Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 454
  • Total: 455
  • Leon

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά...

Ξεκίνησε από SoFiA24, Απριλίου 30, 2007, 10:26:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

μια εργαζόμενη γυναίκα , μια καλή νοικοκυρά....

Και να που βάλατε τις βέρες και σας ευχήθηκαν όλοι βίον ανθόσπαρτον αλλά συνειδητοποιείτε οτι κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της οικίας... Ο σύζυγος έχει παράπονα  :shock:
Mayday, mayday ... Τι κάνουμε τώρα ;

Η λύση είναι απλή : Μεταλλασσόμεθα και ιδού ο τρόπος από τις πλέον ειδικές super γιαγιάδες

1. Όταν περιμένετε τον αγά να γυρίσει στο σπίτι από τη δουλειά φροντίστε να έχετε το φαγητό έτοιμο. Είναι ένας καλός τρόπος για να του δείξετε ότι τον σκεφτόσασταν όλη μέρα και ότι θέλετε να τον ευχαριστήσετε. Σίγουρα θα πεινάει ωσάν λύκος οπότε  η προοπτική ενός ζεστού, καλομαγειρεμένου φαγητού (ειδικά αν είναι το αγαπημένο του) τους ικανοποιεί αφάνταστα.  

(αμάν την έκατσα ....Μόνο κρέας θα τρώμε  :P )

2. Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας. Μην γυρνάτε σαν ζόμπι. Κάντε ένα χαλαρωτικό ντουζ, ξαπλώστε λίγο να ξεκουραστείτε, βάλτε λίγο μεικ απ και λίγο κραγιόν. Χτενίστε το μαλλί σας και βάλτε ένα ρούχο της προκοπής επάνω σας. Πρέπει να δείχνετε φρέσκια και νέα.

(διότι αν προσέξει όλα αυτά που έχετε κάνει -που μεταξύ μας σπάνια το προσέχει- θα ανέβετε κυλιόμενες στην εκτίμησή του !!!)

3. Γίνετε λίγο γοητευτική και χαριτωμένη -κοινώς πάρτε το ρόλο της bimbo- και δείξτε ενδιαφέρον για τον πασά  σας. Η βαρετή και κουραστική μέρα που πέρασε στο γραφείο πρέπει να έχει καλύτερη κατάληξη και είναι δικό σας καθήκον να τον ανανεώσετε.

(ενώ η δική σας η μέρα ήταν super duper wow διότι κανείς δε σας εκνεύρισε κι όλα σας φάινονται ροζ ! Λέμε τώρα )

4.Τακτοποιήστε το σπίτι. Λίγο πριν έρθει κάντε μία γρήγορη βόλτα σε όλα τα δωμάτια και μαζέψτε ότι κυκλοφορεί όπως βιβλία, εφημερίδες από το πάτωμα, παιχνίδια των παιδιών, το σουτιέν σας από την πολυθρόνα, τα παπούτσια σας κάτω από το τραπέζι της κουζίνας. Καλού κακού ρίξτε και ένα ξεσκόνισμα.

(Το σουτιέν μου τι κάνει στην πολυθρόνα ; είχε Μενεγάκη κι είπε να την απολαύσει ;  :roll:  )

5. Κάντε μπάνιο τα παιδιά, ντύστε τα, χτενίστε τα και βάλτε τους καθαρά ρούχα. Φροντίστε να έχουν διαβάσει τα μαθήματά τους ούτως ώστε όταν επιστρέψει ο πάτερ φαμίλιας στο σπίτι να τα βρει όλα έτοιμα και να νοιώσει επιτυχημένος .

(Αυτό δεν είναι το δικό μου σπίτι, το σπίτι του Φον Τραπ είναι ! Μήπως να βαράνε και προσοχή όταν μπαίνει  :?:  )

6.Ελαχιστοποιήστε τους θορύβους στο σπίτι. Φροντίστε να έχει τελειώσει το πλυντήριο που βάλατε, να έχετε τελειώσει με την ηλεκτρική σκούπα και προσπαθήστε να πείσετε τα παιδιά να είναι ήσυχα.

(ναι γιατί μετά πως θα παρακολουθήσει το ματς & πως θα κερδίσει τον ατρόμητο στο playstation ? Μιλάμε για πρόβλημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Όσο για τα παιδιά μην αγχώνεστε, ένας φελός αρκεί.  )

7.Υποδεχτείτε τον με ένα αστραφτερό χαμόγελο και δείξτε του πόσο σας έλειψε όλη μέρα.

(αυτό της γνωστής οδοντόκρεμας ή κάποιο άλλο ? )

8.Να τον ακούτε με ενδιαφέρον. Μπορεί να έχετε ένα σωρό πράγματα να του πείτε αλλά μην κάνετε αυτό το λάθος. Όταν γυρίσει στο σπίτι από τη δουλειά πρέπει αυτός να σας μιλήσει πρώτος για όλα τα σημαντικά που του συνέβησαν όλη μέρα στη δουλειά. Σίγουρα είναι πιο σημαντικά από αυτά που έχετε εσείς να του πείτε.

(Ε ναι ! Διότι ο συνάδελφος που ψάρεψε μια γκόμενα 3μετρη είναι πιο σοβαρό από τους λογαριασμούς και τους ελέγχους! )

9.Μην του μουρμουράτε όταν γυρίζει αργά από την δουλειά ή όταν βγαίνει έξω με τους φίλους του χωρίς εσάς. Αντί να γκρινιάζετε προσπαθήστε να καταλάβετε πόσο στρεσαρισμένος είναι και πόσο πολύ το έχει ανάγκη αυτό.

(Και οι δικές μου οι ανάγκες...Α συγνώμη ξέχασα! Δεν έχω ανάγκες εγώ ...  :P )

10. Βάλτε τον να καθίσει σε μία αναπαυτική πολυθρόνα ή να ξαπλώσει στο κρεβάτι του. Ετοιμάστε του ένα ποτό. Τακτοποιείστε του τα μαξιλάρια στην πλάτη και βγάλτε του τα παπούτσια. Να του μιλάτε χαμηλόφωνα δίνοντας ευχάριστο τόνο στη φωνή σας.

(Λούλα παντόφλες!!!  :twisted: )

11. Μην τον ρωτάτε ανόητες ερωτήσεις και προπαντός μην τολμήσετε να αμφισβητήσετε την κυριαρχία του. Να θυμάστε ότι αυτός είναι το αφεντικό του σπιτιού. Δεν έχετε το δικαίωμα να του κάνετε ερωτήσεις. Μία καλή και σωστή σύζυγος πρέπει να ξέρει ποια είναι η θέση της.

(no comments...)

Βέβαια εγώ διαθέτω μια καλύτερη ιδέα η οποία δε χρειάζεται και κόπο. Αν ζηταει όλα αυτά που προανέφερα παίρνουμε ένα ωραιότατο χαρτάκι , του σημειώνουμε ενα ωραιότατο τηλέφωνο δικηγόρου και τον αφήνομυε να βρει το επόμενο και μοναδικό ίσως θύμα !!

KiSSeS

Εάν ο άντρας γυρνάει πιο νωρίς από την γυναίκα στο σπίτι από την δουλειά, ισχύουν τα ίδια πράγματα; Δηλ. μπορεί να μαγειρεψει εκείνος, να πλύνει τα παιδιά και να μαζέψει τα σουτιέν της;;

:lol:  :P

454 Επισκέπτες, 1 Χρήστης