Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 605
  • Total: 606
  • Leon

προκηρυξη

Ξεκίνησε από freak, Μαΐου 15, 2007, 07:46:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

δηλωνουμε υπευθυνα πως ο συντροφος ρακενδυτος ειναι ρεφορμα, και πως ο ρολος του στην εγερση των μαζων και του ευρυτερου επαναστατικου κινηματος (αλλα + προτσες) ειναι διασπαστικος.

(ο 'συντροφος' παπας το εχει περασει καιρο τωρα το σταδιο αυτο + συναγελαζεται με την εξουσια).

τα προτυπα ομορφιας, ομορφα καιγονται - εξω η πρεζα απο την πλατεια.

ως την τελικη νικη.

συντροφοι + συντροφισσες αντιεξουσιαστες.
αναρχικοι εναντια στο κυνηγι της φαλαινας.
homo-rebels.

tristana

Δεν ξέρω εάν ο Ρακένδυτος είναι "ρεφόρμα" (βάρβαρε Φρικ!), αλλά ξέρω ότι είναι ντεφορμέ όταν δεν έχει φάει τα κατιτιά του.

Και λίγα με την περιοχή μου οι εκτός, περικαλώ.

ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ' ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΕΣΣΟΥ, ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΗΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ
ΠΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ 'ΔΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ.

(Μας προκύψατε όλοι οι θαμώνες του ΚΑΒΟΥΡΑ επαναστάτες ΧΑ!  :twisted: )

freak

ως απαντηση του προηγουμενπυ σχολιου και των λοιπων δημιων του κρατους, δηλωνουμε υπευθυνα πως δεν πηγαινουμε στον "καβουρα" καθως υπαρχουν φημες για σχεση του με την ασφαλεια. ως εκ τουτου (+ ως εκ θαυματος) αρνουμαστε να χρηματοδοτησουμε την κρατικη καταστολη.

δηλωνουμε επισης την αλληλεγγυη μας στους συντροφους + συντροφισσες που αγανακτισαν οταν το "μαυρο προβατο" εγινε "γρηγορης μικρογευματα". ειναι γνωστες οι αντιλαικες μεθοδους του κεφαλαιου.

αιτουμαστε την αμεση αποφυλακηση των θαμωνων του wunderbar, του floral και του flocafe οπως επισης και την καταργηση της μισθωτης εργασιας (μεσω της προωθησης του παιγνιου + του σαμποταζ).

ο λογος μας ειναι πυρινος και καταγγελτικος.

λευτερια στα προβατα - βια στη βια των σφαγειων.

Le monde fait de nous des putes. Νous ferons du monde un bordel!

ως την τελικη νικη - το παν ειναι η ιστορικη πραξη.

homo-rebels.

tristana

Το Μπλακ Μπε ήτο όντως μία σοβαρή απώλεια για την πλατεία μας.
Θα θέλαμε, όμως, να ξαναβρεί το παλιό της πρόσωπο και να φύγουν
όλοι οι "τίμιοι" μαγαζάτορες από 'δώθε. Που μας το έχουν κάνει για όλη την οικογένεια.  :evil:  :evil:

Αγαπητοί συντοπίτες, γνήσιοι Εξαρχειώτες ολίγοι και ταρατατούμ είμαστε ξέρετε εσείς, ραντεβού στη "Ριβιέρα".

freak

ως δειγμα αλληλεγγυης στη συν-τροφο τριστανα (του μπουνιουελ*) θα παραστουμε στην συναντηση που αναφερει.

η πορεια θα ξεκινησει απο το καφενειο του χασαν.

αναπνεοντας τον αερα της ελευθεριας - "κλανοντας" (μια απο τις πιο τιμιες πραξεις αντιστασης) στα μουτρα της εξουσιας.

οχι στην κρυφη γοητεια της μπουρζουαζιας - οχι στον μπουνιουελ - ζητω ο λορκα.

homo-rebels.

tristana

Μόνον που ο Λόρκα ήταν ο κολλητός φίλος του δον Λουίς. ΧΑ!
Του είχε γράψει και ποίημα πάνω σε χαρτοπετσέτα σ' ένα πανηγύρι
που είχαν πάει τα δυο τους. Οπότε πάμε και ΒΟΞ. :twisted:

Pappas10

Μετά την παραπάνω δήλωση, καθίσταται πασιφανές και στους πλέον δύσπιστους ότι ο (πρώην) σύντροφος Φρικ έχει από καιρού πετάξει στον κάλαθο των ιδεολογικών του αχρήστων το προσωπείο του επαναστάτη και έχει αποκαλύψει τις πραγματικές μικροαστικές, μενσεβίκικες και ρεβιζιονιστικές του προθέσεις.

Οι κατηγορίες που εκτοξεύει μέσα από την ασφάλεια που του προσφέρουν οι γαλαντόμοι κεφαλαιοκράτες υποστηρικτές του είναι ανάξιες σχολιασμού. Αν όμως οι εστιάσεις του επί της προσωπικής μου σχέσης με την εξουσία αυτοδιαψεύδονται στους δρόμους και τις πλατείες, τα απρόκλητα ψεύδη κατά του αγωνιστή συντρόφου Ρακένδυτου, ξεφεύγουν από την απλή επίθεση και φτάνουν στο όριο της αηθούς προδοσίας.

Το ποιος λειτουργεί διασπαστικά σφετεριζόμενος την ιδεολογική πλατφόρμα - στην δημιουργία της οποίας ελάχιστη επικοδομητική συμμετοχή είχε ο (πρώην) σύντροφος Φρικ - του αντιεξουσιαστικού μας κινήματος είναι πασιφανές. Αυτό που μένει να φανερωθεί είναι η ασχήμια και η γραφειοκρατική σαπίλα που κρύβεται μέσα στο κατάπτυστο κείμενο του (πρώην) συντρόφου Φρικ.

Σε αντίθεση με τις προβοκατόρικες και χαφιεδίστικες επιδιώξεις του (πρώην) συντρόφου Φρίκ, η αντίδραση μας θα κινηθεί μέσα στα όρια της αναρχικής δημοκρατικότητας που χαρακτηρίζει τόσο την ιδεολογία του κινήματος μας όσο και την προσωπικότητα μας.

Μετά λοιπόν από την σύγκλιση της Τριανδρικής Ανωτάτης Ολομέλειας του κινήματος στην οποία παρευρέθησαν οι Σύντροφοι Παππάς10, Pappas10 και Μιχάλης αποφασίστηκε με ομόφωνη καθολική ψήφο ότι:

1. Ο (πρώην) Σύντροφο Φρικ διαγράφεται δια παντώς από τις λίστες των συντρόφων συναγωνιστών με την κατηγορία της φύση και θέση διασπαστικής δράσης μέσα στα συλλογικά όργανα του κινήματος

2. Τα καθήκοντα του (πρώην) Συντρόφου Φρικ θα τα αναλάβει προσωρινά και έως το πέρας της επαναστατικής δράσης ο Σύντροφος Παππάς10.

3. Το όνομα του (πρώην) σ. Φρικ θα σβηστεί από το ιδεολογικό μανιφέστο του κινήματος και θα μνημονεύεται ΜΟΝΟ ως συνόνυμο της πλέον κατάπτυστης διασπαστικής και ρεβιζιονιστικής προσπάθειας που έλαβε χώρα ποτέ μέσα στο κίνημα.

Σε περιπτώσεις εσχάτης προδοσίας όπως αυτή του (πρώην) σ. Φρικ, τα αστικά πολιτεύματα στερούν τους ενόχους από το δικαίωμα στη ζωή. Εμείς, απλά θα αφήσουμε τον (πρώην) σ. Φρικ να τραβήξει το δρόμο της πολιτικής περιθωριοποίησης και του ξεπουλήματος στις δυνάμεις της αντίδρασεις που ο ίδιος επέλεξε. Ας είναι ντροπιασμένος όποιος Σύντροφος Επαναστάτης σκέφτεται έτσι.

Η Επιτροπή Επαναστατικού Ανατρεπτικού Αγώνα
 "Μπύρες - Μπριζόλες - Οι μπάτσοι είν' καριόλες".
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Επίσης καλούμε την σ. Τριστάνα όπως συμμετάσχει ως έκτακτο μέλος της ολομέλειας της επαναστατικής επιτροπής με εφ' όρου ζωής δικαίομα ψήφου στα πεπραγμένα επί της πλατείας Εξαρχείων και περιχόρων.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

tristana

'Αι θοτ γιου νέβερ ασκ!  :lol:

Αλλά μήπως να ξανασκεφτούμε το θέμα του Φρικ;
Το ξανασκέφτηκα. 'Οχι, λοιπόν.
'Αρχισε και δεν γράφει ανορθόγραφα δείγμα ότι φοιτά
στα ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ της μπουρζουαζίας που δεν διαθέτουν καμία γοητεία.
Από την άλλη... φαίνεται καλός χαρακτήρ-αχαρακτήριστος.
Εμπερδεύθην. Τα αφήνω στην ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ελλείψει ΤΡΙΣ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ.

plus

να συμμετασχω και εγω στον αγωνα?
να μου υποσχεθειτε ομως οτι δεν θα περπατησω πολυ
και χαλασω τα καινουρια Cavalli....

Pappas10

Συντροφισα Τριστάνα.. ο (πρώην) Σύντρφοφος Φρικ επέλεξε τον δρόμο της διάσπασης και της συνεργασίας με τους αστούς. Μην πέφτεις στην ρεφορμιστική του Παγίδα.

Συντάξου τώρα με τις υγιείς και καθαρές δυνάμεις της αντιεξουσιαστικής επανάστασης του κινήματος μας. Δεν έχεις να χάσεις τίποτ' άλλο από τις πίνα-κολάδα σου.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "plus"να συμμετασχω και εγω στον αγωνα?
να μου υποσχεθειτε ομως οτι δεν θα περπατησω πολυ
και χαλασω τα καινουρια Cavalli....

Αν και μου ακούγεσαι λίγο λούμπεν, εγώ θα βάλω το θέμα της συμμετοχής σου στην επόμενη ολομέλεια.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

tristana

Ναι την θέμε την Πλας.

Παπά, αυτή η απλή γλώσσα του λαού είναι που με θαμπώνει σ' εμάς.

Πλας, αν ήταν Μανόλο Μπλάνικ να λέγαμε...
Εδώ ο Φρικ με Μιτσούκο και έκανε τις μεγαλειώδεις πορείες του  :twisted:

plus

αχ ενα Μανολο!!!!!!!!!!!
χτυπησες φλεβα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tristana

Εν τω μεταξύ, έχω την εντελώς βάσιμη υποψία ότι οδεύουμε προς ένα νέο
ρέικι!!!!!  :git:

Κρίμα που θα μου επιτρέψω λίγο διάλειμμα ακόμη. Αλλιώς θα μεγαλουργούσαμε. Εγκέν.

605 Επισκέπτες, 1 Χρήστης