Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 304
  • Total: 305
  • Leon

καλημερα απο φρεσκο αιμα!

Ξεκίνησε από katie, Μαΐου 09, 2007, 06:10:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

εμ ρε μαγκα τι ρεικι..

Ξηγα τι θα πει φιρικι να κουλαρεις.. :D

Pappas10

Ρακ,

Με τη δική σου λογική εγώ αυτή τη στιγμή έχω ήδη διδακτορικό στη Γιόγκα, το Ταϊ-Μπο, Το Ρέικι, τους Λάτιν Χορούς και θεωρούμαι ο Κορυφαίος των Μπαλέτων της Δώρας στράτου.

Α... και 44 Νταν σε όλες τις πολεμικές τέχνες συν το Νιντζάτσου.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

Παράθεση από: "katie"ειμαι νεα στη σελιδα αυτη, συγκεκριμενα λιγων λεπτων μολις! επισκεφθηκα το τσατ περισσοτερο για να μαθω καποιες πληροφοριες που με ενδιαφερουν αλλα δυστυχως ημουν το μονο ατομο συνδεδεμενο...βεβαια αυτη ηταν και μια καλη ευκαιρια να γνωρισω και τον εαυτο μου καλυτερα υποθετω! παρακαλω οποιος γνωριζει ηθελα να μαθω περισσοτερα για την νεα μεθοδο της ενναλακτικης θεραπειας-ρεικι, και αν υπαρχει καποια σχετικη βιβλιοδεσια για ρεικι στα ζωα. ευχαριστω πολυ!

Παράθεση από: "Rakendytos"εμ ρε μαγκα τι ρεικι..
Ξηγα τι θα πει φιρικι να κουλαρεις.. :D

Kαλώς ήλθες..
Oπως βλέπεις είχες άμεση αντοπόκριση.
Eλπίζω να λύσαμε την απορία σου και θα χαρούμε πολύ να ξαναδούμε ένα ερώτημά σου στο μέλλον μέσα σε αυτές τις σελίδες.

junkie

Παράθεση από: "katie"ειμαι νεα στη σελιδα αυτη, συγκεκριμενα λιγων λεπτων μολις! επισκεφθηκα το τσατ περισσοτερο για να μαθω καποιες πληροφοριες που με ενδιαφερουν αλλα δυστυχως ημουν το μονο ατομο συνδεδεμενο...βεβαια αυτη ηταν και μια καλη ευκαιρια να γνωρισω και τον εαυτο μου καλυτερα υποθετω! παρακαλω οποιος γνωριζει ηθελα να μαθω περισσοτερα για την νεα μεθοδο της ενναλακτικης θεραπειας-ρεικι, και αν υπαρχει καποια σχετικη βιβλιοδεσια για ρεικι στα ζωα. ευχαριστω πολυ!

Rakendytos

Καιτη προσπαθουν να με διαβαλουν επειδη ειμαι παιδαρας.. :D

Παντως αν δεν πληρωσεις για εμβολια,
 (306 ευρα εσκασα για του σκυλους μου.. :( )
δεν κανεις αιματολογικες για καλαζαρ,
γενικες αιματος..  
4 ευρω για Ντοσαλιτ,
7 για την καλη αμπουλα παρασιτων..
ουτε ο Ρικι Μαρτιν δεν σε βοηθα.. :D

Jezebell

Το Ρεικι βασιζεται σε μια πολυ παλια φιλοσοφια,φιλοσοφια ζωης η οποια υποστηριζεται και επιστημονικα για τους πιο τεχνοκρατες!
Ειναι πολυ απλο να καταλαβεις πως υπαρχει ενεργεια στην φυση,στο συμπαν και οτι αυτη διεπει ολους μας.
Το Ρεικι ειναι η καθαρη,καλη ενεργεια του συμπαντος και σαν θεραπεια,υποστηρικτικη κυριως σε ασθενειες(δεν υποστηριζουν οτι θεραπευουν σοβαρες ασθενειες χωρις συμβατικη θεραπεια)με το να ενδυναμωνουν το σωμα με καλη καθαρη ενεργεια και να ηρεμουν τον ασθενη.
Στην χειροτερη θα χαλαρωσετε τοσο οσο αμα κανατε μασαζ.
Και κυριοι...δεν χρειαζεται να κοροιδευουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.αλλα μπορουμε να καταλαβουμε οτι δεν επιδεχονται ολοι οι ανθρωποι πλακα και ειδικα σε θεματα που για εκεινους ειναι σημαντικα

heinrich

μάλλον για το ζώο της είναι σημαντικότερο

Rakendytos

Τζεζ..καταλαβαμε την σημαντικοτητα του θεματος..
απλα εχουμε καλη διαθεση και λενε πως ειναι μεταδοτικη..  :wink:

Jezebell

Παράθεση από: "apol"το ρεικι το χρησιμοποιουμε για την θεραπεια ζωων και φυτων....σε ζωα οπως πουλια,γατες σκυλοι ακολουθειται η θεραπεια σαντουιτς το ενα χερι ακουμπαει σ ενα σημειο και το αλλο ακριβως απεναντι.....
ενδιαφεροντα βιβλια για το ρεικι ειναι

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΡΕΙΚΙ Μary Lambert εκδοσεις Διοπτρα.
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΡΕΙΚΙ Μπαρμπαρα Ρει εκδοσεις Ωκεανιδα.
ΡΕΙΚΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ Brigitte muller-H. Gunther εκδοσεις Διδυμοι. ΡΕΙΚΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Nτειβιντ Βενελς εκδ. ΚΕΔΡΟΣ.
ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ΤΟΥ Δρα Mikao Usui εκδ. Διοπτρα.
ΡΕΙΚΙ για κοινες παθησεις της Mari Hall εκδ. Αλκυων.
ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ της Μαρινας Στεφανιδου εκδ. Πυρινος Κοσμος.
Απολ το χρησιμοποιουμε σε ανθρωπους και φυσικα σε ζωα αν πασχουν

Jezebell

Ρακ με ειπες γκρινιαρα :?:  :?:  :twisted:
Εχε χαρη που εχω ρεικι σε λιγο :P

Rakendytos

Στριμμενη σε ειπα  :o
Κανει για αυτο κατι το ρεικι η θελει πρεκι (ξυλο)  :P

Pappas10

Κατ' αρχάς δεν κορόιδεψε κανείς το θέμα αλλά κάναμε χιούμορ ως προς την άγνοια μας. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα. Έστω την δική μου άγνοια.

Κατά δεύτρρον δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν... πλάκα ήθελα να κάνω. Όποιος / α προσβλήθει ειλικρινά συγνώμη.

Κατά τρίτον, όχι ΠΑΟ, όχι Χαβαλέ σε ό,τι "δεν καταλαβαίνουμε" ... σαν πολύ σοβαρά τα παίρνουμε όλα τελευταία εδω μέσα μου φαίνεται.

Κατά τέταρτον, η επιστημονική του εξήγηση που ακριβώς στηρίζεται?

Τώρα που το σκέφτομαι... να πλακώσουνε τον Μάτζιο και την υπόλοιπη ομάδα στο Ρέικι ίσως να είναι και η μόνη λύση. Η Επιστήμη ούτως ή άλλως έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Όπως και να έχει, ζητώ συγνώμη αν οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε θίχτηκε από την αντίδραση μου στο θέμα. Ξέρω ελάχιστα πράγματα πέρι Ρεικι, και έκανα πλάκα ορμόμενος από την απάντηση του απόλ που μου άρεσε.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

black_velvet

Καλημέρα katie, καλώς όρισες ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

Παράθεση από: "Rakendytos"Στριμμενη σε ειπα  :o
Κανει για αυτο κατι το ρεικι η θελει πρεκι (ξυλο)  :P

Πιάσε ένα τσουρέκι και πίσω στα ιδεολογικοπολιτικά μας εσύ... που μου άρχισες τα εναλλακτικά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τους δρόμους.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Jezebell

Να βρε που χειαζεται το ρεικι,στο να μην παιρνετε ως νουθεσια το καθε μου σχολιο!!!!
Παππαμ 1 ο ΠΑΟ ειναι προσβολη  :P  :P 2 απευθυνομουν στον παλιορακ που εκανε πλακα στον Απολ

Παλιορακ γι αυτο κανω ρεικι για να μου φυγει η στριμαδα,βρωμοαμπεχωνο!!
Υποστηριζεις και την μαχωμενη αριστερα και την πρωτοπορια!!! :P  :P

304 Επισκέπτες, 1 Χρήστης