Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 476
  • Total: 476

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΧΟΥΛΕΣ

Ξεκίνησε από ALANNTALON, Μαΐου 21, 2007, 10:19:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atzon

E, ναι, δε βρίσκεις εύκολα μια γεματούλα λαχταριστή άνω του να σου ρίχνει μισό κεφάλι !

Οι αδύνατες ψηλές να φάνε περισσότερο αμέσως  

Nikos28

Παράθεση από: "Nasia9"Έχει αρχίσει να με ανησυχεί,επειδή μοιάζει η σκέψη μας  ]

Χμμμ...

Πόσο μοιάζει, δηλαδή...;  :)

Άρα συμφωνείς οτι, τελικά, είμαστε προορισμένοι να ταιριάζουμε με κάποιους και να μην ταιριάζουμε με κάποιους άλλους.

Το θέμα είναι το εξής: Πώς βρίσκουμε όσους μας ταιριάζουν;
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να μη χαραμιζόμαστε με κακογαμίες - με σχέσεις δηλαδή που γίνονται απλά για να μην είμαστε μόνοι...

Nasia9

Καλή ερώτηση. Εγώ δε νομίζω ότι πρέπει να βγούμε στους δρόμους,και να ψάχνουμε αυτούς που μας ταιριάζουν.Φυσικά,ούτε να στέλνουμε μέιλ σε ξένα άτομα,στο ίτνερνετ και να προσπαθούμε να δούμε αν ταιριάζουμε μαζί τους ]

samorc

πω πω τι γινεται εδω????

καλα οι παχουλεσ πρεπει να διαγραφτουν εντελωσ απο το α33 μου φαινεται!!!!δεν εχουν καμμια ελπιδα!!!

λοιπον εγω θα μιλησω σαν μια παχουλη!!(κατι ιατρικεσ εξισωσεισ με βγαζουν υπερβαρη!!!)....

αυτο που εχω εγω να πω(βασικα το ερωτημα ειναι για τουσ αντρεσ..τεσπα)ειναι οτι υπαρχουν αντρεσ που τουσ αρεσουν οι παχουλεσ και ειναι και αντρεσ που τουσ αρεσουν οι αδυνατεσ......!!!!!!

περι ορεξεωσ ...κολοκυθοπιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ναχαμε μια τωρα!!!!!!!!)

plus

:24:  :24:  :24:  :24:

(ξεκινωντας για να μην παρεξηγηθω, αυτα που θα πω
δεν αφορουν το συνολο του σαιτ. Ας πουμε μια μικρη
μειονοτητα της σαιτικης κοινωνιας.)

samorc, ναι, μαλλον εισαι σε λαθος σαιτ.
αυτο κανονικα ιδρυθηκε απο την Κριστυ.
Ειναι το σαιτ εκτονωσης των μοντελων της.

Εδω οι αντρες ειναι ψηλοι, γαλανοματες,
 με six packs κοιλιακους, ευσυγκινητοι,
για να μην πω και οι καλυτεροι
εραστες ever!!

οι γυναικες ψηλες , πρασσινοματες, χωρις ιχνος κυτταριτιδας,
κωλο στο σβερκο (τοσο ψηλο που ουτε να γυρισουν
πλαι δεν μπορουν), μεση νταχτυλιδι και αστραγαλο
3 εκατοστα περιμετρο. Το ποδι τους φτανει μεχρι την μυτη σου!

Δεν στο λεω για να τρομαξεις.
Θαυμασε τους οσο μπορεις.
Αυτο μαλλον επιτρεπεται.

Nikos28

@plus

Λάθος.

Δεν ξέρω πώς έχεις καταλήξει σ' αυτό το συμπέρασμα - δεν κάνω και chat και, αναγκαστικά, χάνω επεισόδια! - αλλά εδώ δεν ισχύουν όλα αυτά.

Το site αυτό είναι απο τα πιο κοινωνικά που υπάρχουν στο ελληνικό διαδίκτυο, ίσως και το ΠΙΟ κοινωνικό.

Εδώ, λίγο-πολύ, όλοι γνωρίζονται με όλους (χώρια που με το σήμα Verified έχουμε λύσει και το πρόβλημα των fake προφίλ...)

Δε μας παίρνει να το παίξουμε κάτι που δεν είμαστε. Διότι στην πρώτη συνάντηση απο κοντά (απο αυτές που κάνουμε κάθε τόσο) θα φανεί ποιός λέει μούφες και ποιός όχι...  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "Nasia9"Καλή ερώτηση. Εγώ δε νομίζω ότι πρέπει να βγούμε στους δρόμους,και να ψάχνουμε αυτούς που μας ταιριάζουν.Φυσικά,ούτε να στέλνουμε μέιλ σε ξένα άτομα,στο ίτνερνετ και να προσπαθούμε να δούμε αν ταιριάζουμε μαζί τους ]

Απ' την καμινάδα έρχεται μόνο ο Αη-Βασίλης...  :wink:

Τι πάει να πει ''αμα είναι να έρθει, θα' ρθει''...;  :P

barby

gohssa

Θεωρω πως οι γυναικες με καμπυλες ( πιασιματα) προτιμουνται απο τον ανδρικο πληθυσμο!!  Τα τελευταια χρονια παντως οι ανδρες προτιμουν τις γεματουλες καθως εχουν βαρεθει το κοκκαλιαρικο σωματοτυπο των μοντελων.  Βεβαια, τι να πει κανεις για τα γουστα του αλλονου!!  :D  :smurfin:

heinrich

εμένα μου αρεσουν οι μαύρες

Athinoula

Παράθεση από: "gohssa"Θεωρω πως οι γυναικες με καμπυλες ( πιασιματα) προτιμουνται απο τον ανδρικο πληθυσμο!!  Τα τελευταια χρονια παντως οι ανδρες προτιμουν τις γεματουλες καθως εχουν βαρεθει το κοκκαλιαρικο σωματοτυπο των μοντελων.  Βεβαια, τι να πει κανεις για τα γουστα του αλλονου!!  :D  :smurfin:

simgonoumeeeeeeeeee!!! apo kai kai pera omos..oi andres xeroun ti tou s aresei ...den boroume vre kala mou na aresoume kai se olous!..em..etsi paei

joking

η μεγαλύτερη ουτοπία που έχει καλλιεργηθεί εντέχνως στο γυναικείο
μυαλό είναι ότι μπορούν να κρατήσουν κοντά τους "για πάντα" έναν άντρα
απλά και μόνο επειδή είναι όμορφες/έχουν ωραίο κορμί....

8)

Rakendytos

πες τα ρε Ερωτα.. :o
Νομιζουν οτι ειναι το κεντρο του κοσμου..
ελεος..

heinrich

όταν εγώ φωνάζω, εδώ και ένα χρόνο, πως ο μοναδικός τρόπος για να κρατήσεις έναν άντρα για πάντα δίπλα σου είναι το φρεσκοκαλομαγειρεμένο φαγητό, εσείς με λέγατε γραφικό.... :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

joking

απορω!!!  αν ο Hein γνωρίσει την μουλάτα των ονείρων του ΚΑΙ
δεν ξέρει να μαγειρεύει/σιδερώνει/σφουγγαρίζει ..... πόσο θα την
κρατήσει άραγε????

]

476 Επισκέπτες, 0 Χρήστες