Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΑΠΟΧΩΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ξεκίνησε από CINDY, Μάρτιος 27, 2007, 01:53:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SurvivoR

Παράθεση από: "CINDY"[size=24][/size] σημερα 26/3/07 ητν η τελευταια μου εισοδος στο α33!και το ανακοινωνω για να χαρειτε που θα απαλλειχτε απο μενα (αλλα και εγω απο μερικους ) Ε υχαριστω παρα πολλυ γιατ ην καλη παρεα που καναμε μεχρι τωρα αλλα τελικα οτι δεν χρειαζεται να βρισκομαι αλλο σε αυτο το σαιτ!Λυπαμαι παρα πολυ πο αποχωρω γιατι ειχα κανει αρκετους "φιλους εδω μεσα!αλλα καποιοι φροντισαν να το χαλασουν ολο αυτο το ωραιο κλιμα !τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.........................ΑΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!να ειστε καλα και να προσεχετε τον εαυτο σας!και με συγχωρειτε που εγραψα το θεμα αυτο στο φορουμ
Απλα ηθελα να εκρασω το παραπονο μου ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,συγνωμη και να ειστε καλα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

TI ????
POU ????
POTE????
GIATI ????????
ti les breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ax 8a thn xtupisw dn einai kala to baby
poios se peirakse na ton bgalw nock out me mia kinhsh ??
gia ela edw na ta poume .......na dw ti egine ...............
apo edw dn feugeis ..afou se agapame .....(idika egw 3ereis esy .............. :wink: )
gia steile mhnhmataki na boume na ta poume :)
filoumpes :24:

SurvivoR

:shock :shock:  :shock:  :shock:
egw den ebala gelio moo tou bgike .......................

:hug2:  auto h8ela na  bgalw e .......

ts ...pali kala pou to eida .......!!!1 :!:

koukoutso

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  μπρεεεεεεεεεε cindyyyyyyyyyyyyyy γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????????? σου το ειχα πει βρε κοπελια να ζεις το παρον να ελπιζεις για το μελλον και να ξεχνας τις κακες αναμνησεις του παρελθοντος ομως αυτο που πηρες αποφαση να κανεις δεν ηταν καθολου μα καθολου καλοοοοο  αν και δεν γνωριζω τι σε εκνευρισε ή μαλλον ποιοι σε εκνευρισαν χωρις να βγαζω και τον εαυτο μου φυσικα!!!!τι να σου πω καλα να περνας και να προσεχεις τα θηρια που παρανομευουν εκει εξω!!!!!

[size=24]ALWAYS THINK POSSITIVE!!!!! [/size]

Υ.Γ. How are you today?????ασε ξερω χειρότερα!!!! :wink:  :wink:  :wink:
 :arrow: πιστευω να σε ξαναδουμε καποτε!!!

Sotis

Παράθεση από: "SoRta_FaiRytALe"Κακως τους κανεις τη χάρη κοριτσάκι μου..
Ηρθα και γω καποια στιγμη στη θέση σου..
Αλλα θα ακολουθήσω αυτο που λεει η υπογραφη μου!!

Σε κανεναν δε κανω τη χάρη ξανα

μονο  σε  εμενα........ :P  :P  :P  :P

seatakias

Παράθεση από: "Sotis"μονο  σε  εμενα........ :P  :P  :P  :P

μα ποιος σου ειπε εσενα   οτι σε λογαιαζει κανεις?

DjAleX

egw to mwro mou den 8a to afisw na to peira3ei kaneis

edw 8a meinei  :D

fmas

Έλα να μην ακούω χαζομάρες πρωινιάτικα...... Για να συμμαζευτούμε!!!! (Γενικότερα)

Anonymous

Παράθεση από: "fmas"Έλα να μην ακούω χαζομάρες πρωινιάτικα...... Για να συμμαζευτούμε!!!! (Γενικότερα)

Μίλησε ο FmAS  Φοβηθείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!  ]

:24:  :24:  :24:  :24:

:hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:

CINDY, δεν ξέρω τι έχει συμβεί (όπως πάντα είμαι άσχετη) αλλά επειδή ίσως να βλέπεις απλά.. μην ασχολείσαι με αυτά που λένε.. και αλλού να πας πάλι κάτι θα πει ο καθένας.. 'Οπως και να' χει κάποιοι σε θέλουν γιατί δεν ευχαριστείς αυτούς παρά κάνεις την χάρη στους άλλους που δεν σε θέλουν. ]

fmas

Παράθεση από: "gavrina"
Παράθεση από: "fmas"Έλα να μην ακούω χαζομάρες πρωινιάτικα...... Για να συμμαζευτούμε!!!! (Γενικότερα)

Μίλησε ο FmAS  Φοβηθείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!  ]

:24:  :24:  :24:  :24:

:hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:

CINDY, δεν ξέρω τι έχει συμβεί (όπως πάντα είμαι άσχετη) αλλά επειδή ίσως να βλέπεις απλά.. μην ασχολείσαι με αυτά που λένε.. και αλλού να πας πάλι κάτι θα πει ο καθένας.. 'Οπως και να' χει κάποιοι σε θέλουν γιατί δεν ευχαριστείς αυτούς παρά κάνεις την χάρη στους άλλους που δεν σε θέλουν. ]

Αι βρε..... Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις στο μήνυμα......... Μπας και βρεθούμε να σας δω που μου λείψατε.... Εγώ τώρα βέβαια είμαι Θεσσαλονίκη αλλά δεν πειράζει.......

heinrich

τι ωραία που περνάγαμε σε αυτό το τόπικ....

CINDY

περασμενα μεγαλεια.............μηπως ομως θα πρεπει να αρχισω να ανησυχω?αφου δεν με θελετε φιλτατε heinrich το σκεφτομαι σοβαρα να ξανα αποχωρησω χωρις τοπικ αυτη την φορα :wink:

SurvivoR

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"τι ωραία που περνάγαμε σε αυτό το τόπικ....

Εγώ περιμένω ακόμη το pop corn και τα τσιπς...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

anastasia

:shock: OOOO NOOOOOOOOOOOOOOO YOU STAY HERE PLEASE CINDY  :cry:

CINDY

479 Επισκέπτες, 1 Χρήστης