Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 319
  • Total: 319

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ/..

Ξεκίνησε από Sotis, Απριλίου 06, 2007, 04:19:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Λογικό να είναι φίλαθλος. Αφού είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ το παληκάρι.  :D  :D  :D
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Sotis

ΕΤΣΙ Μ  ΑΡΕΣΕΙ..ΠΑΤΕΡ..ΣΑΣ  ΕΚΑΝΑ  ΑΝΩ ΚΑΤΩ..ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... :P  :P

Pappas10

Αφού αρέσει σ' εσένα μωρό μου εγώ δεν θέλω τίποτ' άλλο.  Μουάτς.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

nightly rider

Παράθεση από: "Sotis"ΕΤΣΙ Μ  ΑΡΕΣΕΙ..ΠΑΤΕΡ..ΣΑΣ  ΕΚΑΝΑ  ΑΝΩ Κ
ΑΤΩ..ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... :P  :P

AXAXAXA!!! αν αυτο το θεωρεις ανω κατω sotis να το κανεις τακτικα  :lol:

Τωρα που συστηθηκαμε με το Μιχαλη , και στην ουσια οπως καταλαβα συμφωνουμε με αλλα λογια , και σε πολλα, εσενα περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον να παρεις θεση στα οσα λεμε.
Εχει μεγαλο ενδιαφερον για μενα τουλαχιστον να εχω και αποψη  σοβαρη σε θεματα ποδοσφαιρου γενικωτερα απο ενα οπαδο της ... αλλης ομαδας.

Το θεμα εδω ειναι δικο σου αλλωστε, και ελπιζω να μην εξαντλειτε στην κυρα Δεσποινα :P

Rakendytos

Τελικα η ομαδα της χουντας και ο αντιεισαγγελεας του Αρειου Παγου, Αθανασιος Κανελλοπουλος (γνωστο υποκειμενο που εν καιρο Παπαδοπουλου μεγαλουργουσε στην ΚΥΠ), θα τον φανε τον Αλβανο ποδοσφαιριστη..
Βλεπεις οι χειρονομιες του Αλβανου ποδοσφαιριστη Αλμπαν Μπουσι που εκανε μετα το γκολ που πετυχε εναντιον τις ομαδας των μεγαλοαστων του Τζιγγερ (ΠΑΟ) και συγκεκριμενα εναντιων στελεχων του τα οποια ανηκαν στην διαβοητη Ν.Ο.Π.Ο. (Ναζιστικη Οργανωση Παναθηναικων Οπαδων) προκαλεσαν την αντιδραση του εισαγγελέα ο οποίος ξεκινησε ερευνα καθως ο Αλβανος ποδοσφαιριστης προκαλεσε το δημοσιο αισθημα με τις χειρονομιες του.. ζητησε απο τις αστυνομικες Αρχες να σχηματισουν δικογραφια εναντιον του, ενω ζητησε απο τον αρχηγο της ΕΛΑΣ να εξετασει τη νομιμοτητα της παραμονης του κι αν συντρεχει λογος απελασης του απο τη χωρα..
Αρε μαυρε..Δυστυχως γεννηθηκες Αλβανος..
Αν ησουν ο Ριβαλντο και Ολυμπιακος σημερα θα ησουν ηρωας..

fmas

Rak διαφωνώ απολύτος μαζί σου......

Η αντίδραση του παίκτη της Καλαμαριάς ήταν χείριστη...... Δεν διακαιολογώ τον Παπαδόπουλο για την καρπαζιά που του έριξε αλλά δεν είναι δυνατόν να ονομάζεσαι αθλητής όταν κάνεις αυτές τις χειρονομίες προς τους άλλους.... Τον αντίπαλο, και ειδικά τον οπαδό, τον σέβεσαι καθώς οφείλεις να σέβεσαι και την ομάδα η οποία σε δίνει ψωμί να φας...

Προσωπικά συμφωνώ και λέω καλά να του κάνουν.... Να του κόψουν το οπίσθιο.......

Pappas10

Rak μωρό μου,

1ον. ΝΟΠΟ σημαίνει "Νικαιώτικη Οργάνωση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ Οπαδών". Το "ναζιστική" μπήκε αργότερα και από μία μερίδα της ΝΟΠΟ. 2 εβδομάδες μετά ο Βαρδινογιάννης τους διέλυσε.

Εδώ τους ψάχνουμε εμείς... τώρα που τους βρήκε ο Μπούσι για να τους κάνει και χειρονομίες μόνος εσύ το ξέρεις.

2ον. Οι χειρονομίες έγιναν προς τον πάγκο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Σε Κροάτες δηλαδή.  Το αν είναι ναζιστές οι κροάτες του πάγκου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ειλικρινά δεν το γνωρίζω.

3ον. Κοίτα το μεγάλο ντου και άσε τα ποδοσφαιρικά... θα χάσεις την εστίαση και αντί για λαϊκή εξέγερση ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος θα καταλήξεις να μάχεσαι για το πρωτάθλημα Ελλάδος.

4ον. Κου Κου Ε ΑΛΛΑΓΗ 2η ΚΑΤΑΝΟΜΗ 17% ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ

Μουάτς,

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

plus

pali agori moy se ekneyrisan????? :?  :P

nightly rider

Για μένα δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα, η φυλή, η το χρώμα, ενός ποδοσφαιριστή για να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο .

Ο εν λόγω όμως κύριος, έπρεπε να έχει δει δυο φορές τουλάχιστον κόκκινη κάρτα αν υπήρχε πραγματικά διαιτητής στο γήπεδο και δεν ήταν κάπου αλλού.

Αν οποιονδήποτε από εμάς μας φτύσουν μέσα στο στόμα, δεν ξέρω πόσο ψύχραιμοι επαγγελματίες μπορούμε να παραμείνουμε ,δεν θα αναφερθώ βέβαια στις απρεπείς και τις εριστικές χειρονομίες, γιατί απλά δεν είναι ποδοσφαιρικές εικόνες αλλά εθελουσία προσπάθεια να δυναμιτίσουν το κλίμα σκόπιμα και σαφώς καταδικαστέες.

Δεν θα σταθώ επίσης στο χάλι της ομάδας μου για άλλη μια φορά  φέτος άσχετα αν έπρεπε η όχι να κερδίσει, ήταν η οι πέναλτυ η θέατρο απλά είχαν μπερδέψει το Camp Nou της Barcelona με αυτό της καλαμαριάς έπαιζαν σαν μικρή ομάδα να κρατήσουν το αποτέλεσμα και σαν μικρή ομάδα το πλήρωσαν.

Το θέμα κύριοι για μένα  και εδώ θα μείνω , είναι  τι  πρωτάθλημα έχουμε τι νόμοι το διέπουν, και ποιος αποφασίζει τελικά για την τιμωρία η όχι συμπεριφορών παιχτών εντός των αθλητικών χώρων.
Ναι να τιμωρηθεί ο παίχτης αλλά από ποιον?

Μέχρι τώρα λοιπόν ξέραμε ότι απόλυτος υπεύθυνος για την τιμωρία η όχι αθλητών παραγόντων και ομάδων με παραβατικές συμπεριφορές ήταν ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ δικαστής ,προσφάτως μας προέκυψε και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Θεωρώ λοιπόν κατάφορη παραβίαση   του κανονισμού του πρωταθλήματος την επέμβαση του, από υπερβάλλον ζήλο να πω? η επειδή ήταν χουντικός και παναθηναϊκός να υποθεσω? δεν το ξέρω ειλικρινα.
Αυτο που ξερω ειναι οτι  δεν έπρεπε ποτέ να κάνει τέτοια κίνηση κατά τη γνώμη μου.
Υπάρχουν λένε αρμόδια όργανα και διαδικασία για  να αξιολογήσουν να κρίνουν και να τιμωρήσουν  αθλητές.
Φανταστείτε τώρα σε κάθε εμπλοκή παιχτών εντός γηπέδου  να έχουμε δικασμένο και να υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη  και να τρέχουμε δικαστήρια.
Δηλαδή έλεος ποια.
Τώρα για τις  εντυπωσιακές κορόνες  αν είναι νόμιμα  στη χώρα και τα μεγαλόσχημα λόγια,  ένα έχω να πω, η πολύ μαλάκες είμαστε και μας τα λένε, η έχουν πιστέψει τελικά ότι είμαστε και λένε ότι γουστάρουν για μαζική κατανάλωση.
Αν λοιπόν  και παράνομα να είναι ο Μπούσι στην Ελλάδα, και κρυμμένο να τον έχει ο Απόλλωνας  σε κανένα υπόγειο στην καλαμαριά, με ψωμί και ελιά και τον βγάζει μόνο Κυριακές για να παίξει μπάλα και έτσι να είναι, θα πρέπει γρήγορα όχι να του δώσουν άδεια παραμονής μόνο  αλλά και ελληνική υπηκοότητα, πριν τους πάρουν χαμπάρι, γιατί  αλλιώς αν τον πειράξουν είναι σα να παραδέχεται  και η δικαστική αρχή πόσο λαμόγια σαν κράτος  είμαστε και ότι τελικά δεν υπάρχουν ούτε πράσινες κάρτες εδώ, ούτε δηλωμένοι επαγγελματίες παίχτες στην ομοσπονδία, ούτε καταστατικά ομάδων, τίποτα παρά μόνο ισοτημα μέλη της  ευρωπαϊκή ένωση τρομάρα μας.

Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν αν είναι Βραζιλιάνος , Αλβανός η Τούρκος στην προκειμένη περίπτωση ο παίκτης που έκανε όσα έκανε και την επόμενη ήταν προτεινόμενος για mvp της αγωνιστικής (ξανά έλεος) γέλασαν και οι πέτρες εδώ…
Με ενδιαφέρει ότι ζω σε μια χώρα του συρμού, που στερούνται σοβαρότητας ακόμα και οι δικαστικοί της λειτουργοί  βλέπω ένα πρωτάθλημα για γέλια  παρακολουθώ αυτό που λένε όσοι έχουν πάει φαντάροι ξέρουν εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει η Ελλάδα και αυτό είναι το δυστυχία  και στο ποδόσφαιρο φυσικά

.

Athinoula

ego peirazei ipou den katalaba tipota...oloklira katevata ...ouf me kourase..

sevenseas

ειναι γεγονος αναμφισβητητο οτι ο Παναθηναικος ηταν το εκλεκτο παιδι της χουντας

ηταν η επισημη ομαδα της χουντας
κι οχι μονο
παντα η αρχουσα ταξη ειχε στον Παναθηναικο ιδαιτερη αδυναμια
και τον ευνονουσε με ολους τους τροπους

αλλα αυτο δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα

στην πρωην (σοβιετοφανη ) δημοκρατια η γραφειοκρατικη νομενκλατουρα ειχε την δικη της ομαδα

στην Ιπσανια
η ομαδα του γασιστικου καθεστωτος ήταν η Ρεαλ
και των αριστερων η Μπαρτσελονα

για μενα δεν μπορει κανεις να ειναι αριστερος και ΠαναθηναΙκός
ειναι εννοιες αντιθετες

κι ειμαι αποολυτος σε αυτο
το πας μη ΕΑΜΙΤΗ΅ειναι γκεσταπιης, το θεωρώ αδικο
το πας μη αριστερος Παναθηναικος ειναι απολυτο

εξαλλου κι η Δεσποινα Παπαδοπουλου προσφατα, με στην βλακωδη αφελεια της ειπε για την ευνοια του Παναθηναικου , αλλα και την αγορα παιχνιδιου, για την ....................................... ενδιξη πορεια του στο Γουεμπλευ

Pappas10

Παράθεση από: "sevenseas"ειναι γεγονος αναμφισβητητο οτι ο Παναθηναικος ηταν το εκλεκτο παιδι της χουντας

ηταν η επισημη ομαδα της χουντας
κι οχι μονο
παντα η αρχουσα ταξη ειχε στον Παναθηναικο ιδαιτερη αδυναμια
και τον ευνονουσε με ολους τους τροπους

αλλα αυτο δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα

στην πρωην (σοβιετοφανη ) δημοκρατια η γραφειοκρατικη νομενκλατουρα ειχε την δικη της ομαδα

στην Ιπσανια
η ομαδα του γασιστικου καθεστωτος ήταν η Ρεαλ
και των αριστερων η Μπαρτσελονα

για μενα δεν μπορει κανεις να ειναι αριστερος και ΠαναθηναΙκός
ειναι εννοιες αντιθετες

κι ειμαι αποολυτος σε αυτο
το πας μη ΕΑΜΙΤΗ΅ειναι γκεσταπιης, το θεωρώ αδικο
το πας μη αριστερος Παναθηναικος ειναι απολυτο

εξαλλου κι η Δεσποινα Παπαδοπουλου προσφατα, με στην βλακωδη αφελεια της ειπε για την ευνοια του Παναθηναικου , αλλα και την αγορα παιχνιδιου, για την ....................................... ενδιξη πορεια του στο Γουεμπλευ

Δίκιο έχεις δεν ξέρει τι λές. Τα γνωστά αστικά παραμύθια των δήθεν επαναστατών.

Αφού λοιπόν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν το "αγαπημένο παιδί" της χούντας, πως εξηγείς τα παρακάτω;

1. Ο Ερυθρόλευκος εμετός πήρε περισσότερα πρωταθλήματα επί 7ετίας

2. Το ερυθρόλεκο αθλητικό σίχαμα έλαβε δάνεια - αγύριστα από τον σούπερ Στυλιανό Πατακό (τον οποίο βράβευε ο "ιστορικός" σας Μπαρμπής). Φωτογραφία τεκμήριο υπάρχει και σε άλλο δικό μου θέμα. Απροπό, ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΡΑΧΜΗ ΔΑΝΕΙΚΗ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ.

3. Ενώ ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και οι άλλες Ελληνικές ομάδες διοικούντο από στρατιωτικό επίτροπο και είχαν προκαθορισμένο από την χούντα προϋπολογισμό, το τρισάθλιο και κατάπτυστο σωματείο του Πειραιά διοικούντο από τον ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ (φοβερά "λαϊκό") ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ.

Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν ούτε να τα σχολιάσει κανείς. Και μόνο το γεγονός ότι όλοι γίνανε χειροκροτητές της Δέσποινας παρουσιάζει το τί πραγματικά είναι οι οπαδοί της ομάδας με σήμα το κεφάλι.

Θυμίζω ότι στην ίδια συνέντευξη η Δέσποινα είπε ότι ούτε βασανιστήρια γίνανε, ούτε εκτοπισμοί ούτε εξορίες.

Προφανώς το σύμπλεγμα απέναντι στο Μεγαλείο που Αντιπροσωπεύει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι ισχυρότερο από τα "δημοκρατικά" φρονήματα του συλλόγου με σήμα το κεφάλι. Δεν προξενεί καθόλου κατάπληξη σ' όποιον γνωρίζει την υποκουλτούρα του μέσου οπαδού της σιχαμένης ομάδας αυτή η αντίδραση. Απλά τα παλαμάκια στην Δέσποινα, αποδεικνύουν ότι μόνο κατ' ευφημισμό "δημοκράτες" είναι έτοιμοι να  υποστηρίζουν το σίχαμα του πειραιά.

Μια ζωή οσφυοκάμπτες της εξουσίας θα είναι οι οπαδοί του λιμανίσιου βόθρου. Και θα το παίζουν κι όλας αδικημένοι ρίχνοντας λάσπη σε ό,τι ενδοξότερο έχει να επιδείξει ο Ελληνικός Συλλογικός Αθλητισμός. Ο Ορισμός του μικροαστισμού, της παραχάραξης, της συκοφαντίας και του ριαγιαδισμού είναι το αίμα της ομάδας με σήμα το κεφάλι.

Μια ζωή ψεύτες... όπως τα πρωταθλήματα σας.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

fmas

Καλά ΡΕ!

Μετά από 7 μήνες θυμήθηκες να απαντήσεις?????

Τι να πω τώρα εγώ!

katinaki

Το άσχημο δεν είναι το πότε απάντησε. ότι γράφει πολλά είναι. Αμάν βρε παιδάκι μου...! Βαρέθηκα κι εγώ που είμαι ΠΑΟ.

Pappas10

Παράθεση από: "fmas"Καλά ΡΕ!

Μετά από 7 μήνες θυμήθηκες να απαντήσεις?????

Τι να πω τώρα εγώ!

Τώρα το είδα. Τι θες να κάνω.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

319 Επισκέπτες, 0 Χρήστες