Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 438
  • Total: 438

ΘΕΜΑ 'Η ΑΝΑΘΕΜΑ ???

Ξεκίνησε από mE_kiNkY, Απριλίου 24, 2007, 12:36:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mE_kiNkY

ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΓΑ !!!

ποσο σας κομπλαρουν οι αποκρυφες σκεψεις σας ???
τις θεωρειτε τροχοπεδι στην ελευθερη και χωρις δισταγμους απελευθερωση σας ???

και εννοειται οτι μιλαω για σεξουαλικα .... !!!

[albumimg]8945[/albumimg]

Rakendytos

πολυ καλο! το αρχειακι.. :)

Enia

[size=9](κίνκυ, σου ανέβασα τη φωτό στο άλμπουμ κι έβαλα το λινκ αντί για attachment. α, και το μετέφερα στο σχέσεις)[/size]

δε μας το αναλύεις λιγάκι...?  :roll:

mE_kiNkY

μα τι να αναλυσω ρε παιδια το αυτονοητο ???

αχ αυτες οι γυναικες μεχρι να τους το αναλυσεις εχεις χασει την....μπαλα οεο !!!

σοβαρα τωρα δε σου εχει τυχει ποτε να θελεις να βγαλεις κατα τη διαρκεια του σεξ κατι ακραιο που να το χεις καιρο στο μυαλο σου αλλα να κρατιεσαι μπας και σε παρεξηγησουν κτλπ κτλπ....εχοντας σαν αποτελεσμα την ουσιαστικα καταπιεση του εαυτου σου που οδηγει ....

ε δε θα σας τα πω εγω ολα !!!

kuria

τι ειναι αποκρυφες σκεψεις;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

εννοεις αν εχουμε τιποτα σαδομαζοχιστικες εμμονες
αν ειμαστε ουρολαγνοι κοπρολαγνοι..
η κατι πιο απλο?

Enia

Παράθεση από: "mE_kiNkY"σοβαρα τωρα δε σου εχει τυχει ποτε να θελεις να βγαλεις κατα τη διαρκεια του σεξ κατι ακραιο που να το χεις καιρο στο μυαλο σου αλλα να κρατιεσαι μπας και σε παρεξηγησουν κτλπ κτλπ....εχοντας σαν αποτελεσμα την ουσιαστικα καταπιεση του εαυτου σου που οδηγει ....

[size=18]OXI![/size]

γιατί ούτως ή άλλως, δεν συνηθίζω να καταπιέζω τον εαυτό μου! δεν μου αρέσει να κρατιέμαι. :P και πόσο μάλλον σε ότι αφορά στο σεξ!
αν δεν αισθάνεσαι άνετα με το σύντροφό σου, κάτι κάνεις λάθος...  :!:
όποια σκέψη κι αν περνάει από το μυαλό μου, την μοιράζομαι. και αποκλείεται να με παρεξηγήσει, αλλιώς δεν θα ήταν ο άνθρωπός μου! 8)

βέβαια αυτά ισχύουν για σταθερές σχέσεις... σας έχω πει ότι είμαι μονογαμικιά. σε άλλες φάσεις, όπου δεν υπάρχει επικοινωνία πέραν του γκντούπατις, τι να σας πω... ας προσέχατε!  :P  :lol:

ΥΓ:... και ότι έχουμε να πούμε δεν το λέμε ποτέ κατά τη διάρκεια! ή πριν (με το ποτάκι) ή μετά (με το τσιγαράκι)! :wink:  :lol:

kuria

τωρα προκοψες μωρε kiNkY... εδω βαλαμε φορα παρτιδα θεμα με τιτλο ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ και καταντησε ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ και προσπαθεις τωρα εσυ με τα αδηλα και τα κρυφια να κανεις παιχνιδι...    :24:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

riaghul

απόκρυφες σκέψεις....... :roll:  :roll:
με παραπέμπει σε απόκρυφα μυστήρια...
στη Δήλο,(λες απο εδώ να βγαίνει το "αδηλα¨), στην Ελευσίνα...
ξέρω είμαι βαθειά νυχτωμένη...
εμ! ώρα πού είναι....

και είναι λέει τροχοπέδη στην ελεύθερη απελευθέρωση
Τι είν τούτο?
Ελεύθερη απελευθέρωση...
..
..
Δεν μιλάμε για διατροφή καλύτερα..
Τουλάχιστον θα ευχαριστηθεί το στομαχάκι μας..
 :twisted:

heinrich

υπάρχει ενα κοινό απόκρυφο μυστικό που λέει πως η γυναίκα που απολαμβάνει το (καλό) φαγητό τότε απολαμβάνει και το  (καλό) σεξ.
Ξέρω μια τύπισσα που σηκώνεται κρυφά το βράδυ και τρώει γαύρο με καρπούζι και λατρεύει τα απόκρυφα ευαγέλλια.
ΔΕν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά μεταξύ τους αλλά δεν έχω προχωρήσει σε τίποτα περισσότερο από μια καλημέρα και μια εγκάρδια χειραψία.

CINDY

Παράθεση από: "heinrich"υπάρχει ενα κοινό απόκρυφο μυστικό που λέει πως η γυναίκα που απολαμβάνει το (καλό) φαγητό τότε απολαμβάνει και το  (καλό) σεξ.
Ξέρω μια τύπισσα που σηκώνεται κρυφά το βράδυ και τρώει γαύρο με καρπούζι και λατρεύει τα απόκρυφα ευαγέλλια.
ΔΕν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά μεταξύ τους αλλά δεν έχω προχωρήσει σε τίποτα περισσότερο από μια καλημέρα και μια εγκάρδια χειραψία.

:lol: μαλλον αρεσκεται στις γαστρονομικες ανωμαλιες γιατι μαλλον απο θεμα σεξ εχει απελπιστει.............!!!!!! :lol:

heinrich

εγώ τα φοβάμαι αυτά τα πράματα. Ηταν κίνκυ, αυτό το παραδέχομαι. Εφτυνε τα κουκούτσια και νόμιζες πως ξεβάσκανε τον γαύρο

CINDY

εφτυνε τα κουκουτσια να φυτρωσουν αλλα μην ξεμεινει απο καρπουζια.......τωρα το γαβρο αναρωτιεμαι πως θα εξασφαλιζε? :lol:

mE_kiNkY

kai de me les vre heinrich de tis ladwne tis selides twn vivliwn ? kala ta koykoytsa lol

Athinoula

ax vre kinku..ti mou eferes sto nou tora.ax..bax..
lipon katarxas to mialo trexei poli fandasioseis, epi8imies erotikes kapies akriees alla an skefteis oti to sex einai apo tis megaliteres apolafseis sthn zoi ego 8eoro oti oti 8elei o sundrofos mou to pragmatopiei "epano MOU" eimai auto pou lene oi modistri i moussa tou ton ebneo kai me ebnei erotika kai kanoume oti nio8oume kai oxi mas exaptei thn fandasia kai mas anevazei tis ormones sta ipsei..

kalo einai ta zeygaria na epikinonoune...me ta matia kai tote..mia matia tou mono ftanei aeroplano na me kanei (den exei vgei tuxaia..)

438 Επισκέπτες, 0 Χρήστες