Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 260
  • Total: 260

Καλως σας βρήκα

Ξεκίνησε από tsounami1974, Μαΐου 16, 2007, 04:33:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

ΧΕΜ, με μια μαρινάρα λύνεται το πρόβλημα...

Αν σας είναι εύκολο μόνο όχι σε ξίδι γιατί με πειράζει...

Enia

ίσως τρώγεται... να ρωτήσουμε τον τσουνάμι?

heinrich

αυτοί δεν τρώγονται με τίποτα έτσι και αλλιώς...
βρε τους συνόδεψαμε ρεικι
τους συνόδεψα με ZEΣTI,
με κεφαλογραβιέρα, με λευκό κρασί, με ζαρτιέρες, τίποτα......
αχώνευτοι....

tsounami1974

Βρε παιδιά....μια λέξη είπα....κι έγινε ολόκληρο θέμα!! Δεν πειράζει καλέ μου την ουσία την κατάλαβες...ΖΕΣΤΗ!!!
Προσαρμογή ε? Καλό μου ακούγεται...γλιτώνω την καθαριότητα 8)
Μπορώ να προσαρμόζομαι για κανα χρόνο? :)

Enia

εσύ έχεις ευαίσθητο στομαχάκι καλέ μου... δες ο ΧΕΜ... για πρωινό δυο-δυο τους κατεβάζει...

Enia

τσουνάμι, από εσένα εξαρτάται... είμαστε ιδιαίτερα προσαρμόσημοι όπως βλέπεις...  8)

Pappas10

Αν και έφαγα πριν από λίγο... μία μαρινάρα με φρέσκα θαλασσινά την χτύπαγα... και με κατεψηγμένα την χτύπαγα.

Το ΖΕΣΤΙ προϋπήρχε του ρέικι αλλά με άλλη ορθογραφία
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "Enia"τσουνάμι, από εσένα εξαρτάται... είμαστε ιδιαίτερα προσαρμόσημοι όπως βλέπεις...  8)

Προσαρμόσιμο να πεις το πρώτο σου παιδί και να' ναι και μπουρζουάς... εγώ είμαι απροσάρμοστος και ο Χάιν ανάρμοστος....

Παραπήραμε αέρα μου φαίνεται.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

tsounami1974

Ναι ναι το βλέπω...μια χαρά είστε :D  Αργώ λίγο στις απαντήσεις μου γιατί είμαι στη δουλειά και κάνω διάφορα συγχρόνως..

tsounami1974

Ψιτ...μη πάει το νου σας αλλού!!! Εννοώ διάφορα που αφορούν τη δουλειά....μου ανοίξατε αι την όρεξη τώρα...κανά κυλικείο υπάρχει? :lol:

Pappas10

Εγώ αντίθετα αργώ γιατί είμαι λίγο αργόστροφος αλλά ευτυχώς κωλοβαράω αυτήν την ώρα στο γραφείο....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Enia

τον αέρα ανέκαθεν τον είχαμε, και μάλιστα σε αυθονία...  8)

και άλλο μαρινάρα, άλλο μαρινάδα. εγώ το δεύτερο ήθελα να πω, αλλά ας όψεται το ζέστι και το ρέικι....

Pappas10

Παράθεση από: "tsounami1974"Ψιτ...μη πάει το νου σας αλλού!!! Εννοώ διάφορα που αφορούν τη δουλειά....μου ανοίξατε αι την όρεξη τώρα...κανά κυλικείο υπάρχει? :lol:

Καλά τώρα που έκανες την διευκρίνηση είναι αργά... ο δικός μου νους έχει πάει όπου μπορείς να φανταστείς ήδη....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Anonymous

Παράθεση από: "tsounami1974"Ψιτ...μη πάει το νου σας αλλού!!! Εννοώ διάφορα που αφορούν τη δουλειά....μου ανοίξατε αι την όρεξη τώρα...κανά κυλικείο υπάρχει? :lol:

τι ειναι τα διαφορα που αφορουν την δουλεια;;

Enia

1ον, τι σε κάνει να πιστεύεις πως εμείς μπορεί ποτέ να παρεξηγήσουμε τα λεγόμενα κάποιου?!

2ον... Πες σε ποια περιοχή είσαι και περίμενε μισό, να ρωτήσουμε τον Ρακ... αυτός ξέρει οτιδήποτε σε φαγάδικο ανά την Ελλάδα... (και ανά τα Βαλκάνια μη σου πω και σε τρομάξω...)

260 Επισκέπτες, 0 Χρήστες