Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 420
  • Total: 420

μετά από 1 χρόνο

Ξεκίνησε από heinrich, Απριλίου 26, 2007, 03:36:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

πλήρους αποβλάκωσης στο φόρουμ, οφείλω να ομολογήσω πως δεν καταλαβαίνω την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο τόπικ «έχεις μήνυμα» και στο «αφήνω ένα μηνυμα στον/στην....».
Aν το πρώτο έχει μια «μυρωδιά» ή «βρωμιά» ανωνυμίας ή αοριστίας γιατί στο δεύτερο δεν είναι ονομαστικά τα μηνύματα?

Sotis

εχει  βρε....γαμπιτσαμ...το  εχεις...έχεις μήνυμα με  το...αφήνω ένα μηνυμα στον/στην... :P  :P  :P  :P

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"πλήρους αποβλάκωσης στο φόρουμ, οφείλω να ομολογήσω πως δεν καταλαβαίνω την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο τόπικ «έχεις μήνυμα» και στο «αφήνω ένα μηνυμα στον/στην....».
Aν το πρώτο έχει μια «μυρωδιά» ή «βρωμιά» ανωνυμίας ή αοριστίας γιατί στο δεύτερο δεν είναι ονομαστικά τα μηνύματα?

Επειδή μας δώσανε λάθος οδηγίες χρήσης!!  ](βασικά είναι ακριβώς το ίδιο... άλλο ένα διπλό θέμα που αφήσαμε να υπάρχει...)[/size]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Jezebell

Παράθεση από: "Sotis"εχει  βρε....γαμπιτσαμ...το  εχεις...έχεις μήνυμα με  το...αφήνω ένα μηνυμα στον/στην... :P  :P  :P  :P

Να ενα μνμ απολυτως κατανοητο με τετοια γοητεια και μυστηριο που οπου κι αν το βαλεις διατηρει την ομορφια του!!!

kuria

καμια διαφορα δεν υπαρχει... απλα καποιοι αρχαιοι οπως εγω ειχαμε γραψει καποια θεματα που πιθανον δεν επεσαν στην αντιληψη καποιων  νεωτερων και τα επανελαβαν... δεν ειναι το μοναδικο οπως μπορεις να διαπιστωσεις αλλα και δεν τρεχει τιποτα... εσυ οπου βρεις γραφε   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

οπως το ειπε η Κυρια εγινε......και μαλιστα μου κανει εντυπωση πως ξεφυγε απο τον ελεγχο της ακατανομαστης, της εποχης εκεινης ....που μου λειπει πολυ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jezebell

Η ακατανομαστη ή η εποχη βρε Απολλωνα?

Enia

...γιατί την εποχή δεν μπορούμε να σου την φέρουμε πίσω, αλλά για την περί ου ο λόγος μπορούμε τουλάχιστον να το δοκιμάσουμε...

:roll:

spellbound

Παράθεση από: "Enia"...γιατί την εποχή δεν μπορούμε να σου την φέρουμε πίσω, αλλά για την περί ου ο λόγος μπορούμε τουλάχιστον να το δοκιμάσουμε...

:roll:

Απολ, μηπως πασχεις απο συνδρομο εγκαταλειψης ??? ]

plus

egw lew na kanei kainoyrio 8ema:
-Γυρνα πισω stop. Mου λειπει το μαστιγιο stop.Τα παιδια
σε ζητανε stop.Στειλε χρηματα μου τελειωσαν stop.

apol

spellbound

δεν λεει...

καλαμπουρι κανει, ντατς απολ??? ]

tristana

Καλά, Χάινριχ, κι εσύ για χαριεντισμούς μετά του Απ το άνοιξες το τόπικ, αλλά στο πιο σοφιστικέ του. Δηλαδή, ξεκίνησες με ένα διπλό θεματάκι
εν αναμονή του ΑΠ είσαι η συμπάθειά μου... και λοιπά... και λοιπά...

Τώρα εάν πω ότι μου λείπει κι εμένα δεν θα με πιστέψει κανείς οπότε...  :twisted:  Πάντως στο θέμα του Κίνκυ δεν μπαίνω, διότι μία φορά που το έκανα μόνο που δεν με έκαψαν στην πυρά.

Enia

Αχ, πως μ'αρέσει που τόσο πολύ καταλαβαινόμαστε....! 8)  :lol:

Δυο χρόνια και δυο μήνες... Με λένε Λίλα και είμαι καλά.

heinrich

εγώ είμαι δηλωμένος apolικός.
φτάνει να μου πει τα χρώματά του και θα φτιάξω και φανέλα! οκ?

420 Επισκέπτες, 0 Χρήστες