Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 476
  • Total: 477
  • Leon

Ψευτών Υπεράσπιση!

Ξεκίνησε από Nikos28, Μάρτιος 18, 2007, 02:30:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "joking"

Δεν χρειάζεται να θυμάμαι τι είπα, γιατί δεν λέω ποτέ μου ψέμματα

[size=9](παλιά κινέζικη παροιμία)[/size]

Ναι...

Αλλά τι γίνεται όταν ούτε ο άλλος θυμάται τι του' χεις πει;

:lol:  :lol:  :P  :P  (ρωτάω σοβαρά!)

joking

Nikos28

:)

Κάτσε τώρα, έχω άλλες 2 γενικές ερωτήσεις...  :P

α) Αν ο ''άλλος'' (ο οποιοσδήποτε άλλος) δε θυμάται τι του' χεις πει, τι σημασία έχει αν του' χεις πει την αλήθεια ή όχι;

β) Μήπως αυτή η γκαμηλομνήμη σου, σου δεσμεύει πολύτιμους εγκεφαλικούς νευρώνες επειδή πρέπει/θες να θυμάσαι τι σου' χουν πει οι άλλοι; Μήπως αυτή η προσπάθεια ενθύμησης που καταβάλλεις οφείλεται σε κάποιο φόβο οτι οι άλλοι σου λένε/σου' χουν πει/θα σου πουν ψέμματα;
Και το κυριότερο... Μήπως, τελικά, αυτή η προσπάθεια ενθύμησης είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ με το να ψεύδεσαι εσύ η ίδια - αφού και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο (δέσμευση φαιάς ουσίας);;;;;    :P

Πες μου Joking, ρωτάω πολύ σοβαρά!    :wink:

joking

1.  αν δεν θυμάται τι του είπα, δεν με πολυνοιάζει (εκτός αν πρόκειται για δουλειά)  -  αν όμως δεν θυμάται τι μου είπε εκείνος, μαύρο φίδι που τον
έφαγε!!!!  ]

Nikos28

Βέβαια, κι άλλη ερώτηση...  :wink:

α)''Μαύρο φίδι που τον έφαγε'' είπες... Γιατί θέλεις τόσο πολύ να θυμάσαι τι σου' χει πει ο άλλος/οι άλλοι/κάποιοι άλλοι;

β) Κάποιοι άνθρωποι, πράγματι, έχουν καλύτερη μνήμη απο κάποιους άλλους. Όμως, καμία προδιάθεση ή ταλέντο δεν αναπτύσσεται αν δεν εξασκηθεί και στην πράξη. Για να γίνει αυτή η εξάσκηση, πρέπει να συντρέξουν και ορισμένοι λόγοι... Οπότε, ξαναγυρίζουμε στην προηγούμενη ερώτηση!  :P

γ) Ξανακάνω την ερώτηση που έκανα πριν, διατυπώνοντάς την πιο γενικά... Μήπως η προσπάθεια ενθύμησης διαφόρων πραγμάτων (που στοχεύει στον έλεγχο/εξακρίβωση ενδεχόμενου ψεύδους) είναι πρακτικά ισοδύναμη με το ίδιο το ψεύδος (που προΰποθέτει ακριβή ενθύμησή του για να μην εξακριβωθεί!), αφού και τα δύο μας δεσμεύουν εγκεφαλική ενέργεια;  :?:

Enia

τζο, θέλεις να γίνουμε φίλες?  :roll:

:P

joking

Παράθεση από: "Enia"τζο, θέλεις να γίνουμε φίλες?  :roll:

:P

ναι αμέ!!

αρκεί να θυμάσαι τι μου λες, να μην κάνεις πολλές ερωτήσεις  ]

όσο για σένα....όλο το κλώθεις για να με κάνεις να πω αυτό που θέλεις,
αλλά δεν πρόκειται να σου κάνω τη χάρη .... η μνήμη μου λειτουργεί
άνευ προσπάθειας .... ακόμα !!!  ]

Nikos28

Παράθεση από: "joking"όσο για σένα....όλο το κλώθεις για να με κάνεις να πω αυτό που θέλεις,
αλλά δεν πρόκειται να σου κάνω τη χάρη .... η μνήμη μου λειτουργεί
άνευ προσπάθειας .... ακόμα !!!  ]

Έλα τώρα... αφού εδώ τα λέμε όλα!  :P

Μια οικογένεια είμαστε...  :wink:

Enia

Παράθεση από: "joking"αρκεί να θυμάσαι τι μου λες, να μην κάνεις πολλές ερωτήσεις  :evil:  και
να μη τσαλακώνεις τα φουστανάκια της Μπάρμπυ μου!!!

άκυρο τότε... και για τους τρεις λόγους...  :bcry: μπου-χου!

joking

ένια ???

θέλεις να γίνουμε φίλες???

(και να πετάμε σαϊτες στον Νικολάκη?)

ε??ε??? θέλεις??

]

Enia

*Ένια φτιάχνει σαΐτες...! :twisted:  :lol:

isabella

το καθε ψεμμα αργα ή γρηγορα θα βρει τον τροπο του να αναδυθει στην επιφανεια..

απο τη στιγμη που το εχεις αντιληφθει, δεν υπαρχει λογος να αναλωνεσαι σε "γιατ"ι , απλα τ'αφηνεις να παρει το δρομο του, οπως και εσυ χαραζεις τη δικη σου πορεια απο κει και μετα.

και χωρις συναισθηματισμους.

Nikos28

Παράθεση από: "joking"

ένια ???

θέλεις να γίνουμε φίλες???

(και να πετάμε σαϊτες στον Νικολάκη?)

ε??ε??? θέλεις??

]

Ωχ, μάλλον δε θα μου βγουν σε καλό οι ερωτήσεις...  :P

Πού να σε ρωτήσω κι άλλα δηλαδή!  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"*Ένια φτιάχνει σαΐτες...! :twisted:  :lol:

Κι εσύ τέκνον ζαχαρό-βρουτε;  :P

Argiro

Το άξιο απορίας δεν νομίζω πως είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι ψεύδονται ασύστολα, αλλά το πώς γίνεται να τους πιστεύει τόσος κόσμος. Μήπως υπάρχουν άνθρωποι που κάπου βαθύτερα μέσα τους θέλουν να ακούνε αυτά τα ψέμματα; Γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχει κανείς που δεν ξέρει πως μέσα στο internet είναι πανεύκολο να πεις ό,τι σου κατέβει χωρίς να μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Μήπως λοιπόν το τραβάει λιγάκι ο οργανισμός ορισμένων;

476 Επισκέπτες, 1 Χρήστης