Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 531
  • Total: 531

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ/..

Ξεκίνησε από Sotis, Απριλίου 06, 2007, 04:19:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Παράθεση από: "katinaki"Το άσχημο δεν είναι το πότε απάντησε. ότι γράφει πολλά είναι. Αμάν βρε παιδάκι μου...! Βαρέθηκα κι εγώ που είμαι ΠΑΟ.

Η βρώμα και η λάσπη θέλουν πολλαπλάσια ποσότητα νερού για να καθαρίσουν. Ιδίως αν είναι τόσο κολλητικές και γλοιώδεις όσο τα επιχειρήματα των οπαδών της ομάδας με σήμα το κεφάλι.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

κώστας

"...ρίχνοντας λάσπη σε ό,τι ενδοξότερο έχει να επιδείξει ο Ελληνικός Συλλογικός Αθλητισμός..."
Το γεγονός ότι το αρκτικόλεξο του ελληνικού συλλογικού αθλητισμού είναι...ΕΣΑ, αποδεικνύει περίτρανα ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.  ]
eLe

Pappas10

Παράθεση από: "κώστας""...ρίχνοντας λάσπη σε ό,τι ενδοξότερο έχει να επιδείξει ο Ελληνικός Συλλογικός Αθλητισμός..."
Το γεγονός ότι το αρκτικόλεξο του ελληνικού συλλογικού αθλητισμού είναι...ΕΣΑ, αποδεικνύει περίτρανα ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.  ]

Το γεγονός ότι ανακάλυψες ΕΣΑ ενώ δεν υπάρχει πλέον θα έπρεπε να προβληματίζει την δική σου φτώχεια επιχειρημάτων και όχι το αρκτικόλεξο.  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

κώστας

...Δεν υπάρχει δηλαδή πλέον Ε
eLe

Pappas10

Παράθεση από: "κώστας"...Δεν υπάρχει δηλαδή πλέον Ε

Το ξέρω ότι ό,τι διαβάζεις το πιστεύεις. Γι' αυτό άλλωστε και είσαι οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι. Υπάρχει Ελληνικός Συλλογικός Αθλητισμός μόνο που δεν είναι απαραίτητα ακρώνυμο. Διοτί στέκεται και ως Αθλητισμός Ελληνικών Συλλόγων για παράδειγμα. Άλλωστε το πλήρες ακρώνυμο όταν μιλάμε για τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ είναι Μ.Ε.Σ.Α (Μεγαλείο Ελληνικού Συλλογικού Αθλητισμού).

Το ΕΣΑ είναι για όλους τους υπόλοιπους.  

Αντιλαβού;

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

κώστας

Αν και αναγνωρίζω ότι για πρώτη φορά -όσο εγώ παρακολουθώ ποδόσφαιρο τουλάχιστον- ο Ολυμπιακός στρώνει ένα παιγνίδι που θυμίζει (κάπως) ΑΕΚ επί Μπάγεβιτς και (πολύ λιγότερο) Παναθηναϊκό επί Κυράστα...εν τούτοις, υποστηρίζω για ιδεολογικούς λόγους τον Παναθηναϊκό. Κατά τα λοιπά...
(με)
πορτογάλο,
ομάδα
υπό
τα
σκατά
ακόμα...
eLe

Pappas10

Αφου είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ρε φίλε τι με μπριζώνεις;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

Αφού είσαι φανατίλας ρε Βάζελε...
τι χώνεις από μόνος σου συνέχεια, πρίζα με εναλλασσόμενο 220 volt και σκούζεις μετά...

Pappas10

Παράθεση από: "KostasD33"Αφού είσαι φανατίλας ρε Βάζελε...
τι χώνεις από μόνος σου συνέχεια, πρίζα με εναλλασσόμενο 220 volt και σκούζεις μετά...

Δεν είμαι εγώ φανατίλας...οι άλλοι είναι γάβροι και άπιστοι βλάσφημοι απέναντι στον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

Σαν να λες δηλαδή
Δεν είσαι συ ρατσιστής απλά οι άλλοι είναι σκυλάραπες... ]

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

fmas

Εμ Μιχαλάκη..... Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες στο τέλος...... Άμα έκανες την πάπια θα γλύτωνες!!!!!!

Pappas10

Παράθεση από: "KostasD33"Σαν να λες δηλαδή
Δεν είσαι συ ρατσιστής απλά οι άλλοι είναι σκυλάραπες... ]

Καμμία σχέση...ο ρατσισμός στηρίζεται σε φυλετικές / βιολογικές διαφορές... οι διαφορές ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και ψαροκασέλων είναι ιδεολογικοκοινωνικοπολιτιστικές.

Το να είσαι αράπης ή ασπροκώλης στην τελική δεν είναι επιλογή. Είναι η φύση σου. Το να επιλέγεις όμως να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν είναι θέμα φύσης αλλά θέσης. Οπότε από την μία υπάρχουν οι θέσεις του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και από την άλλη τα γκιογκιό των υπολοίπων.

Αντιλαβού;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "black_velvet"
]

Εσύ τώρα τι θες ρε παιδάκι μου;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "fmas"Εμ Μιχαλάκη..... Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες στο τέλος...... Άμα έκανες την πάπια θα γλύτωνες!!!!!!

Γιαννάκη... ποια κότα με έφαγε και δεν το πήρα χαμπάρι; Οι πάπιες δεν τρώνε πίτουρα άμα τους κάτσει;

Ουστ ρε... χάσανε και οι βλαμένοι στο μπάσκετ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

531 Επισκέπτες, 0 Χρήστες