Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 566
  • Total: 567
  • Leon

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΧΟΥΛΕΣ

Ξεκίνησε από ALANNTALON, Μαΐου 21, 2007, 10:19:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Παράθεση από: "heinrich"όταν εγώ φωνάζω, εδώ και ένα χρόνο, πως ο μοναδικός τρόπος για να κρατήσεις έναν άντρα για πάντα δίπλα σου είναι το φρεσκοκαλομαγειρεμένο φαγητό, εσείς με λέγατε γραφικό.... :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

kai tote thn gynaika vre kalo mou ti thn krataei paidia na mazevomaste ligaki...min eiste poli apetitikoi oi andres giati an ta 8elete ola emeis diladi ti zhtame?? :oops:  :twisted:  :P  :?  me epiase to krhtiko mou tora! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

heinrich

«μουλάτα» και να μην γνωρίζει από αυτά δεν είναι των ονείρων μου...
είναι απλή καθημερινή μουλάτα

σημ. μόνο την μαγειρική έχω απαιτήσει

Rakendytos

και ψητο αδελφε..και ψητο.. 8)

heinrich

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "heinrich"όταν εγώ φωνάζω, εδώ και ένα χρόνο, πως ο μοναδικός τρόπος για να κρατήσεις έναν άντρα για πάντα δίπλα σου είναι το φρεσκοκαλομαγειρεμένο φαγητό, εσείς με λέγατε γραφικό.... :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

kai tote thn gynaika vre kalo mou ti thn krataei paidia na mazevomaste ligaki...min eiste poli apetitikoi oi andres giati an ta 8elete ola emeis diladi ti zhtame?? :oops:  :twisted:  :P  :?  me epiase to krhtiko mou tora! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

θες να σου απαντήσω και για τα γυναικεία θέματα?
να γίνει συντονίστρια, σαν την άλλην

Rakendytos

Τωρα δε πα να ναι η Λετισια Καστα με πονηρο χαμογελο..
αν δε γυριζει μια μοσχαρισια οταν με κοιταει..πεφτω εγω??? :wink:

8)

Athinoula

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "lila"

θες να σου απαντήσω και για τα γυναικεία θέματα?
να γίνει συντονίστρια, σαν την άλλην

lege oti 8es legeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...kai ego 8elo enan andra andra magira kai telio sto erotiko tomea  alla poundos???????????? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Nikos28

Παράθεση από: "joking"
η μεγαλύτερη ουτοπία που έχει καλλιεργηθεί εντέχνως στο γυναικείο
μυαλό είναι ότι μπορούν να κρατήσουν κοντά τους "για πάντα" έναν άντρα
απλά και μόνο επειδή είναι όμορφες/έχουν ωραίο κορμί....
 8)

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Και το πιο θλιβερό παρεπόμενο αυτής της ''ουτοπίας'' είναι οτι πολλές γυναίκες έχουν παραμελήσει εντελώς την ψυχική τους καλλιέργεια...

Νομίζουν οτι με το να κάνουν δίαιτα, να ντυθούν και να παρφουμαριστούν, ''καθάρισαν'' κιόλας.
Αλλά στην εποχή που ζούμε, τι να περιμένει κανείς...

black_velvet

Ναι, η εποχή μας φταίει πάλι.

Λες και παλιότερα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Λες και η κοκεταρία είναι δική μας ανακάλυψη - σημείο των δικών μας καιρών!

Θες να πεις τώρα πως οι γιαγιάδες μας που τρέχαν από τα χωράφια στις κουζίνες, είχαν όλο τον χρόνο, τη διάθεση και τη γνώση να ασχοληθούν με την "ψυχική τους καλλιέργεια"!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos28

Παράθεση από: "lila"kai tote thn gynaika vre kalo mou ti thn krataei paidia na mazevomaste ligaki...min eiste poli apetitikoi oi andres giati an ta 8elete ola emeis diladi ti zhtame?? :oops:  :twisted:  :P  :?  me epiase to krhtiko mou tora! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Αν μια γυναίκα είναι (σε σχέση με έναν άντρα, αλληγορικά) μια ξένη χώρα, τότε η ομορφιά της είναι, για τον άντρα, το διαβατήριο. Και η καλή ψυχή είναι η άδεια παραμονής.

Δεν είναι θέμα απαιτήσεων. Είναι θέμα απλής λογικής.

Πολλές γυναίκες είναι καλλονές αλλά είναι και εντελώς απωθητικές - μεταξύ άλλων επειδή εκπέμπουν αλαζονεία.

Που για μένα είναι ο,τι πιο αηδιαστικό μπορεί να έχει ένας άνθρωπος!  :evil:  :twisted:

Nikos28

Παράθεση από: "black_velvet"
Ναι, η εποχή μας φταίει πάλι.

Λες και παλιότερα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Λες και η κοκεταρία είναι δική μας ανακάλυψη - σημείο των δικών μας καιρών!

Θες να πεις τώρα πως οι γιαγιάδες μας που τρέχαν από τα χωράφια στις κουζίνες, είχαν όλο τον χρόνο, τη διάθεση και τη γνώση να ασχοληθούν με την "ψυχική τους καλλιέργεια"!

Εγώ δε μίλησα για άλλες εποχές.

Για το σήμερα μίλησα. Διαφωνείς οτι βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με χίλια δυο μηνύματα (διαφημιστικά και όχι μόνο) που αποθεώνουν το σώμα και τις σωματικές απολαύσεις;

Κι εννοώ τον πανταχού παρόντα σεξισμό, προΐόντα περιποίησης, πλαστικές, μπότοκς, μέθοδοι αδυνατίσματος, αντιγήρανσης κλπ κλπ

Δεν είμαι αντίθετος σε όλα αυτά. Αρκεί να μη γίνονται αυτοσκοπός!

black_velvet

Διαφωνώ ως προς το ότι συμβαίνει μόνο στη δική μας εποχή.

Η μόνη διαφορά σήμερα είναι πως υπάρχουν πολύ περισσότερα μέσα για να συμβεί αυτό.

Από κει και πέρα, κάθε εποχή προέβαλλε το ωραίο με κάθε τρόπο. Κάποτε με τη ζωγραφική, κατόπιν με τη φωτογραφία και γενικότερα το έντυπο υλικό, ύστερα μέσω του κινηματογράφου και τώρα με την τηλεόραση.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρουμε και, το κυριότερο, να θέλουμε να φιλτράρουμε. Να χρησιμοποιούμε το μυαλό και την κρίση μας. Δεν φταίνε τα μέσα αν εμείς δεν ξέρουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. Κι αυτό, δεν είναι κάτι που "καλλιεργείται". Ούτε είναι θέμα φύλου!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

Λοιπον οι Αντρες προτιμουν τις Γυναικες..
Δεν εχω κανενα ρατσισμο..
Εχω κανει προταση γαμου (μεταξυ μας αυτο  :P ) σε γυναικα παχουλη
αλλα ασχημα παχουλη (μικρο στηθος, μεγαλη κοιλια, τριχοφυια..) που στην κυριολεξια καθε φορα που μου μιλαει.. μου πηδαει και το μυαλο..
Και με απερριψε.. :twisted:
Κι εχω βγαλει οξω απ την Γκολφω την ¨Παμελα Αντερσον¨
Ακομα τρωω φασκελα απο τους κολλητους μου.. :D

_MAIRA_

Παράθεση από: "Rakendytos"Λοιπον οι Αντρες προτιμουν τις Γυναικες..
:D

οχι ολοι

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"Λοιπον οι Αντρες προτιμουν τις Γυναικες..
Εχω κανει προταση γαμου (μεταξυ μας αυτο  :P ) σε γυναικα παχουλη
αλλα ασχημα παχουλη (μικρο στηθος, μεγαλη κοιλια, τριχοφυια..) που στην κυριολεξια καθε φορα που μου μιλαει.. μου πηδαει και το μυαλο..
Και με απερριψε.. :twisted:
Κι εχω βγαλει οξω απ την Γκολφω την ¨Παμελα Αντερσον¨
Ακομα τρωω φασκελα απο τους κολλητους μου.. :D

rake ti les kalom?
paidia ola auta einai sxetika..an sou leei kati sou leei kai teliose alli gynaika osu aresei giati einai glikia alli giati einai exipni alli giati einai omilitiki alli ..klp klp.. erotasssssssssssssssss sou leei meta..erotevesai opion epilexei i kardoula sou..

Rakendytos

Τι δεν καταλαβες Λιλα..?

(Μαιρα μη καρφωνεσαι.. μαι χαρα εισαι.. με τον ενδυματολογο κοιτα να δεις τι θα κανεις..:D )

566 Επισκέπτες, 1 Χρήστης