Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 428
  • Total: 428

Ενας μεγαλος ανεκπληρωτος ποθος!

Ξεκίνησε από _MAIRA_, Απριλίου 29, 2007, 10:18:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

_MAIRA_

η αληθεια ειναι πως τελικα δεν θελω να πω τον πολυ μεγαλο...θα πω εναν πιο μικρο....Να παω στην Παπουα Νεα Γουινεα!!!

Εσεις?

anzelina

Και εγω εχω πολλα θα πω το ποιο παραξενο
 ομως και περιεργο που ποτε δεν θα πραγματοποιηθη...
Να γινομουν πνευματακι......

:roll:  :roll:  :roll:

apol

με καλη παρεα στη ΓΚΟΑ

CINDY

ο πιο ανεκπληρωτος μου ποθος ακουει σε ονομα και εχει σαρκα και οστα!αλλα θα μεινει για παντα ανεκπληρωτος γιατι ολο το συμπαν λειτουργει εναντιον μας! :) τεσπα ας μην το θυμαμαι............. :(

Rakendytos

Παράθεση από: "apol"με καλη παρεα στη ΓΚΟΑ

αδελφε εχω παει 3 φορες.. Τι ειπες τωρα..
Θελω να παω στην Κουβα σαν τρελος, στην Σκωτια, (θελω να καλπασω στα Αιλαντ) Βενεζουελα (μια φιλη μου χει πει απιστευτα πραγματα για την χωρα της) και στην Κινα του συντροφου Μαο..

apol

για λεγε για Γκοα  , Κουβα χαλαει συνεχως

Rakendytos

Το ξερω..γι αυτο θελω να παω πριν..

Για Γκοα παρε Μπιμαν Αιρ που ειναι τσιπ..(αν εχεις οικογενεια παρε Αιρ Ιντια) με προορισμο Βομβαη.. Βομβαη = κολαση γι αυτο και μπαινεις στο τρενο πας Αντερι να βγαλεις εισητηρια για Γκοα..
Ταξιδευεις με λεωφορια και με υπομονη.. Στην Βομβαη θα μεινεισ αναγκαστικα μια νυχτα.. προτεινω Χοτελ Σουρεσια η βγαινεις πιο οξω στην Τσουχου μπιτς..Το ταξιδακι για Γκοα ειναι μια μερα σχεδον μεχρι το Μπανζιμ..
Αποφευγεις να πιεις οπιο (για να ξαναγυρισεις) ..εχει πολυ καλη ποιοτητα Τσαρας και φτηνο η μια Τολα 3 δολαρια (Τολα = 10 γρμ..)
Επισης δεν πινεις νερο εκτος αν εχεις χαπι τεστ..
Πριν παραγγειλεις να φας να τονιζεις ¨νο χοτ νο τσιλι νο πεπερ¨ και να παρεις ρουμ με μπιντε..Στα Τουριστ Χοτελ εχει Κινεζικο και Μασαλα..
Κατεβαινεις αφοβα μεχρι Ποντα..πιο κατω δε λεει..
Δεν κινδινευεις απο τους Ινδους αλλα απο τους τουριστες και ειδικα τα αλανια τους Ιταλους.. Προτεινω να επισκευτεις το Μπανζιμ την Κεραλα και το Βασκο ντε Γκαμα..εχει απιστευτα μπαζαρ.. Να ψωνισεις δαχτυλιδια..
Η Ινδια εχει το φθηνοτερο ασημι μετα την Βραζιλια..
Καλο ταξιδι μαν.. 8)

Rakendytos

Οπς αν εχεις φραγκα πανε πρεσβεια Ντουμπαι και παρε βιζα για μερικες μερες..ειναι χασιμο το μερος.. Μεσαια ταξη ανυπαρκτη αφενταδες/δουλοι..
Δυο μερες εκει ειναι σουπερ.. κι αλλες δυο στην Νταγκα.. :wink:
Ειναι στον δρομο σου..

gohssa

[size=12]Να πάω κρουαζιέρα σε εξωτικά μέρη....... [/size][size=9]για μήνες, να αξίζει τον κόπο!![/size] :smurfin:

_MAIRA_

Παράθεση από: "anzelina"Και εγω εχω πολλα θα πω το ποιο παραξενο
 ομως και περιεργο που ποτε δεν θα πραγματοποιηθη...
Να γινομουν πνευματακι......

:roll:  :roll:  :roll:
να γινοσουν πνευματακι ε?και να τα εβλεπες ολα χωρις να σε βλεπουν ...τελειααααααααααααααααααα
εγω ακομα θα ηθελα για μια μερα να γινομουν αντρας.!το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν σεξ!

Rakendytos

ωχ ωχ.. εδω θα μαθουμε πολλα..

_MAIRA_

Παράθεση από: "Rakendytos"ωχ ωχ.. εδω θα μαθουμε πολλα..

ναι ρακ θελω να νιωσω την καθαυτη διαφορα......αν υπαρχει!!!

ποτε κανεις δεν θα το μαθει αυτο.....

Rakendytos

οχι εχει διαφορα..
ο ενας ζοριζεται κι αλλος δροσιζεται λεει ο λαος.. :24:

_MAIRA_

Παράθεση από: "Rakendytos"οχι εχει διαφορα..
ο ενας ζοριζεται κι αλλος δροσιζεται λεει ο λαος.. :24:

χαχαχαχαχ
ναι ναι αυτο το ζορισμα θελω να μαθω ......και τωρα που το σκεφτομαι συμφωνα με την αναλογη παροιμια του αγγουριου εσεις ...μπορειται να το καταλαβετε και να το αισθανθειται ..... :cry:

Α!ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ!!

Rakendytos

τι να σου πω κορη..
Απο αγγουρι μονο τζατζικι τρωω..

Γιατι δεν δοκιμαζεις τον ομοφιλοφιλο ερωτα..Γιατι να απαρνηθεις την φυση σου?? ..ενα κουρεματακι θα κανεις και διακοπες στην Μυτιληνη.. :P

428 Επισκέπτες, 0 Χρήστες