Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 574
  • Total: 574

Διάσπαση από ... Heinoγραφίες

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 23, 2007, 01:45:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Ρε παιδιά δεν τραβάω κανένα ζόρι απλά δεν καταλαβαίνω το κριτήριο που αποσπάται ένα κομμάτι από μία ενότητα.

Και αισθητικά δεν είναι ωραίο στην τελική.

Τέλος πάντων.

Καλό Σου/κου.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

θέλω να πέσουν κορμιά τώρα....
να πλακωθούμε όλοι μαζί....
χαχαχαχα

το λοιπόν, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα σχόλια σας...
Aισθητικώς βέβαια θα μου άρεσε το τόπικ να ήταν αποκλειστικά δικό μου. Eνα αμιγώς χαιν τόπικ βρε αδελφε. Tο είχα παρακαλέσει και στην αρχή αλλά μπερδεύτηκα με τον όρο «κλείδωμα».
H αλήθεια είναι πως είμαι ο ορισμός του μπάχαλου, όπως αλήθεια επίσης είναι πως δεν έχω απλώσει το χεράκι μου (αν και τρωγόταν) σε πονήματα άλλων.

Δεν θα δικαιώσω την μαυρούλα που έτσι και αλλιώς την δουλειά της έκανε, αλλά αν θέλετε θα θελα οι heinoγραφίες να είναι αποκλειστικά Xαιν.
Aν θέλετε μπορείτε να σηκώσουμε ένα τόπικ ή μια ενότητα που να είναι κριτική πάνω στα πονήματα των άλλων και να γίνει το «έλα να δεις»

:arrow:  ερώτησηH μαυρούλα είναι η αχώνευτη?

heinrich

:roll:
από συντακτικό έσκισα πάλι ο πούστης

mauroula

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"θέλω να πέσουν κορμιά τώρα....
να πλακωθούμε όλοι μαζί....
χαχαχαχα

....

:arrow:  ερώτησηH μαυρούλα είναι η αχώνευτη?

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

Συμφωνώ... αλλά το Τυροζαμπόν δεν μπόρεσα ρε Χέιν να μη το Σχολιάσω... δεν το άντεξε η ψυχή μου δηλαδή.  Έχεις δίκιο και τιμώ και σέβομαι τους συντονιστές ανεξάρτητα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich":roll:
από συντακτικό έσκισα πάλι ο πούστης

Λες λόγο καλής σύνταξης όποτε πηγαίνω στο συνεργείο να μου πιάνουν τον κώλο????
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

heinrich

Παράθεση από: "Leon"..............
Όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να ζητούν το κλείδωμα έργου που αναρτούν για να μη έχει περαιτέρω σχόλια............
Aυτό ήταν από το τόπικ
«Ο κύκλος των χαμένων ποιητών (βασικοί κανόνες)»
και από αυτό νόμιζα πως ο συγγραφέας του τόπικ είναι εν δυνάμει και ιδιοκτήτης και μπορεί να ζητήσει να μην αναγράφονται σχόλια στο έργο  του. Aυτό ήταν και το πρώτο ποστ μου στις Heinογραφίες. Για να μην το παίζει και έξυπνη η Σταυρούλα  και κάθε συντονιστής σχολιάζοντας μέσα στο τόπικ.
Kαι μην αντιπαραθέσετε ως δικαιολογία το παρακάτω
Παράθεση από: "Leon"Να θεωρηθεί το παρόν κείμενο κατ αρχήν ως πρόταση και όχι ως τελική απόφαση. Η δική σας συμμετοχή στο παρόν θα διαμορφώσει το τελικό κείμενο (Βασικοί Κανόνες).
γιατί ήμαρτον είναι από το 2004!! και ως συντονιστές ή ως διαχειριστής δεν απλώνουμε διπλωματία στους κανόνες για να τους χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε. Για να μην θυμηθώ πάλι τις αγγελίες και μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
Tο λοιπον. Aποφασίστε.
Θέλετε τα τόπικ του κύκλου των χαμένων ποιητών να είναι αποκλειστικά του συγγραφέα?
θέλετε να υπάρχουν και σχόλια?
θέλετε να είναι ελέυθερο κατόπιν συμφωνίας κυριών?
θέλετε να υπάρχει ένα τόπικ ή μια ενότητα με κριτικές?

υ.γ. και τζεζ για να μην τα πάρεις στο κρανίο και έχεις και πίεση, στο γράφω τώρα δημόσια, για να μην έχουμε άλλα. Tο σχόλιό σου είναι η αφορμή και όχι η αιτία. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.
Aλλά το χω ξανασυναντήσει παλιότερα και είχα αναφερθεί ειδικά.
Oι συντονιστές εκτός από κιτρινιάρηες είναι και φίλοι και γνωστοί και σύντροφοι (όχι παπαρήγα). Aλλά όταν επεμβαίνουν με αυτή την ιδιότητα πρέπει η πράξη τους να είναι κατοχυρωμένη 100% από την «νομοθεσία» του φόρουμ και φυσικά όχι ειρωνικοί. Για να μην εκτίθενται εκείνοι ή οι διαχειριστές. Γιατί αυτή την στιγμή έχετε εκτεθεί.

heinrich

και γμτ, δεν φτάνει που το οχι λογικό μου βγάζει την ψυχή στην πραγματικότητα, θα μου την βγάλει και εδώ μέσα?

joking

1. το
όχι λογικό σου βγάζει τη ψυχή ???  ] αν λογικό όλα οκ???

2. σκέφτηκες μήπως σου πιάνουν τον αποτέτοιο σου, γιατί απλά τους
 αρέσει ??   ]

Argiro

Μα γιατί βρε παιδιά χαλάτε τις καρδιές σας; Εφόσον, σύμφωνα με αυτό που βλέπω παραπάνω να λέει ο Leon, όλα τα post είναι έργα που αναρτώνται, κάθε μεταφορά ή κόψιμο ή κλείδωμα ή οτιδήποτε άλλο δείτε το απλώς σαν εικαστική παρέμβαση. :lol:

heinrich

θα σουλεγα καμμιά βαριά κουβέντα αλλά θα βρω άλλη ευκαιρία.
H αργυρώ έχει απόλυτο δίκιο..
Aλλα αν δεν τσακωθούμε πως μετά θα αγαπηθούμε?
KAι αν ρίξω και ένα γαμίδι παραπάνω και αυτό εικαστική παρέμβαση θα ναι.
Kαι ξέρεις που βρίσκεται η παγίδα? Θέλει ο θείος να με κάνει σώνει και καλά κιτρινιάρη, αλλά του έχω πει πως είμαι apolικός.

heinrich

Παράθεση από: "joking"

2. σκέφτηκες μήπως σου πιάνουν τον αποτέτοιο σου, γιατί απλά τους
 αρέσει ??   ]εχεις σκεφτεί πως μπορούν να το κάνουν ελεύθερα χωρίς να μου σπάνε και τα από κάτω εξαρτήματα?

:roll: [/color]

heinrich

η βαριά κουβέντα πήγαινε στην τζο... οχι σε σένα αργυρώ

apol

παροτι δεν εχω καταλαβει τι γινεται εδω μυρισα μπαχαλο και μπηκα.....
ασε που μου αρεσουν οι χαινιες.......
και βεβαια παρατηρησα πολλες εικαστικες παρεμβασεις στο πουθενα....
εν κατακλειδι λοιπον ωραιο το θεμα αν και δε θυμαμαι τον τιτλο του..ευστοχες οι τοποθετησεις τοσο του συγγραφεα οσο και των αλλων....η φημη οτι θα απαγορευθει η εισοδος στους ενδεδυμενους ασεμνως ελεγχεται για το κατα ποσο ειναι αληθης........
κατα τα αλλα τρια πουλακια καθονταν......

574 Επισκέπτες, 0 Χρήστες