Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 270
  • Total: 270

Ψυχολογικό Test..Τί άνθρωπος είστε;;;

Ξεκίνησε από blue-roses, Μαΐου 24, 2007, 01:45:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Βρε μανία μ' αυτό το Σοφό...  :P

Μου φαίνεται θα κάνω ένα αντι-Σοφικό μέτωπο με τη Manto, τη Jezebell και τη See Me!  :twisted:  :lol:

samorc

Παράθεση από: "Nikos28"Βρε μανία μ' αυτό το Σοφό...  :P

:twisted:  :lol:

την καλησπερα μου κυριε νικο28!!!!

εσεισ οι ευαισθητοι δεν μπορειτε να καταλαβετε εμασ τουσ λογικουσ!!!!!

τι να τησ ελεγε ο σοφοσ??πολυ καλα τησ ειπε να ακολουθησει την καρδια τησ!!!....

επιμενω ο βαρκαρησ φταιει για ολο αυτο το μπαχαλο!!!οπου ποναει ο αλλοσ εκει να τον χτυπησει?????????φερτε μου τον βαρκαρη να τον πνιξω στην θαλασσα....

υγ.μαζι με τη βαρκα του......

Nikos28

Καλησπέρα κι απο μένα, σ' εσάς και στην όμορφη Νάξο σας...  :wink:

Είμαστε αισθηματίες εμείς οι αντι-Σοφικοί, τι να κάνουμε!  :oops:  :twisted:

Τι σου' κανε βρε ο βαρκάρης; Ο,τι είπε, έκανε! Άσε που μπορεί να' τανε και αγαθοβιόλης, όπως είπε και ο Κώστας, και να την πήγε γυμνή μόνο και μόνο για να ''πάρει μάτι''... Για γέλια είναι, όχι για πνιγμό!

Εγώ το σοφό θέλω να πνίξω!  :twisted:

black_velvet

Παράθεση από: "Nikos28"...
Επομένως, δεν ισχύει αυτό που έγραψες οτι ''...ο μόνος υπεύθυνος και απόλυτος υπόλογος για τις πράξεις καθενός είναι ο ίδιος του ο εαυτός''...
Εμπλέκονται και διάφοροι άλλοι, κι έχουν ευθύνη ανάλογα με τη θέση τους, τη σχέση τους με το δράστη και ανάλογα - πάντα - με το βαθμό ωριμότητας του ίδιου του δράστη.

]μην[/u] πω ποτέ την άποψή μου στον Νίκο για κάτι! Θα με κυνηγάει να μου ζητάει και τα ρέστα γι'αυτά που τελικά εκείνος και μόνον εκείνος θα αποφασίσει και θα πράξει!  :P  :lol:

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

"Αν η κοπέλα ήθελε να κάνει τρέλες με τον Άγριο και να χωρίσει τον Ευρωπαίο, δε θα είχε πάει να πάρει τη γνώμη του Σοφού."
Έδωσα εξήγηση]

"Άγριος ήταν, στα ρούχα θα κόλλαγε;"
Μα, φυσικά κι ένας άγριος θα κόλλαγε στα ρούχα! (κάτι ξένο προς αυτόν).

"όσο δεν ξέρουμε τι ακριβώς γνώριζε ο καθένας τους, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε."
Συμφωνώ απολύτως.
eLe

tristana

'Ενας ήταν ο "τρελός σοφός" τελικά... ο Νιόνιος που είπε...

"Τα όνειρά σου μην τα λες γιατί μια νύχτα κρύα μπορεί και οι Φροϋδιστές
να 'ρθούν στην Εξουσία."

Πάντως, δεν θα δεχόμουν να προσληφθώ από μία εντελώς τζαζεμένη εταιρεία που θα μου έδινε να συμπληρώσω ένα τέτοιο ή άλλο παρόμοιο τεστάκι. Εντελώς για τα σίδερα οι άνθρωποι πλέον! Εξ ου και η Τρίτη Μεγάλη Εποχή της Παρακμής που διάγουμε.

xhmeia

Παράθεση από: "xhmeia"Σοφος
Αγριος
κοπελα
Ευρωπαιος
Βαρκαρης

λογική
σεξ
συναίσθημα
άποψη του κόσμου για σας
ανάγκη για απόκτηση χρημάτων
( θα με προσλαβετε η οχι τελικα ?? απ οτι φαινεται δεν νοιαζομαι για μισθο  :P )

xhmeia

Παράθεση από: "Nikos28"
Νο1: Κοπέλα. Εκείνη που πίστεψε, έπραξε, ρίσκαρε και τελικά θυσιάστηκε απ' όλους, και κυρίως απ' αυτόν για χάρη του οποίου θυσιάστηκε! Μου θυμίζει πολύ έντονα - αλληγορικά -  τον Ιησού Χριστό...
[b
:shock:  :shock: το Χριστο ?????
ε οχι δα!!!!:shock:  :shock:
σε τι και για ποιον θυσιαστηκε Νικο μου ? Ηθελε να δει τον καλο της.Αρα να εκπληρωσει δικες της αναγκες και επιθυμιες.Αν της ζητουσε να τον πουλησει?θα το εκανε κι αυτο ?Οκ μια αφελεια να της δικαιολογησουμε αλλα........Εμενα μου θυμιζει το παραμυθι, εγινα πορνη για το παιδι μου [/b] :arrow: Θυσιάστηκε γι' αυτόν που αγαπούσε Νατάσσα μου! Και ο οποίος, τελικά, την πούλησε χωρίς να μπει στον κόπο να ψάξει τα πώς και τα γιατί... Αυτό που έγραψες για τις δικές της ανάγκες και επιθυμίες δε το συμμερίζομαι καθόλου. Ιδιοτέλεια υπάρχει σε όλες τις ανθρώπινες πράξεις, ακόμα και στις πιο αλτρουιστικές, αλλά αυτό δεν αναιρεί ούτε μειώνει την ευγένεια που μπορεί να έχουν...

Νο2: Ο Βαρκάρης. Εκείνος που έκανε αυτό που υποσχέθηκε και εκτέλεσε το καθήκον του, ως ώφειλε. Η αμαρτία του είναι οτι συντέλεσε στο βιασμό της κοπέλας. Απο αυτήν την άποψη, ίσως να του αξίζει και η τρίτη θέση, με τη δεύτερη να την παίρνει ο άγριος!
Αυτος πιστευω πως εκμεταλλευτηκε την αναγκη της να δει τον καλο της.Γι αυτον τον θεωρω τον χειροτερο :arrow: Σύμφωνα με τα όσα λέει η ιστορία, δεν εκμεταλλεύτηκε καμία ανάγκη της. Διότι, απλούστατα, ο ίδιος δεν είχε κανένα ώφελος απο τα όσα έγιναν. Απεναντίας, έκανε αυτό που είπε - τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Νο3: Ο Άγριος.(αφού ήταν άγριος και δεν είχε το γνώθι σ' αυτόν).
Συμφωνω.....οι αγριοι κανουν αγριες πραξεις θεωροντας τες ως φυσιολογικες :arrow: Δε τις θεωρούν ούτε φυσιολογικές ούτε μη φυσιολογικές. Δε τις θεωρούν καθόλου! Πόση επίγνωση, π.χ, μπορεί να έχει ένας σκύλος που δαγκώνει;
Νο4: Ο Σοφός. Ένα ευθυνόφοβο κάθαρμα! Που αντί να προστατέψει την κοπέλα, ως ώφειλε σα ''σοφός'' που ήταν, της πέταξε το μπαλάκι με παπαρολογίες για την ''καρδιά'' κλπ και την έστειλε στο στόμα του λύκου! Θα του άξιζε να μοιραστεί την τελευταία θέση μαζί με τον άλλον...

Σοφια δεν ειναι να σε βαζω σε γυαλα....σοφια ειναι να σου δινουν την ευκαιρια να επιλεγεις και να μαθαινεις μεσα απο τα λαθη σου πληρωνοντας το τιμημα. :arrow: Μα ακριβώς σε μια γυάλα ζούσε και ο σοφός! Ήταν ''γνώστης'' και δεν ήξερε τι υπάρχει στο διπλανό νησί; Κι αν ήξερε, δεν έπρεπε να προστατέψει την κοπέλα; Ποιός είπε οτι η σοφία είναι άσχετη απο τις ανθρώπινες ανάγκες και αισθήματα;
Νο5: Ο Ευρωπαίος. Τα λόγια είναι περιττά!
Λειτουργησε εν θερμω νομιζω και αν το μεταφερουμε σε συνθηκες τωρινες, ποιος ειναι αυτος που θα δει την κοπελια του να φιλιεται με αλλον ( πως θα γνωριζει αν ηταν εκουσιο η ακουσιο ?)και δεν θα του γυρισει το ματι αναποδα ? Άλλο φιλί και άλλο βιασμός! Ώφειλε να ψάξει το πώς έγινε αυτό που έβλεπε μπροστά του - ή μήπως όχι;

Και εν πάση περιπτώσει, για να κλείσουμε... Πώς φαντάζεσαι οτι αισθάνθηκε η κοπέλα μετά απο όλα αυτά;

Nikos28

Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "Nikos28"...
Επομένως, δεν ισχύει αυτό που έγραψες οτι ''...ο μόνος υπεύθυνος και απόλυτος υπόλογος για τις πράξεις καθενός είναι ο ίδιος του ο εαυτός''...
Εμπλέκονται και διάφοροι άλλοι, κι έχουν ευθύνη ανάλογα με τη θέση τους, τη σχέση τους με το δράστη και ανάλογα - πάντα - με το βαθμό ωριμότητας του ίδιου του δράστη.

]μην[/u] πω ποτέ την άποψή μου στον Νίκο για κάτι! Θα με κυνηγάει να μου ζητάει και τα ρέστα γι'αυτά που τελικά εκείνος και μόνον εκείνος θα αποφασίσει και θα πράξει!  :P  :lol:

Την άποψη σου τη θέλω και ποτέ δε θα σου ζητήσω τα ρέστα, ο,τι κι αν κάνω...  :lol:  :wink:

Αυτό, όμως, δεν έχει σχέση μ' αυτό που συζητάμε. Για το Σοφό είπα ήδη οτι η ευθύνη η δική του είναι στο οτι παρέλειψε να κάνει κάτι που ώφειλε (ηθικά, όχι νομικά) και όχι στο οτι έκανε κάτι που δεν έπρεπε.

Αν ισχύει αυτό που έγραψες, τότε δεν έχει κανένα νόημα ούτε η ηθική αυτουργία (αφού άλλο ο ηθικός αυτουργός κι άλλο ο φυσικός) ούτε η ενοχή λόγω παράλειψης.

Nikos28

Παράθεση από: "κώστας""Αν η κοπέλα ήθελε να κάνει τρέλες με τον Άγριο και να χωρίσει τον Ευρωπαίο, δε θα είχε πάει να πάρει τη γνώμη του Σοφού."
Έδωσα εξήγηση]

"Άγριος ήταν, στα ρούχα θα κόλλαγε;"
Μα, φυσικά κι ένας άγριος θα κόλλαγε στα ρούχα! (κάτι ξένο προς αυτόν).

"όσο δεν ξέρουμε τι ακριβώς γνώριζε ο καθένας τους, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε."
Συμφωνώ απολύτως.

Όλες οι προσεγγίσεις είναι σωστές, ανάλογα με την οπτική γωνία που τη βλέπει κανείς.

Η δική μου οπτική γωνία βασίζεται στην ιστορία όπως την περιέγραψε η συγγραφέας.

Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε περαιτέρω κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να αποδείξουμε...  :roll:

tristana

Θα κάνω μία εξαίρεση και θα μιλήσω αλλέως...

Αυτά τα "τεστ" εκτός από μέγιστη μπουρδολογία είναι ΚΑΙ παράνομα.
Να μην δέχεστε να υποβάλλεστε σε τέτοιες αηδίες αν και γνωρίζω ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πολλά αναγκαζόμαστε και κάνουμε
για την επιβίωση. Αλλά όχι κι έτσι!
ΟΚ. Ενίοτε πέφτουμε στην ανάγκη ανθρώπων που δεν αξίζει καν να τους φτύσουμε, αλλά αν δεν δεχόταν κανείς να υποστεί τα όσα παράλογα
θέλουν να του επιβάλλουν θα ήταν μία καλή αρχή.

Argiro

Εγώ το είδα καθυστερημένα το τεστ, όμως σκέφτηκα τις απαντήσεις πριν δω τη λύση και τα σχόλια. Θα πω λοιπόν και τους λόγους για τους οποίους απαντώ όπως απάντησα. Ξεκινάω με τον καλύτερο για να καταλήξω στο χειρότερο.
Σοφός: Έδωσε τη συμβουλή που μόνο ένας σοφός θα έδινε. Ο άνθρωπος δεν είναι άμοιρος ευθυνών για τις πράξεις του και δεν χρειάζεται καθοδηγητές και "σωτήρες". Υπεύθυνος για τις επιλογές του είναι ο καθένας μόνος του και αναλαμβάνει τις συνέπειες των πράξεών του.
Άγριος: Το "αμάρτημά" του ήταν πως είδε γυναίκα και της όρμησε. Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός πως ένας υποανάπτυκτος άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να ξέρει τι κάνουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι όταν βλέπουν γυναίκα με τη μακρυμπανίστρα και ξαφνικά δουν να πέφτει ουρανοκατέβατη μια γυμνή γυναίκα -και ντυμένη κατά πάσα πιθανότητα- νομίζω πως ίσως τον βάζαμε και στην πρώτη θέση αντί στη δεύτερη. Και δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως είναι δυνατόν να είχε επίγνωση ότι υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ σεξ και βιασμού.
Βαρκάρης: Ο γλοιώδης τύπος που πάντα απεχθανόμουν. Βρήκε την εκαιρία να εκβιάσει την κοπέλα για να πάρει μάτι.
Ευρωπαίος: Κανονικά έπρεπε να πλακώσει στο ξύλο τον βαρκάρη που εκβίασε την κοπέλα και να σκεφτεί πως ό,τι έκανε εκείνη το έκανε γι αυτόν.
Κοπέλα: Παρόλα τα όσα είπα για τον ευρωπαίο, πιστεύω πως η κοπέλα είναι χειρότερη από εκείνον. Νομίζω πως ούτε αυτοεκτίμηση είχε ούτε ήταν σε θέση να καταλάβει τι πρέπει να κάνει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις. Το να υποκύψει στον εκβιασμό του βαρκάρη προκειμένου να δει τον αγαπημένο της δείχνει πως είχε χάσει κάθε αίσθηση αυτοσεβασμού και η αγάπη δεν απαιτεί τέτοιου είδους "θυσίες". Και για ποιο λόγο ζήτησε τη συμβουλή του σοφού; Δεν μπορούσε να ξέρει μόνη της τι πρέπει να κάνει;

Όσο για την ποιότητα του τεστ και το σκοπό που εξυπηρετεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω πως αν συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις σε λίγο θα έρθουν και χειρότερες. Εφόσον βρίσκουν και τα κάνουν, δεν πρέπει να παραπονιόμαστε κι από πάνω. Άλλωστε ήδη ανεχόμαστε χειρότερα, όπως να δουλεύουμε χωρίς ασφάλιση, με τριακόσια ευρώ το μήνα, οκτάωρα και περισσότερο χωρίς καθόλου διάλειμμα, να κάνουμε εκπαίδευση χωρίς να πληρωνόμαστε και να βγάζουμε κανονική δουλειά για μια βδομάδα και να μας διώχνουν και να παίρνουν άλλους "εκπαιδευόμενους" και άλλα πολλά. Ένα τεστάκι μας πείραξε;... Σιγά τα λάχανα... :twisted:

Anonymous

Παράθεση από: "Nikos28"Μου φαίνεται θα κάνω ένα αντι-Σοφικό μέτωπο με τη Manto, τη Jezebell και τη See Me!  :twisted:  :lol:

Me emena giati?  :shock:

_MAIRA_

Παράθεση από: "tristana"Θα κάνω μία εξαίρεση και θα μιλήσω αλλέως...

Αυτά τα "τεστ" εκτός από μέγιστη μπουρδολογία είναι ΚΑΙ παράνομα.
Να μην δέχεστε να υποβάλλεστε σε τέτοιες αηδίες αν και γνωρίζω ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πολλά αναγκαζόμαστε και κάνουμε
για την επιβίωση. Αλλά όχι κι έτσι!
ΟΚ. Ενίοτε πέφτουμε στην ανάγκη ανθρώπων που δεν αξίζει καν να τους φτύσουμε, αλλά αν δεν δεχόταν κανείς να υποστεί τα όσα παράλογα
θέλουν να του επιβάλλουν θα ήταν μία καλή αρχή.

τρις γιατι ειναι παρανομα?
(και εγω δεν τα πιστευω γιατι δεν με συμφερει ..το iq test με εχει βγαλει σχεδον 0)
....anyway οπως και να εχει νομιζω οτι απανταμε περισσοτερο για δασκεδαση
και οχι γιατι τα περνουμε σοβαρα!Αλλοιμονο αν περιμεναμε να μαθουμε για εμας απο ενα τεστ.....αλλωστε υπαρχουν τοσα αλλα παραλογα που  θα prepei  να απεγκλωβιστουμε σουιτ χαρτ !

Nikos28

Προτελευταίο δεν τον είχες βάλει κι εσύ το Σοφό;  :wink:

270 Επισκέπτες, 0 Χρήστες