Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 468
  • Total: 469
  • Leon

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΧΟΥΛΕΣ

Ξεκίνησε από ALANNTALON, Μαΐου 21, 2007, 10:19:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

vre mar8a eisai kai filaraki ti les??????...sunel8e leme...to 8ema kila an einai se logika plaisia panda einai 8ema goustou tou ka8enos...min les allan dialon kai tris laloun ...

o ka8enas exei thn apopsei tou..

gia sex em gynaika den xero na sas po alla me andra xero..xaxaxa kai ondas an exei kila parapano ..einai ligo duskolo kai den milao gia liga kilakia parapano pou ex alou dinoun kai xari alla gia pio polla paidia merikes staseis den boreis n atis kaneis.. :oops:  :oops:  :oops:  apo kei kai pera to an i mar8a aresei adunati auto einai kalo ..kai genika leo ..den boroume na aresoume se olous .!

A.

black_velvet

Ήταν πληθυντικός ευγενείας  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

Η σεξουαλικοτητα, δεν ειναι θεμα κιλων ή μη
ειναι θεμα ταπεραμεντου
Η το χεις ή δεν το χεις
Καλλιστα μια θεογκομενα ( οσον αφορα διαστασεις ) μπορει ειναι θηλυκο ή νταλικιερης
Καλλιστα, μια γεματη μπορει να ειναι φωτια και λαβρα  ή σκετο ξυλο
Δεν υπαρχουν κανονες, οσο κι αν προσπαθουν να το περασουν καποιοι.Ο καθενας/μια εχει κατι που αρεσει σε καποια/καποιον.
Το θεμα ειναι αν αρεσεις ΕΣΥ, σε ΣΕΝΑ

Οι αντρες αγαπουν τις Γυναικες, οχι κατ ονομα, αλλα αυτες που αισθανονται θηλυκα και το εκπεμπουν
Οι αντρες αγαπουν τις γυναικες, που .......αγαπουν τον εαυτο τους (δεν εννοω τα ψωνια )
Αυτο ξερω να πω εγω

Αντισεξουαλικη ειναι αυτη που δεν ξερει τι θελει, που δεν τα χει βρει με το "εσω της, που κομπλαρει με το σωμα της -ειτε ειναι 45, ειτε ειναι 105
κιλα-που εχει μπερδεψει τις εννοιες/ρολους, θηλυκο/αρσενικο

heinrich

ελα ρε Nατάσα, που χάθηκες τόσο καιρό.
Nα βάλεις τα πράματα στην θέση τους.

See_Me

Πες τα βρε Θεία, γιατί με τις μ@λ@κίες της ασεξάριστης σιχτηρίζει το διαολοεξώγαμο και θα ξαμολυθεί πάλι  ]

Anonymous

Λιλα μου εγω λεω αυτο που μου αρεσει για μενα κ αυτο που πιστευω....αλλα και αυτα που ακουω για το παχος...εξ αλλου ακομα δεν καταλαβα αυτα τα λιγα κιλακια παραπανω...αυτο ρωταω ..κακο ειναι.. γιατι αν μιλαμε πανω απο πεντε ...του κανονικου..παμε αλλου...
Φιλακια

Athinoula

mar8a den xero gia posa kila parapano i ligotero lene ta paidia alla sou eipa ola einai sxetika...to an esu 8es na diaturise kormara einai kalo ..kai dhmokratikotato na min krineis kapion-a pou 8elei na exei parapano kai thn vriskei kai etsi sthn teliki. Kaneis den einai telios kai min xexname oti dne einai kai oreo na ta leme etsi xhma giati merikoi an8ropoi borei na exoun kai kapia kilakaia parapano logo zaxarou , 8iroidous klp borei emeis na min to xeroume epidei den exoume isos alla den vlaptei ligo tact..

H8iko didagma: zhto oi zoubourloudessssssssssssssssssssssssssss!!!

Anonymous

Lila mou pali den peithomai giati kai kai stis periptoseis poy aneferes...apagoreyetai to paxos...to xyma poio einai? oti den symfono?

Nikos28

Εγώ δεν καταλαβαίνω πού είναι, τελικά, η διαφωνία που έχετε...  :wink:

Ναι, το (υπερβολικό) πάχος βλάπτει την υγεία - χωρίς αμφιβολία.

Απο' κει και πέρα, όμως, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου/ας να έχει περιττά κιλά, να μην προσπαθεί ή και να μη γουστάρει να τα χάσει και να αρέσει σε όποιους/ες είναι να αρέσει επειδή απλά έτσι τους αρέσει!   :P

Έδωσε κανείς καμιά διαταγή ''Παχύνετε!'' ή ''Αδυνατίστε!'';;;;  :?:  :?:  :?:

Λέω τώρα...

Atzon

So please define ΠΑΧΟΥΛΗ

Ενας φίλος μου θεωρεί κάποια παχουλή οταν αυτη εχει μεγάλο στήθος απλά. Ασχετα αν η υπόλοιπη ειναι νορμάλ.
Αλλος, αμα δεί μεγάλο μπούτι παίρνει δρόμο. Ασχετα απο όλα τα υπόλοιπα.
Οπως πολλοί άνθρωποι επίσης έχουν απλά μάγουλο και δείχνουν παχουλοί ενω δεν είναι.
Πάντως αν μιλάμε για σέξ μόνο, τότε με παχουλή ( ανω των συν 15 κιλών ) είχαμε πολυ σούπερ.

Το κακό ειναι οτι κυκλοφορούν πολλές χοντρές στον εγκέφαλο ( και χοντροί ). Αυτο, δύσκολα διορθώνεται λέμε.

κώστας

το πάχος είναι αντισεξουαλικό
eLe

voliwtisa

...και η μα...κία επίσης.!

heinrich

όσοι με έχουν δει, που δεν μου κουμπώνει το πάνω κουμπί του παντελονιού,  έχουν πει  πως είμαι ένας μικρός βασιλιάς της σεξουαλικότητας και της λαγνείας

heinrich

Παράθεση από: "Atzon"So please define ΠΑΧΟΥΛΗ

Ενας φίλος μου θεωρεί κάποια παχουλή οταν αυτη εχει μεγάλο στήθος απλά. Ασχετα αν η υπόλοιπη ειναι νορμάλ.
Αλλος, αμα δεί μεγάλο μπούτι παίρνει δρόμο. Ασχετα απο όλα τα υπόλοιπα.
Οπως πολλοί άνθρωποι επίσης έχουν απλά μάγουλο και δείχνουν παχουλοί ενω δεν είναι.
Πάντως αν μιλάμε για σέξ μόνο, τότε με παχουλή ( ανω των συν 15 κιλών ) είχαμε πολυ σούπερ.

Το κακό ειναι οτι κυκλοφορούν πολλές χοντρές στον εγκέφαλο ( και χοντροί ). Αυτο, δύσκολα διορθώνεται λέμε.

θεωρούνται παχουλοί  εκείνοι που έχουν πάρει μερικά παραπανίσια κιλά μέσα στο σώβρακο?

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

468 Επισκέπτες, 1 Χρήστης