Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 249
  • Total: 249

ΣΙ ΜΙ, ΦΙΛ ΜΙ, ΤΑΤΣ ΜΙ, ΧΙΛ ΜΙ...

Ξεκίνησε από tristana, Απριλίου 27, 2007, 01:08:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

αχ βρε σιμι να σαι καλα

joking

See_Me

Jo σε παρακαλώ μη με κάνεις να στραβωθώ από τα 25 μου  ]

joking

χμμμμ!!!  

για "τα"  δέχομαι προσφορές!!! ]

black_velvet

προσφορά για "τα" του χάιν;

Χμμμ...

Μπα.... λέω να κάνω παρέα στη jeze στην βότκα με πάγο.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

_MAIRA_

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?

Shadowlord

Xαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος..!!!Ουφ..ανακουφιση..τωρα αισθανομαι λιγοτερο χαζος!! :lol:

See_Me

ne_ni

tristana

Μανδάμ Μάιρα -σας έβγαλα από την παρένθεση- και Σέντοου,
πού πάτε χωρίς να έχετε διαβάσει πρώτα τον Καντ, να τον έχετε αναλύσει και αντιστρέψει; Που θέλετε να κατανοήσετε και βαθυστόχαστα θεματα τούτου του σεμνού σαϊτοχωρίου!!!!!  :twisted:
Καλός ο Εμπειρίκος, αλλά δεν αρκεί.  :lol:

Σι Μι, το μίσος δεν παίζει. ΟΚ;

Πού είναι τα κορίτσα απόψε να με κεράσουν τριαντάφυλλο γλυκό;

Τα νεγκλιζέ σας και βουρ... στην βαριά φιλοσοφία.

anzelina

ουτε εγω το εχω καταλαβει....
 :roll:  :roll:  :roll:

tristana

'Οποιος θέλει ημπορεί να γίνει Σεμιναριούχος τουζούρ και α βολοντέ.
(Αθάνατη Μαντάμ Σουσού λέμε!  :twisted: )

Καλημέρα, Σι Μι.

Jezebell

Αποφασισαμε να κανουμε θεμα τιν συναγωνιστρια Σι μι και να χαλαρωνουμε με λικερ μουσικη και βραδυνα ενδυματα!!
Ενας χωρος αγαπης και ανταλλαγης αποψεων(?!!!:p)

tristana

Τα είπε όλα αναλυτικά και ορθά η Τζεζ...

Αραντεβού με τα νεγκλιζέ σας, λοιπόν.  :tongue:

See_Me

Γυναικάρες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω να ήταν καλή η εβδομάδα σας, να πιάσατε καλά το Μάη (μερικές τώρα έμαθαν ότι άλλαξε ο μήνας  ]ΣΜΣ με τη λέξη ΕΛΠΙΔΑ στο 1919[/u] (χρέωση 1,19 ευρώ) ή να κάνετε κατάθεση στους λογαριασμούς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ = 5014-031952-572, ALPHA BANK = 100.00.2002.014112, EUROBANK = 091-01003935556, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ = 080/480900-99, να καλέσετε στο 2116875687 (με αστική χρέωση) και να καταθέστε ό,τι ποσό επιθυμείτε, με απλή κλήση στο 90111121121 που θα χρεωθείτε 1,18+φπα ανά κλήση, να αγοράσετε κάτι από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που θα προσφέρουν 1ευρώ ανά αγορά, να αγοράσετε τη συλλεκτική κονκάρδα που κοστίζει 2 ευρώ από τα καταστήματα Carrefour ή Champion Μαρινόπουλος εως τις 12/5/2007,  να αγοράσετε από τα κασταστήματα Glou τη συλλεκτική ταυτότητα "Αλυσίδα Αγάπης" που κοστίζει 5 ευρώ,  να δείτε στο γήπεδο Badminton προσφέρει το 50% των εισπράξεων  την παράσταση Jesus Christ Superstar , να επισκεφθείτε τα καταστήματα/καφετέριες Haagen Dazs  που θα προσφέρουν όλα τα έσοδα της ημέρας (από όλα τα καταστήματά τους στην Ελλάδα), να διασκεδάσετε στο Allou Fun Park Που θα προσφέρει όλα τα έσοδα της σημερινής μέρας, να καλέσετε το 11850 για να ζητήσετε πληροφορίες καταλόγου ενώ όλα τα κέρδη της εταιρίας θα προσφερθούν στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.

249 Επισκέπτες, 0 Χρήστες