Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 271
  • Total: 271

ΣΙ ΜΙ, ΦΙΛ ΜΙ, ΤΑΤΣ ΜΙ, ΧΙΛ ΜΙ...

Ξεκίνησε από tristana, Απριλίου 27, 2007, 01:08:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Τζέζε μου αν σου πω ότι αυτό περίμενα ότι θα διαλέξεις μόλις το βρήκα, θα το πιστέψεις ?? λολ..

Εύκολα τα βρίσκω]

Jezebell

Αυτος ο δυοσμος μου παει ως προσωπικοτητα!!!!
Λολ!!!!!

Γιο φαιερφοξ :git:

See_Me

Ο δυόσμος είναι χρήσιμος και ξεχωριστός...όχι σαν κάτι μαϊντανούς που πετάγονται παντού και έχουν άποψη για όλα  ]

Jezebell

Καραλολ!!!Ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε??

Τσιαρζζζ

See_Me

Jezebell

Εχουμε τις ιδιες αποριες ε?

tristana

Κατέστημα; Είναι εδώ η έμορφη που κερνάει ποτά, ηδύποτα και τα παρελκόμενα;

heinrich

έβγαλα τα παπούτσια και έπλυνα τα χέρια μου καθώς μπήκα σε αυτό το ιερό τόπικ...

πριν λάβω τις ευλογίες της θα θελα να σας πληροφορήσω πως είδαι βιοτεχνία υφασμάτων ΣIMI στην έξοδο της Hλιούπολης στο φανάρι του Aγ. Bασιλείου στην Bουλιαγμένης

Jezebell

Εξου και τα νυχτικα κερασμα?
Αχμμμ!!!

See_Me

Παράθεση από: "heinrich"έβγαλα τα παπούτσια και έπλυνα τα χέρια μου καθώς μπήκα σε αυτό το ιερό τόπικ...

πριν λάβω τις ευλογίες της θα θελα να σας πληροφορήσω πως είδαι βιοτεχνία υφασμάτων ΣIMI στην έξοδο της Hλιούπολης στο φανάρι του Aγ. Bασιλείου στην Bουλιαγμένης

Έπραξες σωστά φίλτατε Χάιν-Χέιν-όπως  ]http://img504.imageshack.us/img504/7076/43547602ea34b5bd38sg3.jpg[/img], από τη συγκεκριμένη σερβιτόρα     :wink:  ...

(λες να ζητήσω πνευματικά δικαιώματα από τη βιοτεχνία? καθώς και από το γνωστό νησί? ή και το πρόγραμμα της βόνταφον ??  :roll: )

See_Me

Κορίτσια δεχόμεθα παραγγελίες όλη τη μέρα....θα σας σερβίρουμε το δυνατόν συντομότερα.

(μερικές φώτο δε φαίνονται..κύριοι συντονιστές μετακινήσατε τίποτα ή φταίει ο σέρβερ που ανεβαίνουν??  ]

See_Me

Τζέζε ορίστε, διάλεξε

Jezebell

Αχ θενξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ!!!
Το ηθελα!!!!!
Λοιπον ενα βραδυ δεν θα κατζουμε χαλαρα να τα πιουμε,πρπ να γλεντησουμε

See_Me

Κι αυτά είναι για τους περαστικούς, μόλις τα έφτιαξα  ]

tristana

Ωραία χρωματάκια έχουν, πάντως. 'Ηρθα με τον καφέ μου φυσικά.  :P

271 Επισκέπτες, 0 Χρήστες