Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 308
  • Total: 308

Η μπουμπού είναι δικιά μου!

Ξεκίνησε από Nasia9, Απριλίου 21, 2007, 08:58:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Μην υποψιαστώ ότι κολλάει κανένας στη μπουμπού μου,γιατί θα κλεφτούμε και μετά δε θα τη βλέπετε ούτε ζωγραφιστή! Όχι πολλά πολλά,άντε γιατί εκνευρίστηκα πάλι  ]

Nasia9

:geek: Τι να κάνει τώρα; Θα τσακίζει τίποτα λουκουμάδες..

CINDY

θελεις να μας πεις ποια ειναι η καλη σου αν τυχον την πετυχουμε να την αποφυγουμε! :lol:

Nasia9

Η μπουμπού είναι μία λιονταρίνα που κυκλοφορεί εδώ πέρα  ]

CINDY

εμενα μου αρεσουν οι λιονταρινοι................τους προτιμω!αλλα και παλι δεν μας κατατοπιζεις σωστα τεσπα!με την περιεργεια θα μεινω!

Nasia9

Σου αρέσουν οι λιονταρίνοι; Αυτό είναι επικίνδυνο σημάδι ]

CINDY

Παράθεση από: "Nasia9"Σου αρέσουν οι λιονταρίνοι; Αυτό είναι επικίνδυνο σημάδι ]

:shock: επικινδυνο σημαδι που μου αρεσουν τα αρσενικα?αλλο αν δεν μου καθονται....................λες να το γυρισω?
 :wink:

Nasia9

Μα και η μπουμπού αρσενικό είναι. ΓΜΤ ]

CINDY

Παράθεση από: "Nasia9"Μα και η μπουμπού αρσενικό είναι. ΓΜΤ ]

Μεγαλη παραπλανηση....εχω να σου πω με καραμπερδεψες! :lol: αλαλ δεν νομιζω να του αρεσει αμα το δει να τον αποκαλεις λιονταρινα!θα τα μαζεψει μονος του και θα φυγει :24:

Nasia9

Εδώ τον λέω μπουμπού και δεν τον πειράζει. Το ''λιονταρίνα'' θα τον θίξει; ]

CINDY

Παράθεση από: "Nasia9"Εδώ τον λέω μπουμπού και δεν τον πειράζει. Το ''λιονταρίνα'' θα τον θίξει; ]

αυτα ειναι δικα σας νασια μου...χαρα στην υπομονη του παντως :24:

anzelina

οχι νασια9 δεν θα πηραξω την μπουμπου σου........αρκη να μην με πηραξεις η μπουμπου σου εμενα
  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:

CINDY

Παράθεση από: "anzelina"οχι νασια9 δεν θα πηραξω την μπουμπου σου........αρκη να μην με πηραξεις η μπουμπου σου εμενα
  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:

καλε αντζελινα με μπερδεψες με το ποιος θα πειραξει ποιον!καθιστε ολες καλα γιατι η νασια ειναι αποφασισμενη!

Nasia9

Ακριβώς ! Πολύ αποφασισμένη! Αν σε πειράξει η μπουμπού μου,θα έρθεις να μου το πεις,εντάξει;  ]

anzelina

αααααα θα πρεπει να ξερουμε για ποια μπουμπου λες για να σε βοηθησουμε...... :)  :)  :)  :)  :wink:

308 Επισκέπτες, 0 Χρήστες