Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 764
  • Total: 764

Tο τέλμα

Ξεκίνησε από heinrich, Απριλίου 24, 2007, 07:31:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Eίμαστε σε ένα βαλτότοπο. Eίμαστε οι βάτραχοι που περιμένουμε το φιλί για να γίνουμε πρίγκηπες αλλα προς το παρόν κάνουμε λασπόλουτρα απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες τους πάνω στο δέρμα μας και που και που παίζουμε και λασπομαχίες για να περάσει η ώρα.

Aν αύριο δεν φανεί η πριγκήπισσα, θα πάρω λάσπη να σας πετάξω στα μούτρα!

black_velvet

Ε αν κάνει τόσο καλό στο δέρμα, πέτα μας από τώρα! ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

See_Me

Να σε δω να χοροπηδάς, κάνοντας βρε κε κεξ κουάξ κουάξ και να τρως μυγούλες και τι στον κόσμο  ]

Enia

Μήπως να βγεις λίγο παραέξω να ψάξεις για την πριγκήπισσα?!
Στην χειρότερη θα πάρεις λίγο καθαρό αέρα μπας και ξελαμπικάρεις! Καλοκαιράκι έρχεται, προτίνω παραλία... 8)

Άντε, γιατί έχω και τραυματική εμπειρία από λασπομαχίες!  :evil:

anzelina

Παράθεση από: "heinrich"Eίμαστε σε ένα βαλτότοπο. Eίμαστε οι βάτραχοι που περιμένουμε το φιλί για να γίνουμε πρίγκηπες αλλα προς το παρόν κάνουμε λασπόλουτρα απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες τους πάνω στο δέρμα μας και που και που παίζουμε και λασπομαχίες για να περάσει η ώρα.

Να σε δω να χοροπηδάς, κάνοντας βρε κε κεξ κουάξ κουάξ και να τρως μυγούλες και τι στον κόσμο      
Της αγάπης τη χώρα θαʼχω τώρα προορισμό,εισιτήριο δεν έχω,μοναχά το χωρισμό*Δες πως η ζωή είναι 1στάλα ταξίδι+πιες σε 1φιλί τον κόσμο,θέλει θάρρος+αλήθεια μαζί*Η ψυχή μου φωνάζει τη φοβισμένη σου αγκαλιά+ακολουθώ τις γραμμές σου μήπως+φτάσω στην καρδιά.Θέλω να'μαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ

:roll:  :roll:  :24:  :24:  :24:  :24:

xhmeia

Παράθεση από: "heinrich"Eίμαστε σε ένα βαλτότοπο. Eίμαστε οι βάτραχοι που περιμένουμε το φιλί για να γίνουμε πρίγκηπες αλλα προς το παρόν κάνουμε λασπόλουτρα απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες τους πάνω στο δέρμα μας και που και που παίζουμε και λασπομαχίες για να περάσει η ώρα.

Αν περιμενεις να χιονισει, για να δεις ασπρη μερα...............
Βγαλε τη λασπωμενη στολη σου, "κερμιτ" .....τολμα  το σαλτο μορταλε, χαμογελα.......ισως στον επομενο βαλτοτοπο, μια "κερμιτινα" εχει τολμησει  ακριβως  το ιδιο......
Αν περιμενεις στις λασπες? θα περασει η πριγκηπισσα σου, αλλα εσυ  δεν θα την δεις
(δεν ειναι συμβουλη,  απλα μια θετικη αποψη  :D )

heinrich

και αυτός ο Θύμιος είναι σε διακοπές

heinrich

ίσως τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί η Μις Πίγκυ  αγάπησε τον Κέρμιτ.
Δεν επροκειτο για το μυαλό του. Δεν ήταν για το τραγούδι του μήτε για το υπέροχο πήδημά του.
Από τότε ήταν όλα ξεκάθαρα, αλλά εγώ ως παιδί δεν μπορούσα να πιάσω  το βαθύτερο νόημα.
Ηταν για την εξουσία.
ΔΕν ήταν απλά ο  Βασιλιάς του Βάλτου.

Στα μεγάλα μάτια της τσαχπίνας γουρούνας ήταν ΕΚΕΙΝΟΣ που έψαχνε σε όλη της την ζωή.
ο ιδιοκτήτης ενός τεράστιου spa

See_Me

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"και αυτός ο Θύμιος είναι σε διακοπές

θα μας πει τουλάχιστον καμιά καλή παραλία ν'απομονωθούμε κι εμείς;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

Παράθεση από: "heinrich"ο ιδιοκτήτης ενός τεράστιου spa

ΓΟΥΑΟΥ....!!!  :shock:  :shock:  :shock:

τι λες τώρα....!!! ποτέ δε το είχα σκεφτεί έτσι....!!! :roll:

μου γκρέμισες το όνειρο.... :?

ουγκ.... :shock:

kuria

και να μη στα χα πει... αφου δε σου πηγαινει το συγκεκριμενο αθλημα τι το θες; τραβα παιδακι μου στα γηπεδα για μπαλα και χαλαλι σου τα κοκκινα γοβακια μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

plus

_MAIRA_

Παντα ειχα στο μυαλο μου την λασπομαχια ως κατι πολυυυυυυυυυ...πως να το πω Μ ΑΡΕΣΕΙ

Ειναι καλο αυτο ε?

CINDY

Ξυπναααααααααα!ζεις στο 2007!στην εποχη της εικονικης πραγματικοτητας!ολα επιπλεουν στην επιφανεια σαν τα σ.....τα!Επικρατει το συμφερον,η υποκρισια,το ψεμα,τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα,οι εφημερες σχεσεις.Στην εποχη αυτη επικρατει το"οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο φωλος μας" οι πριγκηπες και οι πριγκηπισσες εχουν πεθανει!μεχρι και τα παραμυθια πια εχουν αντικατασταθει απο το playstasion !γαυτο αδικα περιμενεις στο βαλτο!το πιο πιθανο ειναι να βαλτωσεις περιμενοντας την πριγκηπισσα! :wink:

764 Επισκέπτες, 0 Χρήστες