Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 335
  • Total: 336
  • Leon

θα ειχατε ερωτικη εμπειρια με εναν παντρεμενο?.....

Ξεκίνησε από tseriko, Μαΐου 06, 2007, 01:03:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoRta_FaiRytALe

Ναι με τον αντρα μου  :P  :P  :P  :P  :P

taxras

keep on dreaming ιωαννα
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Athinoula

Παράθεση από: "cowboissa"Η τελευταια φορα που δοκιμασα σχεση με παντρεμενο...μπορω να πω οτι αξιζε τον κοπο....βρε ανασανα η γυναικα,ειχα ξεφυγει λιγο απο την καθημερινη  μουρμουρα!!! :lol:  :lol:  :lol:
Οταν δε ειπα πως πρεπει να τελειωσει αυτη η ιστορια...κοιταζομουν στον καθρεφτη και μουτζονομουν!!

les an to dokimaso re filenada?....pios einai pandremenos andras melaxrinos ano tou 1.80????...ax..na erotefto!

Rakendytos

Οι σχεσεις μου με παντρεμενες ειχαν σαν θετικο στοιχειο πως δεν υπηρχε καθολου κτητικοτητα.. Αυτο μ αρεσε..με βολευε ισως..
Επισης ειχαν παθος..πολυ ερωτισμο..
Δεν ξερω αν υπηρχε αποθυμενο αν με χρησιμοποιησαν, αλλα δεν ενιωσα ποτε να κανω απλα σεξ..
Το αρνητικο που ενιωσα ηταν πως παντα ερχομουν δευτερος..
Αυτος ηταν και ο λογος που συνηθως τελειωνε..
Αλλα και το αντιθετο..
Καποια στιγμη ενιωσα ¨πρωτος¨ μα και τυψεις γιατι χωρισα ζευγαρι
την εκανα με ελαφρα πηδηματακια..
Γενικα ομως εχω καλες στιγμες να θυμαμαι..

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"Οι σχεσεις μου με παντρεμενες ειχαν σαν θετικο στοιχειο πως δεν υπηρχε καθολου κτητικοτητα.. Αυτο μ αρεσε..με βολευε ισως..
Δεν ξερω αν υπηρχε αποθυμενο αν με χρησιμοποιησαν, αλλα δεν ενιωσα ποτε να κανω απλα σεξ..
Αλλα και το αντιθετο..

gynaika mas esu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "cowboissa"Η τελευταια φορα που δοκιμασα σχεση με παντρεμενο...μπορω να πω οτι αξιζε τον κοπο....βρε ανασανα η γυναικα,ειχα ξεφυγει λιγο απο την καθημερινη  μουρμουρα!!! :lol:  :lol:  :lol:
Οταν δε ειπα πως πρεπει να τελειωσει αυτη η ιστορια...κοιταζομουν στον καθρεφτη και μουτζονομουν!!

les an to dokimaso re filenada?....pios einai pandremenos andras melaxrinos ano tou 1.80????...ax..na erotefto!
α εσυ ξεχνας τι ελεγες ...αλλα θυμουνται αλλοι και αλλες......επειδη εγω τον δοκιμασα ξαναδοκιμασε τον ....τωρα που αδυνατισες...αλλα το λουκουμακι και παχαινει και ζουλιεται.....βολεψου με την άχνη...

alitaras

Παράθεση από: "eyanthia"Χα χα γιατί? Για να του καλύπτω τα κενά του ή για να του χαρίσω όσα δεν πρόλαβε να πάρει απ τη ζωή? Αν είναι κ πάνω από 50..... Να τον επιβεβαιώσω κιόλας..... Όχι με τίποτα.....αν και είμαι κ εγώ παντρεμένη..... Εκτός κ είναι έτοιμος κ αυτός να χωρίσει.... κ με κλέψει.....μια τέτοια φάση θα την γούσταρα.... Αλλά όλοι χώρια από την γυναίκα τους λένε ότι κοιμούνται.... Κ ότι είναι έτοιμοι να χωρίσουν..... Χα χα.... Κ γιατί να μη παω με έναν ελεύθερο να τον εχω και ότι ώρα θέλω?

xmmm pote min les pote.....eksalou sto nisi diloses pos theleis na eisai........kai den xreiazetai kai epiveveosi akoma toulaxiston,  mias kai kato ton 40.....xaxaxaxaxa

alitaras

den ein kako na exeis ami ti alo kales anamniseis.....tis kakes na apofevgeis....

Anonymous

Παράθεση από: "alitaras"
Παράθεση από: "eyanthia"Χα χα γιατί? Για να του καλύπτω τα κενά του ή για να του χαρίσω όσα δεν πρόλαβε να πάρει απ τη ζωή? Αν είναι κ πάνω από 50..... Να τον επιβεβαιώσω κιόλας..... Όχι με τίποτα.....αν και είμαι κ εγώ παντρεμένη..... Εκτός κ είναι έτοιμος κ αυτός να χωρίσει.... κ με κλέψει.....μια τέτοια φάση θα την γούσταρα.... Αλλά όλοι χώρια από την γυναίκα τους λένε ότι κοιμούνται.... Κ ότι είναι έτοιμοι να χωρίσουν..... Χα χα.... Κ γιατί να μη παω με έναν ελεύθερο να τον εχω και ότι ώρα θέλω?

xmmm pote min les pote.....eksalou sto nisi diloses pos theleis na eisai........kai den xreiazetai kai epiveveosi akoma toulaxiston,  mias kai kato ton 40.....xaxaxaxaxa
Μωρό μου εσυ είσαι περίπτωση.....είσαι γλυφιτζουρι όχι λουκουμι..... Να σε ψάχνω......να φαχνω θέλω να πω...... Σσστ'......  θα φτιάξω εκείνο
κόλλησα υιό κ έκανα φόρματ'... Θέλω να γίνεις τ αγερι μου.... Φωτιά είσαι π αναθεμα σε

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "Rakendytos"Οι σχεσεις μου με παντρεμενες ειχαν σαν θετικο στοιχειο πως δεν υπηρχε καθολου κτητικοτητα.. Αυτο μ αρεσε..με βολευε ισως..
Αλλα και το αντιθετο..

Εμ με μενα δε δοκιμασες να δεις κτητικοτητα
  :P  :P  :P  :P

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "taxras"keep on dreaming ιωαννα
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

keep on trying  :P  :P  :P

taxras

trying of what?still keep on dreaming
hahahahahahahahaha

Athinoula

Rakendytos

Παράθεση από: "SoRta_FaiRytALe"
Αλλα και το αντιθετο..

Εμ με μενα δε δοκιμασες να δεις κτητικοτητα
  ]

εσε, χαλαλι σου.. :wink:

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "taxras"trying of what?still keep on dreaming
hahahahahahahahaha

Keep on watching... :lol:  :lol:  :lol:

335 Επισκέπτες, 1 Χρήστης