Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 540
  • Total: 541
  • Leon

Πού θα πάτε διακοπές; Με ποιον;; Πότε;;

Ξεκίνησε από Nasia9, Μαΐου 17, 2007, 03:31:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Δεν ξέρω για τον Rayan αλλά την προστασία μας την έχει αναλάβει ένα σμήνος Reimental και μία μοίρα Patriot με προστασία από ένα σμήνος Stinger....

Γύρω από το όρυγμα γίνεται πανικός......

CINDY

πωπω επιστρατευση μου μυριζει.............. α ρε Cindy πτανα εγραψες παλι :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nasia9

Αχχχ..... τα σύννεφα φεύγουν....ο ήλιος βγαίνει....τα πουλάκια αρχίζουν και κελαηδούν πάλι... η μπουμπού ακόμα κοιμάται... ( ]

fmas

Παράθεση από: "CINDY" πωπω επιστρατευση μου μυριζει.............. α ρε Cindy πτανα εγραψες παλι :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

:) :) :) :)

Μπα...... Έτοιμοι είναι.... Χθες είχαμε άσκηση.....

Nasia9

fmas

Κέρβερο......

Προστασία Στρατοπέδου από εισβολείς......

Anonymous

Τώρα δηλαδή αν πω εγώ ότι θέλω να πάω Νότια Κρήτη στην 4 παράλληλη παραλία από την Πρεβελι είμαι εκτός θέματος??

Ενημερωτικά για την συγκεκριμένη παραλία είναι ότι οι μόνιμοι κάτοικοι που έχει είναι οι λαγοί και οι θαλάσσιες χελώνες.
Σκάει και ένα μικρό ρυάκι με πόσιμο νερό και έχει θέα το πέλαγος και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα.
Με μια βαρκούλα εκεί και μερικά μέτρα δίχτυ έχεις σε καθημερινή βάση και το ψαράκι σου

plus

Nasia9

Πάλι στο φαγώσιμο κατέληξες εσύ  ]

Anonymous

Plusaki
Κομμώτρια δεν έχει καλόμ, αλλά λόγω Αφρικής που είναι δυο βήματα παρακάτω παίζει να βρεις κάνα αραπάκι !!!!...  

Nasiaki
Τι φαγώσιμο λες καλέ εσύ πάλι....
Δες την ρομαντική πλευρά του όλου σκηνικού.. (αρκεί να μη είσαι ψάρι φυσικά)

και για να μη γκρινιάζεις πάλι αντί για ψάρεμα με την βάρκα ας ευχηθούμε να βρεθεί μια μπουκάλα με ρούμι....  ](με αυτό το ατράνταχτο επιχείρημα πάω στοίχημα ότι την έριξα την μπεκρού)[/i]

plus

Παράθεση από: "KostasD33"Plusaki
Κομμώτρια δεν έχει καλόμ, αλλά λόγω Αφρικής που είναι δυο βήματα παρακάτω παίζει να βρεις κάνα αραπάκι !!!!...  
]

αυτος λες να εχει κομμωτρια?

Nasia9

Ναι,σίγουρα το έσωσες λίγο....αλλά.......πρέπει να να προσπαθήσεις και άλλο..

(να σου πω...αν βρίσκαμε 2 μπουκαλάκια θα ήταν υπερβολή;;  ]

anzelina

Σκάει και ένα μικρό ρυάκι με πόσιμο νερό και έχει θέα το πέλαγος και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα.
Με μια βαρκούλα............
Δες την ρομαντική πλευρά του όλου σκηνικού.. (αρκεί να μη είσαι ψάρι φυσικά)

μέσα στον ρομαντισμό όλα αυτά, βαρκούλα, όμορφο ηλιοβασίλεμα μέσα στο παγωμένο πέλαγος.....
τι ωραία......μια ρομαντική βαρκάδα κάτω απο το σεληνόφωτο...

(να μην ξεχάσω να πάρω μαζί μου τα χαπάκια για την ναυτία) :roll:

fmas

Ωραία άποψη Κώστα........ Ιδανικό μέρος για διακοπές....

Nasia9

Κώστα,σου αγόρασα απόχη,πότε φεύγουμε; (μη ξεχάσεις τα μπουκαλάκια που λέγαμε,ε; ) ]

540 Επισκέπτες, 1 Χρήστης