Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 327
  • Total: 327

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΟΥ - ΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

Ξεκίνησε από Pappas10, Μαΐου 23, 2007, 03:08:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mourmouritsas

heptamer

Παράθεση από: "joking"

Aν δε γκρινιαξω με τα κοινωνικως κακως κειμενα,θα γκρινιαξω για τα ευπεπτα ποδοσφαιρικως κακως κειμενα,σαν αυτα?

ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!!!!
Τ Ο Υ Σ              Χ Ρ Η Σ Ι Μ Ο Π Ο Ι Ο Υ Μ Ε !!!

και όταν κάνεις συνεχώς ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, ε θα το φας το
γκολάκι σου στο τέλος!!!
????  ][/b]

Παντα ειναι δυσκολο να κανεις σωστες επιλογες!! :D

Pappas10

Παράθεση από: "jcdenton"Με τον κίνδυνο να με πείτε βαρετό ή κομπλεξικό θα επιμείνω στο "... στην Αθήνα..." και τελειώνω εδώ.

Όταν ρίχνανε κάτι καλόπαιδα πέτρες στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ μέσα στην Τούμπα τι περίμενες;

Εδώ ραδίκια πετάξαμε στον Boy George και πέρασε μία 15ετία για να ξαναέρθει "σοβαρή" ποπ μπάντα στην Ελλάδα.

Ούτε βαρετός είσαι ούτε κομπλεξικός. Αλλά - όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα - σας λείπει η συλογική δράση. Χτυπιέστε για μετρό που επί της ουσίας ΔΕΝ χρειάζεται η πόλη αλλά για γήπεδα προτιμάει ο κάθε ΠΑΟΚ να του κάνουν "δώρο" την Πυλαία, ο κάθε Άρης να του φτιάχνουν το "Χαριλάου" ή να του δίνουν λύσεις στο γηπεδικό του ετσιθελικά.

Ας βγάζαν μία συλλογική ανακοίνωση για ένα "Πανθεσσαλονικό" στάδιο ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ και το συζητάγαμε.  Και οι 3εις μεγάλες ομάδες του ΠΟΚ έχουν "μοιραστεί" μεταξύ τους το ΟΑΚΑ. Εσύ μπορείς να μου πεις πότε οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δέχτηκαν να μοιραστούν γήπεδο; Ειλικρινά δεν ξέρω, πες μου αν κάνω λάθος.

Και κάτι τελευταίο. Δυστυχώς, επαναλαμβάνω ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η Αθήνα φιλοξενεί τον Μισό σχεδόν πληθυσμό της χώρας. ΚΑΚΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ συμβαίνει αυτό και όλοι ξέρουμε ότι είναι απόρροια παλαιών έως παλαιοτάτων αμαρτιών αλλά συμβαίνει.

Σε ένα πολιτικό σύστημα που καθορίζουν οι πλειοψηφίες, είναι λογικό κάποια πράγματα να γίνονται στον χώρο που αντιπροσωπεύουν αυτές οι πλειοψηφίες. Και οι οπαδοί ΠΑΟΚ - ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ μαζί δύσκολα φτάνουν το μέγεθος των γαυροβάζελων ή ακόμα και το μέγεθος των βαζελοχανουμιών. Αλλά και σε επίπεδο "αγοράς" να το δεις, το ΙΚΕΑ ποτέ δεν ξεπούλησε στην Θεσσαλονίκη... ξεπούλησε όμως στην Αθήνα 3εις φορές. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ξανά ΔΥΣΤΥΧΩΣ έτσι είναι.

Και ο Γιάννης έχει δίκιο όταν μιλάει για τους πολιτικούς. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί. Κάποιοι τους ψηφίζουν. Έτσι δεν είναι; Όταν κάποιοι τρώνε τις λαϊκίστικες φόλες του εκάστοτε Ψωμιάδη τι περιμένεις; Πολιτιστικό έργο;;; Ή εύρυθμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που με τη σειρά της θα φέρει τις επενδύσεις που χρειάζονται ώστε να έρθει ο κόσμος για να γεμίσει το γήπεδο των 60.000 θέσεων που θα δημιουργηθεί;

Ο Αστισμός (urbanisation) της Ελλάδας είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα γενικά. Είμαστε μία χώρα που πέρα από 4 - 5 περιοχές, οι υπόλοιπες έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ελλείματα τόσο πολιτιστικά όσο και κοινωνικά, οικονομικά, δημόσιας εξυπηρέτησης κ.ο.κ. Το να διαμαρτύρονται οι κάτοικοι πόλεων όπως η Θεσσαλονίκη για "Αθηνοκεντρισμό" είναι το λιγότερο ανάρμοστο κατά τη γνώμη μου. Το πρόβλημα είναι χιλιάδες φορές μεγαλύτερο από μία ηλίθια και - εν πολοίς - αδικαιολόγητη "κόντρα" μεταξύ των 2 μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας.

Το πρόβλημα δεν είναι ένας τελικός τσου-λου ρε παιδιά.  Στην τελική το πρώτο Final 4 καλαθοσφαίρισης έγινε στην Πυλαία και όχι στο Σ.Ε.Φ. Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που "ανοικοδομήθηκε" η Ελλάδα από το 46 και μετά σε συνδιασμό με το ότι - πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις - ουδέποτε υπήρξε ουσιαστική προσπάθεια κοινωνικής, πολιτικής και - κυρίως - οικονομικής αποκέντρωσης.  Και χωρίς καμία διάθεση να το παίξω "υπεράνω" ή "συμβουλάτορας", πιστεύω ότι όσο εστιάζεστε στο "γιατί εσείς μετρό και όχι εμείς;" και "γιατί εσείς τελικό τσου-λου και όχι εμείς" το παιχνίδι είναι χαμένο.

Με εκτίμηση.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Το θέμα είναι πολιτικό και όχι Αθλητικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο θέμα στην Πολιτική. Αλλά αν είναι να μεταφερθεί καλό θα ήταν να κάνουμε έναν διάλογο γιατί με ενδιαφέρει  πραγματικά  :)   :)  :)
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Τώρα αν εγώ εστιάσω σε [size=18]γκαντεμόσαυρες [/size]θα με πείτε δυσιδαίμονα και θα στεναχωρηθούν (οι γκαντεμόσαυρες) και δεν το θέλω.

ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Ακόμα και όταν υποστηρίζω την ομάδα του Λιμανιού που φοράει κόκκινα παίρνω τον πούλο.... ρε λες να είμαι εγώ η γκαντεμόσαυρα τελικά; Αλλά δεν γίνεται... πάντα την υποστηρίζω και φτάσαμε 2 τελικούς τσου-λου σε 3 χρόνια.

[size=24]YOU'LL NEVER WALK ALONE [/size]όπως και να έχει...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

heinrich

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown..

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.

You'll never walk alone.

Pappas10

Το έχω γραμμένο 14 φορές σε ένα κόκκινο Σι-Ντι.

Κάτι τέτοια μου κάνεις ρε Χέιν και και σου αφήνω όλες τις γαμπίτσες.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

heinrich

jo, μπορείς να το ακούσεις πατώντας στο προφίλ μου (όχι όλο αλλά από την κερκίδα των φανατικών το λεγόμενο kop).

Eπειδή έχω βρεθεί στον ανφιλντ σας λέω πως όταν συμβαίνει, καγκελιάζει η τρίχα

SoFiA24

Μέτριος αγώνας. Στο Α' ημίχρονο η Liverpool ήταν καλύτερη (δυστυχώς) στο B' όμως παραιτήθηκε απ όλα .

Χαίρομαι που κέρδισε η Μίλαν και που είδα θλιμένα αγγλικά προσωπάκια  :twisted:

Ο Κακά ζωγράφισε χτες ! Κι ας τον σταμάτησαν δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές . Το 2ο γκολ ήταν καθαρότατα δικό του και σκέτο λουκούμι  :twisted:

Περαστικά στους Άγγλους  :twisted:

Forza Milan  :D  :D  :D  :cheers:  :cheers:

joking

joking [img]http] Hein!!

:hug2: :hug2:

+

joking  :hit:  pappas10

8)

Enia

Κι ένα 'ανεκδοτάκι' από τη χτεσινή βραδιά...

Εικόνα: Στο αυτοκίνητο κατεβαίνοντας την Μεσογείων ο Γιώργος και η Αγγελική (σημείωση: παντρεμένοι εδώ και κάτι μήνες).
Ντριιιιν (χτυπάει το κινητό)
-Παρακαλώ?
-Έλα ρε μλκ, που είσαι?
-Στο αυτοκίνητο, πάω σε ένα φίλο να δούμε μπάλα.
-Ααα, Λίβερπουλ-Μίλαν κι εσείς, ε?
-Ε, ναι...
-Α...
- :roll:
-...Και με ποια είσαι εσύ?
- :? ... Με την Αγγελική! :shock:

:24: προφανώς εννοούσε 'με ποια ομάδα είσαι'...  :P

heinrich

.......Βρέθηκαν πάνω από 3.000 πλαστά εισιτήρια, τυπωμένα στην Αγγλία......

ρε πστη μου, που τυπώνουν να πάω να τυπώσω και εγώ?

heinrich

Παράθεση από: "Pappas10"Το έχω γραμμένο 14 φορές σε ένα κόκκινο Σι-Ντι.
είναι γνωστή η εγκράτεια που δειχνεις στην ζωή σου και η ακράτειά στα quote.
   :D  :D  :D

για ένα και μοναδικό λόγο  δεν γούσταρα ποτέ ποδοσφαιρικά τους Iταλούς, παρόλο που έχουν βγάλει παιχταράδες και ομαδάρες.
Bάζουν ένα γκολ και μετά αρχίζουν αρχίζουν τα πονάκια..
«Ωχ η γάμπα μου, αχ το αυτί μου, ααααχχχ ο φρονιμίτης μου, μηηηη το φρεσκοβαμμενο μανικιουρ μου, αχ, αχ, αχ, μου φυγε πόντος από την κάλτσα» και λοιπά δράματα...

Kαι δεν θυμάμαι ποτέ Iταλούς να έχουν γυρίσει παιχνίδια...
γι αυτό λοιπόν:
You'll never walk alone.

tristana

Κρατώ το μόνο σωστό και εμπεριστατωμένο σχόλιο.
Αυτό της Τζεζ. 'Ακου ΤΣΟΥ-ΛΟΥ!! Κακόηχο και παραπέμπει σε ΤΣΟΥΛΟΥΣ.

Α, και το ανέκδοτο της 'Ενιας. 'Ετσι απαντά ο σωστός ο άντρας
και όχι ο ΤΣΟΥΛΟΣ. 'Αντε...  :evil:

plus

Παράθεση από: "heinrich".......Βρέθηκαν πάνω από 3.000 πλαστά εισιτήρια, τυπωμένα στην Αγγλία......

ρε πστη μου, που τυπώνουν να πάω να τυπώσω και εγώ?

εε στην Αγγλια ντε!!

Jezebell

κανε ινβερζιον στο κακοηχο και θα το βρεις πιο διασκεδαστικο

327 Επισκέπτες, 0 Χρήστες