Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 701
  • Total: 702
  • Leon

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Απριλίου 16, 2007, 10:45:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SurvivoR

loooooooooooooooooooool
:24::24::24::24::24:

afto me tous foitites m arese.................

padws egw se pataga kai gia pio liga points  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :roll:  :wink:

tristana

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι δύο καλύτεροι οδηγοί που γνώρισα στη ζωή μου
ήταν η μητέρα μου και μία φίλη -που τρέχει και σε ράλι-.
Ανπέκταμπολς και οι δύο. Η δε μανούλα μου που είχε γυρίσει τον κόσμο
με το αυτοκινητάκι της όταν πήγε στην Νέα Υόρκη και άρχισε να οδηγεί
αυτοκίνητα χωρίς ταχύτητες το θεωρούσε πολύ μπανάλ... μην πω παιχνιδάκι. 'Αρα να μην έχουμε στερεότυπα και να μην μας τρώνε τα κλισέ.
Δεν κάνει. Οι στενοκέφαλοι δεν βρίσκουν χώρο να παρκάρουν στο ευρύχωρο σύμπαν που μας περιβάλλει. Δατ γουν νοτ ντου που λένε.

heinrich

καλύτερος και χειρότερος οδηγός που έχω κάτσει δίπλα (ευτυχώς στην 2η περίπτωση όχι μπροστά της) ήταν γυναίκα...

αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω το σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας κατά το οποίο η ξανθιά του μπροστινού αυτοκινήτου, σταματημένη στο φανάρι, έχει κατέβει και ξεχέζει την άλλη ξανθιά στο πίσω αυτοκίνητο.

Αν συνέχιζα το κάπνισμα, θα είχα ανάψει τσιγάρο και θα το απολάμβανα...
και μετά μου λέτε λασπομαχίες και άλλα μπανάλ....

spellbound

γενικα διακρινω μια λασπομαχια εδω μεσα  ]

kuria

για τα ρευματικα τους το κανουν ματια μου... μονο που μπερδεψαν τα λασπολουτρα με τις λασπομαχιες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

ε..... γι αυτο και τους αφηνω να θεραπευτουν με λασπολουτρα (εχεις δικιο, οχι λασπομαχιες  ]

Rakendytos

αα πηρα αλλο ενα μεηλ..
Εχει πλακα ριχτε μια ματια.. :D

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟΥ:
Πουπαςρεζωονίτιδα
Η κατ' επανάληψη υστερική εκστόμιση της φράσης "Πού πας ρε ζώον". Συνοδεύεται από προτεταμένες ανοιχτές παλάμες, διευρυμένο υβρεολόγιο και, ενίοτε, άσκηση σωματικής βίας. Τα άτομα που πάσχουν από Πουπαςρεζωονίτιδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα σε περιόδους κρίσεων και καλό είναι να βρίσκεστε σε απόσταση ασφαλείας από αυτά. Η ασθένεια δεν θεωρείται αυτή καθαυτή μεταδοτική, η επαφή όμως με πάσχοντα, ιδιαίτερα αν αποτελείτε αιτία της κρίσης, μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες οι οποίες δεν σχετίζονται άμεσα με την οδηγική συμπεριφορά.
Δικυκλοστραβισμός
Η παντελής αδιαφορία παρουσίας δικύκλου πίσω, μπροστά, και ιδιαιτέρως παράλληλα με το όχημά μας. Συνήθως τα συμπτώματα περιλαμβάνουν το απότομο άνοιγμα πόρτας οδηγού/συνοδηγού όταν το όχημα βρίσκεται σε στάση, καθώς και την απότομη αλλαγή λωρίδας εν κινήσει. Προκαλεί Πουπαςρεζωονίτιδα στους παρευρισκόμενους δικυκλιστές.
Κορνίτιδα
Η υστερική κίνηση πιέσεως της κόρνας επανειλημμένα μόλις σε απόσταση 2 μέτρων από τον προφυλακτήρα μας εμφανιστεί οποιοδήποτε εμπόδιο (φανάρι, πεζός, σταματημένο προπορευόμενο αυτοκίνητο κλπ). Έχουν καταγραφεί ειδικές περιπτώσεις κορνίτιδας σε αδιέξοδα (για να ξυπνήσει ρε παιδί μου το τετραώροφο που έχω μπροστά μου να πάει λίγο μπροστά) καθώς και μπροστά από αυτόματες πόρτες γκαράζ. Προσοχή: Είναι κολλητική.
Φθόνος του φλας
Η ενστικτώδης αρνητική αντίδραση απέναντι σε κάθε κίνηση προειδοποίησης του οδηγού που βρίσκεται πίσω σας για τις προθέσεις σας. Απλά γυρίζουμε το τιμόνι και όποιον πάρει ο χάρος. Προκαλεί κορνίτιδα και που παςβρεζωονίτιδα στους παρευρισκόμενους συναδέλφους.
Γκαζοφρένεια
Συνήθως εκδηλώνεται σε άνδρες πάσχοντες από κορνίτιδα αμέσως μετά την εξάλειψη των αιτίων της τελευταίας. Ο ασθενής σανιδώνει το γκάζι προκειμένου να δείξει χαρούμενος στους γύρω του ότι θεραπεύτηκε, πλακώνοντας ξανά τα φρένα μετά από μερικά δευτερόλεπτα και έχοντας διανύσει απόσταση μερικών μέτρων, έτοιμος να επανεμφανίσει συμπτώματα κορνίτιδας.
Σπαστικοπορεία
Οι πάσχοντες από σπαστικοπορεία συνήθως διακρίνονται από την έλλειψη ικανότητας συσχετισμού της ταχύτητας του δικού τους μεταφορικού μέσου με τις ταχύτητες των ακολουθούντων / διπλανών μεταφορικών μέσων. Συνέπεια της πάθησης είναι η αργή και βασανιστική πορεία με 40 χλμ./ώρα στην αριστερή λωρίδα δρόμων ταχείας κυκλοφορίας. Η πάθηση δεν είναι κολλητική, αλλά συνήθως προκαλεί κορνίτιδα και γκαζοφρένεια στους ακολουθούντες τον ασθενή.

Andreas

AGRIOS

plus

ακριβως! εγω στην οπισθεν δεν σταματω αν δεν ακουσω γκντουπ!

Pappas10

Εγώ αντίθετα σταματάω αμέσως μόλις ακούσω το γκντουπ πίσω ή μπροστά....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Rakendytos

ντακσει..το θεμα ξεκινησε απο ενα μεηλ που πηρα και φανταστικα πως θα το βρειτε αστειο.. :D
Δεν νομιζω οτι οι γυναικες μειονεκτουν τουλαχιστον στην οδηγηση..
Παντως τον μεγαλο τρομο τον νιωθω οταν οδηγει αντρας και συγκεκριμενα ο αδελφος μου.. Οποτε του δινω την Γκολφω δαγκωνω την ταυτοτητα.. :?

seagull

:24:  :24:
..Οπως και να χει ..ολα παιζονται στα χερια στα ποδια και στα μυαλα που τιμοναρουν ..καλοκαιρακι ερχεται, ας προσεχουμε λιγο παραπανω Σας παρακαλω ..και ιδιατερα οι νεοι μας  

heinrich

Παράθεση από: "Pappas10"Εγώ αντίθετα σταματάω αμέσως μόλις ακούσω το γκντουπ πίσω ή μπροστά....

Eλα!
Eλα!
Eλα, ελα!
Eλα!
Eλα!
Eλα σου λέω!
Eλα!

Eλα να δεις τι έκανες!

(A.M.A.N.)

Pappas10

Παράθεση από: "Shadowlord"
Παράθεση από: "Pappas10"Εμένα δεν με παίρνει να πω τίποτα... ακόμα εκδίδει ανακοινώσεις η Τροχαία Βορείων Προαστίων όταν παίρνω το αυτοκίνητο....

Πάντως ο/η καλύτερος/η οδηγός που έχω γνωρίσει είναι γυναίκα...

Βορεια Προαστια που ακριβως???Να λαβω τα μετρα μου!! :P  :P  :lol:

Βασικά 8:00 με 9:00  και 18:15:00 έως 20:00 απέφευγε την ευρύτερη περιοχή που ορίζουν ο Φάρος Ψυχικού, το ΟΑΚΑ (Έλα μωρή ΠΑΝΑΘΑ) και το Πολύδροσο (Έως τα Village Cinemas). Ιδιαίτερα η Κηφισίας μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη.

Αν δεις ένα Σκόντα Φελίτσια με "Ν" κράτα ασφαλή απόσταση (Στα 400 τετραγωνικά μέτρα νομίζω είσαι καλά). Αν το δεις να έχει βγάλει αλάρμ για να παρκάρει φύγε μακριά.

Με εκτίμηση

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

701 Επισκέπτες, 1 Χρήστης