Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 405
  • Total: 405

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΟΥ - ΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

Ξεκίνησε από Pappas10, Μαΐου 23, 2007, 03:08:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Παράθεση από: "Pappas10"..........Και κάτι τελευταίο. Δυστυχώς, επαναλαμβάνω ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η Αθήνα φιλοξενεί τον Μισό σχεδόν πληθυσμό της χώρας. ΚΑΚΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ συμβαίνει αυτό και όλοι ξέρουμε ότι είναι απόρροια παλαιών έως παλαιοτάτων αμαρτιών αλλά συμβαίνει.........

....Και ο Γιάννης έχει δίκιο όταν μιλάει για τους πολιτικούς. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί. Κάποιοι τους ψηφίζουν. Έτσι δεν είναι;........

..........Υ.Γ. Το θέμα είναι πολιτικό και όχι Αθλητικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο θέμα στην Πολιτική. Αλλά αν είναι να μεταφερθεί καλό θα ήταν να κάνουμε έναν διάλογο γιατί με ενδιαφέρει  πραγματικά  :)   :)  :)......

Γνωρίζεις τι κάνει ο Eλληνας? Mουντζώνει τους πολιτικούς, μουντζώνει τον εαυτό του που τους ψήφισε και μετά παέι σαν το πρόβατο και τους ξαναψηφίζει και στο τέλος γκρινιάζει.
Eλληνα!

heinrich

Παράθεση από: "plus"
Παράθεση από: "heinrich".......Βρέθηκαν πάνω από 3.000 πλαστά εισιτήρια, τυπωμένα στην Αγγλία......
ρε πστη μου, που τυπώνουν να πάω να τυπώσω και εγώ?
εε στην Αγγλια ντε!!

κάποτε τύπωνα σε κάποιον που είχε κάνει φυλακή για παραχάραξη...
φοβερός μάστορας στα έντυπα αλλά κάπου «έχανε» στα χαρτονομίσματα..

tristana

Τώρα που σε πέτυχα εδω στο κατώι... 'Ινδαλμά μου, τον έσκισες τον άνεμο;

plus

εισαι επικινδυνος τυπος.
οι φυλακες εχουν νετ?
μολογα απο που μιλας!!!

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich"[είναι γνωστή η εγκράτεια που δειχνεις στην ζωή σου και η ακράτειά στα quote. :D  :D  :D

quote slipad είναι δηλαδή μια κάποια λύσις (Που θα έλεγε και ο Αλεξανδρινός);;; Και κάποιος να λύσει το χειρόφρενο της ζωής μου παρακαλώ....

... τελικά εσύ με ξέρεις καλά... :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich"Γνωρίζεις τι κάνει ο Eλληνας? Mουντζώνει τους πολιτικούς, μουντζώνει τον εαυτό του που τους ψήφισε και μετά παέι σαν το πρόβατο και τους ξαναψηφίζει και στο τέλος γκρινιάζει.
Eλληνα!

Χαίρομαι που καταλαβαίνεις ένα από τους λόγους που ασχολούμαι με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...  :wink:  :wink:  :wink:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

jcdenton

Παράθεση από: "Pappas10"Εσύ μπορείς να μου πεις πότε οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δέχτηκαν να μοιραστούν γήπεδο;
η Αθήνα φιλοξενεί τον Μισό σχεδόν πληθυσμό της χώρας

Π.Α.Ο.Κ. & Άρης το Αλεξάνδρειο (ο Ηρακλής απείχε γιατί είχε το "δικό" του Ιβανώφειο).

Η Αθήνα (με τον Πειραιά) φιλοξενεί το 60% των Ελλήνων. Όταν σταματήσει να αποτελεί δικαιολογία για το ότι πάνω από το 95% των γεγον'οτων / έργων γίνονται ή "πρέπει" να γίνονται στην Αθήνα, τότε μπορούμε να συζητήσουμε.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Pappas10

Αν δεν κάνω λάθος η Αθήνα αποροφά μικρότερο ποσοστό απο το 45% του ετήσιου προϋπολογισμού για δημόσια έργα.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος, το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν ποσοστό χρημάτων για δημόσια έργα δίνεται στη Βόρειο Ελλάδα.

Στο μπάσκετ η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε το Πρώτο Φάιναλ Φορ.

Για τις εκδηλώσεις νομίζω ο λόγος είναι προφανής. Περισσότερος κόσμος, περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Με όλο τον σεβασμό, αν εσύ εντοπίζεις το πρόβλημα του υδροκεφαλισμού της Αθήνας στο μετρό, την Αττική οδό και τον τελικό του τσου-λου τότε δεν έχεις καν ακουμπήσει το πρόβλημα. Προσωπικά πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν το έχει η Θεσσαλονίκη - που εξακολουθεί να είναι μια πόλη που μπορεί να ζήσει κάποιος απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις και τα προνόμια της πόλης αλλά και της ανθρώπινης κοινωνίας - αλλά η Αθήνα που είναι ένα μπ**ρδλο και μισό.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι έχει η Αθήνα που δεν έχει η Θεσσαλονίκη (και το χρειάζεται έτσι; μη μου πεις "περιφερειακό του Υμητού"), και μάλιστα που να έχει σπονσοναριστεί από το κράτος;

Κάποια πράγματα ρε μαν γίνονται στην Αθήνα γιατί μόνο η Αθήνα τα χρειάζεται όντας μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο πόλη. Εδώ ολόκληρη Αγγλία και μόνο το Λονδίνο έχει Μετρό και Περιφερειακό (Μ1) όλης της πόλης. Αν έβγαινε κανένας από το Μάντσεστερ και φώναζε γιατί το Λονδίνο έχει Docklands Light Railway και το Μάντσεστερ όχι θα τον κυνήγαγαν με τα μαρούλια μέχρι το Γιόρκ.

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα ρε παιδιά... αλήθεια το λέω.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

fmas

Παράθεση από: "Pappas10"Στο μπάσκετ η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε το Πρώτο Φάιναλ Φορ.

Το οποίο έγινε για να γίνει το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. Αλλιώς ακόμα θα περιμένανε.......

Τέλος Πάντων....

Μιχάλη συμφωνώ μαζί σου αναφορικά με τους πολιτικούς.... Όσο και να γκρινιάζουμε τώρα στις επόμενες (σύντομες) εκλογές τους ίδιους πάλι θα ψηφίσουμε... Τελικά έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν...

Over and Out από εμένα......

Υ.Γ. 1 Φίλτατε Βασίλη..... Εδώ μία μπαλωθιά έριξε ο Ορφανός για μία διοργάνωση και την πήρε άρων άρων πίσω....
Υ.Γ. 2 Το περίφημο κλειστό της Θέρμης το Θυμάσαι???? Ξέρεις πόσα χρόνια είναι να κατασκευαστεί???? Που είναι ο Ορφανός, ο Βενιζέλος, ο Ιωαννίδης και όλοι οι άλλοι?

Agio pnevma

Εδω εχω να δηλωσω οτι ο Μεγαλος ειχε μια πολυ δυσκολη εβδομαδα και τον πηρε ο υπνος στον καναπε την ωρα που εβλεπε τον αγωνα..

Γιαυτο εβαλε και 2 γκολ ο κυριος χελωνονΙντζακης.

fmas

Εγώ νομίζω ότι κοιμήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ξύπνησε μετά το 90.......

Ισχύει η πληροφορία μου?

Agio pnevma

Εσυ πως το καταλαβες?Ετσι ακριβως εγινε!!

405 Επισκέπτες, 0 Χρήστες