Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 299
  • Total: 300
  • Leon

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ.................

Ξεκίνησε από _MAIRA_, Μαΐου 02, 2007, 04:29:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

_MAIRA_

Στην ουσια εβαλα το θεμα.... γιατι θα ηθελα να με βοηθεισετε πως θα βαλω εικονα διπλα σε αυτα που γρφω (στις φωτο δηλαδη)
και πως αυτο το κειμενο που συνοδευει παντα απο κατω σε αυτα που λεμε!

.....αλλα γιατι οχι και για οτιδηποτε αλλο!!!!!!! :wink:

plus

ααα καλως την ομοιοπαθουσα!

χχχμμμ δεν βοηθανε και πολυ εδω ξερεις....
(εκτος απο ενα υποπτο και μυστηριο προσωπο)

Σε βλεπω στα διασπαρτα.

heinrich

κάποτε έμπαινες και έβλεπες κιτρινοθάλασσα.. Σήμερα ούτε μυρωδιά δεν πήραμε

plus

αλλαξα αρωμα , γι'αυτο.

plus

Παράθεση από: "heinrich"πήραμε

πηραΜΕ????????????????????
απογοητυσε με απογευματιατικα...αυτομολησες βρε???
ξεπουληθηκες?????????

heinrich

οταν δεν βλέπω κανέναν κιτρινιάρη ανησυχώ

black_velvet

Παράθεση από: "(MAIRA)"Στην ουσια εβαλα το θεμα.... γιατι θα ηθελα να με βοηθεισετε πως θα βαλω εικονα διπλα σε αυτα που γρφω (στις φωτο δηλαδη)
και πως αυτο το κειμενο που συνοδευει παντα απο κατω σε αυτα που λεμε!

.....αλλα γιατι οχι και για οτιδηποτε αλλο!!!!!!! :wink:

Η "εικόνα" δίπλα σε αυτά που γράφεις" (το αβαταρ δηλαδή) και "το κειμενο που συνοδευει παντα απο κατω σε αυτα που λεμε" (μ'άλλα λόγια, η υπογραφή) ορίζονται στο προφίλ σου.
Για να τα βρεις, κάνε κλικ πάνω στο όνομά σου στην αρχική σελίδα του a33.

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

plus

Ερωτω:
Το θεμα δεν θα επρεπε να μετακινηθει μεχρι να πουμε κυμινο
σε αλλη ενοτητα???????

black_velvet

Ωχού! δεν πρόλαβα να έρθω κι άρχισες τη γκρίνια;

Απόψε κιόλας θα αιτηθώ τον παραδειγματικό κιτρινισμό σου!

plus

εγω Αξιοτιμη κα Κιτρινιαρα μου ειμαι εκ πεποιθησεως και
εκ συνειδησεως συνδικαλιστρια.
Δεν ειμαι απο αυτες που φωναζουν και για να το βουλωσουν
τους τακτοποιουν σε θεσης υψηλοβαθμες και με καλο
μισθο.

η γκρινια μου θα συνεχιστει μεχρι να μετακινηθει το θεμα! :D

black_velvet

Α! έχεις κι αχρωματοψία;

Βλέπεις κανέναν σ'αυτό το θέμα που να είναι κίτρινος; Ε; ε; εεεε;;;

Για κοίτα καλύτερα ]

plus

ααα ναι ξεχασα οτι η φαρα σας ειναι και διμουτσουνη!!! :D

black_velvet

Ε όχι και διμούτσουνη!

Απλά... διχασμένες προσωπικότητες!

]

anzelina

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ…..ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ http://www.glitter-graphics.com/ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟ Η ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ  ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ  Copy this HTML code to your (myspace) profile or website:  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ COPY ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΦΑΙΡΕΙΣ <a href=http://www.kortenaar.com title='Myspace Graphics'>ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  </a> ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ http://dl10.kortenaar.com/pub/87/87080n6sjihd9ye.gif width=254 height=141 alt='myspace layouts, myspace codes, glitter graphics' border=0> ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ. ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Επιλογή ενός Αβαταρ από εικονοθήκη: ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΩΤΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΠΑΣ Μεταφορά Αβαταρ από τον υπολογιστή σας: ΕΔΩ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ 49kB. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ COPY ΤΟ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ To post on Glitter-Graphics.com and forums, use this BB code ….ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ Η ΣΤΟ  ΕΝΑ Η ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Μεταφορά Αβαταρ από URL:
Εισαγωγή URL η οποία περιέχει το Αβαταρ αρχείο, θα γίνει μεταφορά στον εξυπηρετητή μας.   

Σύνδεσμος για απομακρυσμένο Αβαταρ:
Εισαγωγή URL η οποία περιέχει το Αβαταρ αρχείο για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε σύνδεσμο.   

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ….ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ….ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ….ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

_MAIRA_

Εγω ειμαι κιτρινη ειμαι ΑΕΚ :)

Velvet eyxaristv

299 Επισκέπτες, 1 Χρήστης