έχεις…μεγάλη την όρεξη να τον κάνεις τον αστακό «μπρυλέ» με την σάλτσα «μπαλσάμικο»….
Ζάπινγκ. Η ξανθιά αστρολόγος έχει φωνή μπάσα και καθησυχαστική. Ξέρει αυτή. Ξέρει τα πάντα για μένα. Με κοιτάζει αυστηρά:
 Ξέρω τι σκέφτεστε σήμερα.
-Έλάτε τώρα!! Δεν το πιστεύω!!!
-Έχετε την ακατανίκητη επιθυμία να κάνετε ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!! Ώρες ατέλειωτες!!
Εγώ; Εγώ που, από την κούραση, δεν μπορώ να σηκώσω ούτε ένα από τα έξη μπλουζάκια που που από χθες "έσπειρα"  στο πάτωμα; Η αστρολόγος με αγριοκοιτάζει και συνεχίζει:
Να μην το κάνετε! Ο Κρόνος περνάει από πάνω σας, ο Ερμής από κάτω σας, ο Δίας σας την έχει στημένη από άκρα δεξιά μαζί με τον Καρατζαφέρη. Ο Ποσειδώνας, από έξω αριστερά, μαζί με τους κουκουλοφόρους.  
Και τότε  μπας και, μία τοις χιλίοις, δεν με έχουνε καταρρακώσει εντελώς  μου βγάζουν και τις σούπερ μοντέλες. Με τα εσώρουχα. Διαφανή εσώρουχα, μετάξια, δαντέλες, μαύρες ζαρτιέρες  ό,τι δηλαδή φοράμε όλες το πρωί που ανοίγει το μάτι μας.
Αυτό λέγεται «μόδα». Μόδα για τη μέση νοικοκυρά. Που, όπως όλοι γνωρίζουμε, μόλις σηκωθεί χαράματα, το πρώτο που θα κάνει είναι να βάλει τη ζαρτιέρα και μετά να πέσει στα τέσσερα για το σφουγγάρισμα.
Ζάπινγκ. Αστρολόγοι, ψυχολόγοι, σεξολόγοι, γυρολόγοι. Ζάπινγκ. Πούλιες, ξανθιές, ομοφυλόφιλοι, πάνελ, αίμα βία, Ευαγγελάτος και η συν αυτώ Τατιάνα..
Δεν θα το πιστέψεις!!!  Μια μέρα άδεια πήρα και την έφαγα μέσα στην κακιά τσαντήλα, μπροστά στην τηλεόραση! Αμάν! Να ξημερώσει ο Θεός τη μέρα του να ξαναπάω στην δουλειά…

Κατ.

Christina:-)

Μα καλα ρε πουλακι μου και συ....MAD δε πιανεις?να ακουσεις κανα τραγουδακι?
εστω, ενα chanel 9,για κανα παιδικο ρε παιδι μου!

Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχασες τα ψωνια για bullsheet!

193 Επισκέπτες, 0 Χρήστες