Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 762
  • Total: 763
  • Leon

I AM BACK

Ξεκίνησε από CINDY, Απριλίου 04, 2007, 04:26:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Διαφωνω αδελφε Απολ..
Προτεινω οποια δεν εχει συνουσιαστει μαζι μου να μην εχει δικαιωμα αποχωρησης.. :P

apol

μηπως αποχωρησε για να το αποφυγει

Rakendytos

ωχ.. Σιντι μολογα.. :?

CINDY

Παράθεση από: "apol"μηπως αποχωρησε για να το αποφυγει

πως με ψυχολογεις φιλτατε απολ!ο χειν ηταν το ερεθισμα ο ρακεντυτος αιτια :lol: αλλα τωρα πλεον δεν αποχωρω!θελετε δεν θελετε ειμαι εδω!
και σε ευχαριστω που με στηριζεις σε καθε βημα μου

Rakendytos

ουφ 8α μου κατσει..
 :28:

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "heinrich"ε, όχι!!!
ως και η Σόρτα εριξε ευχές

πολύ σουρεάλ αυτό το τόπικ τελικά...

Είδες ε ε ε?
Ακομα και οι κανίβαλοι ευχονται ;)
Σε λιγο θα ανακαλύψουμε οτι υπάρχει και παραδεισος
:wink:  :wink:

webmaster

Παράθεση από: "apol"..... απο πληροφοριες που εχω ο γνωστος γουεμπμαστορας Κ....μελετα να φτιαξει νεο κανονισμο που οποιος βαλει θεμα αποχωρησης την τριτη φορα να αποχωρει υποχρεωτικα ....σωστο το βρισκω αν και θαθελα και την αποψη σας γιατι ειναι ενα προβλημα που ταλανιζει το φορουμ μας.

Να το μελετήσουμε το θέμα έχει το ενδιαφέρον του
Αλλά η κάθε δηλωμένη αποχώρηση δείχνει μια αγάπη για τον χώρο που αποχωρεί αν δεν αγαπάς κάτι δεν κάνεις και δηλώσεις

Παράθεση από: "Rakendytos"...Προτεινω οποια δεν εχει συνουσιαστει μαζι μου να μην εχει δικαιωμα αποχωρησης.. :P

Αυτή η πρόταση για να μπορεί να υλοποιηθεί θα πρέπει να μας κοινοποιήσεις όλη την λίστα των μαζί σου συνουσιαζόμενων κορασίδων όποτε όπως αντιλαμβάνεσαι είναι άτοπο και απορρίπτεται
(εκτός αν θέλεις να βάλεις φόρα παρτίδα λίστα)  :P

fmas

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως σχετικά με τα post περί αποχωρήσεων..... Αν δεν σου αρέσει τσακώνεις το καπελάκι σου και την κάνεις για άλλη παραλία..... Ωστέ άμα δεν σου αρέσει η παραλία που διάλεξες την πόρτα της επιστροφής να την έχεις ανοιχτή.... Τέτοια post είναι αυτό που λέμε καταμέτρηση δυνάμεων (χωρίς διάθεση να προσβάλλω την Cindy και κάθε Cindy) και αν πραγματικά δεν έχεις πρόθεση να φύγεις μην το κάνεις.......

Τουλάχιστον η πολυαγαπημένη Cindy έφυγε μεν και δεν επέστρεψε πίσω να δει τι έγινε μέχρι που ζύγισε τα πράγματα στο μυαλό της και μέσα της και αποφάσισε να επιστρέψει... Οπότε με την σειρά μου την καλοσωρίζω και πάλι στην δικτυακή παρέα μας και τις σκάω και ένα γλυκό φιλί και της προσφέρω και μία :hug2:

Γιάννης.

heinrich

η υπόθεση πρέπει να έχει λίγο «μπρος -πίσω», λίγο «βάλε - βγάλε».... αλλιώς δεν έχει καμμία ευχαρηστυση

CINDY

Παράθεση από: "heinrich"η υπόθεση πρέπει να έχει λίγο «μπρος -πίσω», λίγο «βάλε - βγάλε».... αλλιώς δεν έχει καμμία ευχαρηστυση

Ακριβως ετσι εγινε και με μενα πρωτα εκανα πισω και εβαλα το συναισθημα κυριαρχο και μετα αφου τα σκεφτηκα εβαλα μπρος και εβαλα καθε τι που με στεναχωρουσε αδικα και με κρατουσε μακρια απο τους φιλους μου!Αχ μαλλον ολοι με εχουν ψυχολογησει σε αυτο το σαιτ!

CINDY

Παράθεση από: "Rakendytos"ουφ 8α μου κατσει..
 :28:

οσο ζεις ελπιζεις................................ :lol:

CINDY

φμακο  :hug2: και ενα μεγαλο φιλακι σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Rakendytos

Παράθεση από: "webmaster"
Παράθεση από: "apol"..... απο πληροφοριες που εχω ο γνωστος γουεμπμαστορας Κ....μελετα να φτιαξει νεο κανονισμο που οποιος βαλει θεμα αποχωρησης την τριτη φορα να αποχωρει υποχρεωτικα ....σωστο το βρισκω αν και θαθελα και την αποψη σας γιατι ειναι ενα προβλημα που ταλανιζει το φορουμ μας.

Να το μελετήσουμε το θέμα έχει το ενδιαφέρον του
Αλλά η κάθε δηλωμένη αποχώρηση δείχνει μια αγάπη για τον χώρο που αποχωρεί αν δεν αγαπάς κάτι δεν κάνεις και δηλώσεις

Παράθεση από: "Rakendytos"...Προτεινω οποια δεν εχει συνουσιαστει μαζι μου να μην εχει δικαιωμα αποχωρησης.. :P

Αυτή η πρόταση για να μπορεί να υλοποιηθεί θα πρέπει να μας κοινοποιήσεις όλη την λίστα των μαζί σου συνουσιαζόμενων κορασίδων όποτε όπως αντιλαμβάνεσαι είναι άτοπο και απορρίπτεται
(εκτός αν θέλεις να βάλεις φόρα παρτίδα λίστα)  :P

Το ξανασκεφτηκα..
Αν ειναι να το κανουν μαζι μου και να τις χασουμε δεν θελω..
Εκτος αν θελουν την εμπειρια απλα.. ¨αληθινου αντρα¨  8)

fmas

Cindyyyyyyyyyyy :hug2: καμάρι μ...... :)

Enia

Παράθεση από: "heinrich"ευχαρηστυση

:lol: :24: γεια σου χάιν γλωσσοπλάστη! :24:  :lol:

(α, ρε σιντάκι, θυμισέ μου την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να στις βρέξω!  :P ..και μη τολμήσεις να ρωτήσεις το γιατί!  :P  :lol: )

762 Επισκέπτες, 1 Χρήστης