Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 289
  • Total: 289

Ο Μίτος και ο Λαβύρινθος - μια ερμηνεία με τις λέξεις...

Ξεκίνησε από Nikos28, Μαΐου 06, 2007, 06:09:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Καλώς την!  :wink:

Ήρθες κι εσύ στη ''μυθική'' μας παρέα; Καλώς ήρθες! Κι έλεγα κι εγώ ''που να' ναι ο διάολός μου και δε φάνηκε ακόμα, που να' ναι...''  :twisted:

Δεν ξέρω ετυμολογικά, πάντως το μπριζώνω σημαίνει ''αυτό που κάνει η Τριστάνα στο Νίκο28''! Συνώνυμα: Τσιγκλάω, κουρδίζω, τσιτάρω, διαβολίζω κλπ κλπ   :P  :twisted:

tristana

Διάολος μουά η ίδια;  ΧΑ!

Nikos28

Πιο τουά δε γίνεται!  :twisted:

plus

Nikos28

Τουά κουά;

(πάει το θέμα, chat το κάναμε!)  :lol:  :P

Enia

χεχεχεχε! έλα βρε Τρις, αφού μου βγάζει αυτό το κατιτίς το... καλλιεργητικό!  :lol:

αν δεν είχαμε κι έναν Νίκο με τι θα ασχολιόμασταν σε ετούτο το φόρουμ άραγες....! 8)

energizer

...μυθος ή μη...κρινω οτι καθε παραδοσιακη διδαχη , εμμετρη ή αμετρη , διαθετει παντα αμεσο & εμμεσο μηνυμα!
 :wink:
...βρισκω την προσεγγιση του Νικου ορθολογιστικη & αξια αποδοχης!
 :twisted:
...δεν ξερω αν ο μιτος χρειαζεται Αριαδνες   :oops:   αλλα οι περισσοτερες απο τουτες αποκλειεται να αναγνωρισουν μιτους!!!
...& για να μην προκληθει η προαιωνια διαμαχη...αν η αγνοτητα αποτελει θεμελιο αυτης της μαθηματικης συλλογιστικης...αδυνατω να διακρινω 1 Θησεα & 1 Αριαδνη...
 :cry:
...το ενστικτωδες κτηνος ενυπαρχει & συμβιωνει με το εξημερωμενο & "εκπολιτισμενο" pet...στα συγχρονα ανθρωποειδη!
...μονο που τα αντανακλαστικα του 1ου διατηρουνται (με φθινουσες εκδηλωσεις!)...ενω του 2ου εκδηλωνονται μηχανιστικα με σχεσεις αιτιας - αποτελεσματος οπου η εκμαθηση εκφρασης τους , χειραγωγειται μαζικα!

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"χεχεχεχε! έλα βρε Τρις, αφού μου βγάζει αυτό το κατιτίς το... καλλιεργητικό!  :lol:

Βρε μπας και με προορίζεις για γεωργό;  :twisted:  :P

Nikos28

Παράθεση από: "energizer"...δεν ξερω αν ο μιτος χρειαζεται Αριαδνες   :oops:   αλλα οι περισσοτερες απο τουτες αποκλειεται να αναγνωρισουν μιτους!!!

Αυτό θα πει αιχμή... με τα όλα της!  :lol:  :lol:  :lol:

Nikos28

Παράθεση από: "energizer"...μονο που τα αντανακλαστικα του 1ου διατηρουνται (με φθινουσες εκδηλωσεις!)...ενω του 2ου εκδηλωνονται μηχανιστικα με σχεσεις αιτιας - αποτελεσματος οπου η εκμαθηση εκφρασης τους , χειραγωγειται μαζικα!

Ανάλυσέ το λίγο παραπάνω...  :wink:

tristana

'Ενια, ΟΚ. Το δέχομαι.  Είναι γεγονός ότι εκείνο που μου άρεσε εξ αρχής
στον Νίκο ήταν η έλλειψη σοβαροφάνειας. Δείγμα σοβαρού ανθρώπου.
Γι' αυτό τον επέλεξα και έγινε -προς μεγάλο dirty και καημό του-
ο αγαπημένος μου "αναλυτής".
Και μετά απ' αυτή την χιουμοριστική νότα... περνάμε στα σοβαρά και θεμελιώδη ερωτήματα αυτού του θέματος -πάντα εντός είμεθα, ΟΚ;-

Η Αριάδνη τον έσερνε όντως από τον μίτο τον Θησέα ή ήτο απλώς
ο γνωστός αρσενικός που ήθελε χάρτη για να προσανατολιστεί
από το ανάκτορο μέχρι το κλαμπ "Μινοτόρ";  :roll:

Τα ταυροκαθάψια γιατί έπαψαν να είναι του συρμού;

Και τέλος, ωραία η Κρήτη κρίμα, όμως, που είναι τίγκα
στους Κρητικούς! :twisted:

energizer

...η Αριαδνη αποτελεσε την "θηλυκη" εκδοχη της πονηρης στρατηγικης του Θησεα...(το προσαπτουν τουτο το "αγαθο" ολες οι θρησκευτικες παραδοσεις των περισσοτερων θρησκειων)   :!:
...το club δεν διεθετε εκδηλωσεις  & ενασχολησεις αναψυχης αλλα ηταν χωρος θυσιας & λατρευτικων εκδηλωσεων  :!:
...οσο για τον αναλυτη...μια χαρα αναλυει...
...περι μηχανιστικων , δυστυχως (ΟΛΟΙ) κακοεκπαιδευομαστε σε στασεις - δρασεις που  εξυπηρετουν αλλοτρια συμφεροντα & ΟΥΧΙ ημων των ιδιων...& σαφως διακρινουμε το τυρακι - κερασακι , αλλα ΟΥΧΙ την φακα...
 :evil:

289 Επισκέπτες, 0 Χρήστες