Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 640
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 797
  • Total: 798
  • Leon

Ψυχολογικό τέστ........

Ξεκίνησε από blue-roses, Μαΐου 25, 2007, 09:11:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dekapaz

1 το ταίρι μου
2 αλεπού
3 τρόμαζω
4 χληδάτο
5 ναι
6 επάνω στο τραπέζι ενα βάζο με πανεμορφα λουλουδια στο τοιχο έναν καθρεφτη στην γωνια του δωματιου ενα τζάκι αναμμένο και μπροστα από αυτό ενα καναπέ
7 πορσελάνη
8 το πηγαίνω στην κουζίνα
9 λίμνη
10 θα κολυμπήσω

amfiprostylos

1. Δεν είστε μόνος/η. Περπατάτε στο δάσος. Με ποιόν/ά περπατάτε μαζί;
 :arrow: με την κουνιαδα μου

2. Βλέπετε ένα ζώο. Τι ζώο είναι αυτό;
 :arrow: Λειοπλευροδοντας

3. Ποια αλληλεπίδραση πραγματοποιείται μεταξύ σας και του ζώου;
 :arrow: πια αλλη, τρεχω να μη με πιασει

4. Περπατάτε βαθύτερα στο δάσος. Βρίσκετε ένα ξέφωτο και μπροστά σας είναι το σπίτι των ονείρων σας. Περιγράψτε το μέγεθος του.
 :arrow: ισα με 10 στρεματα φταγμενο απο κομματια τουρτας

5. Το σπίτι των ονείρων σας περιβάλλεται από έναν φράκτη;
 :arrow: απο πλακες σοκολατας

6. Μπαίνετε μέσα στο σπίτι. Προχωράτε στην τραπεζαρία και βλέπετε το τραπέζι. Περιγράψτε τι βλέπετε επάνω ΚΑΙ γύρω από το τραπέζι.
 :arrow: επανω την χιονατη ξαπλωμενη και γυρω απο αυτο, διαφορα συνεργα για σεξ

7. Βγαίνετε απ' το σπίτι απο την πίσω πόρτα. Κάτω στο γρασίδι είναι ένα φλιτζάνι. Από τί υλικό αποτελείται το φλιτζάνι;
 :arrow: ποιος το χεζει το φλιτζανι, σιγα μη παρατηρησω και τις μολωχες. πιθανοτατα να το προσπερνουσα

8. Τι κάνετε με το φλιτζάνι;
 :arrow: ρε μανια, αφου ειπαμε δεν το ειδα

9. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε ύδατα. Περιγράψτε τον τύπο της υδάτινης μορφής: (Ρυάκι, ποτάμι, θάλασσα, ωκεανός )
 :arrow: λυματα και μυριζουν απαισια (τι μου θυμησες τωρα)

10. Πως θα διασχίσετε το νερό;
 :arrow: οπα ρε φιλαρακι, εσυ θα το περναγες; πλακα με κανεις;

black_velvet

[albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

amfiprostylos

[quote user="black_velvet" post="337998"][albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg][/quote]

ρε γαμωτο διαβασα μετα τις απαντησεις και οντως πρεπει να εχω προβλημα. τι κανω γιατρε;
(και συν ολα τα αλλα δεν ξερω τι ειναι κουνιαδα, μια ζωη μπερδευα τα συνυφαδα,κουνιαδα ,μπατζανακης και αλλα τετοια χαριτωμενα.)

black_velvet

[quote user="amfiprostylos" post="338040"][quote user="black_velvet" post="337998"][albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg] [albumimg]12134[/albumimg][/quote]

ρε γαμωτο διαβασα μετα τις απαντησεις και οντως πρεπει να εχω προβλημα. τι κανω γιατρε;
(και συν ολα τα αλλα δεν ξερω τι ειναι κουνιαδα, μια ζωη μπερδευα τα συνυφαδα,κουνιαδα ,μπατζανακης και αλλα τετοια χαριτωμενα.)[/quote]

Μα γιατί; Εγώ μια χαρά σε βρίσκω!
Όσο για τα χαριτωμένα, πες μου τι θες να μάθεις και θα στα εξηγήσω όλα εγώ. Ειδικότης μου.  ;-)  χαχαχαχαχαχα
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

ntomatas

Με το σκυλί μου.

Το σκυλί μου!

Περπατάμε μαζί (όπως και ζούμε μαζί!)

4. Περπατάτε βαθύτερα στο δάσος. Βρίσκετε ένα ξέφωτο και μπροστά σας είναι το σπίτι των ονείρων σας. Περιγράψτε το μέγεθος του.
Διόροφο (με κλειστό πάρκιν, γιατί σε λίγο ούτε στο δάσος θα μπορείς να παρκάρεις!!!)

Ναι

6. Μπαίνετε μέσα στο σπίτι. Προχωράτε στην τραπεζαρία και βλέπετε το τραπέζι. Περιγράψτε τι βλέπετε επάνω ΚΑΙ γύρω από το τραπέζι.
Καρέκλες γύρω του, τζάκι δίπλα και στρωμένο για γεύμα.

7. Βγαίνετε απ' το σπίτι απο την πίσω πόρτα. Κάτω στο γρασίδι είναι ένα φλιτζάνι. Από τί υλικό αποτελείται το φλιτζάνι;
Πορσελάνινο

Αν είναι να κάνω κάτι κάποια στιγμή με αυτό... το πάω αμέσως για πλήσιμο!!!

9. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε ύδατα. Περιγράψτε τον τύπο της υδάτινης μορφής: (Ρυάκι, ποτάμι, θάλασσα, ωκεανός )
Λίμνη δεν έχει; (Πάντα ήθελα σπίτι δίπλα σε λίμνη  :smile: )

Αν είναι χειμώνας με βάρκα, αν είναι καλοκαίρι κολυμπώντας.

kuria

Απαντήστε στις ερωτήσεις τις παρακάτω ιστορίας, όσο πιο αυθόρμητα μπορείτε...

*  με ενα φιλο

*  κατσικακι

*  επιφυλακτικη τρυφεροτητα...

*  καμια εξηνταρια τετραγωνικα το πολυ...

*  οχι

*   πανω στο τραπεζι ενας χαμος... απο φακελους με λογαριασμους μεχρι φαρμακα, φρυγανιες, χαρτοπετσετες και μανταλακια...
     γυρω απο το τραπεζι καρεκλες φορτωμενες απο εφημεριδες μεχρι σακουλες με σνακακια

*  πορσελανη

*  το παω στα απλυτα

*  εγω ηθελα θαλασσα αλλα θα βολευτω με το ρυακι... μου αρκει που ειναι νερο...

* σιγα το σπουδαιο... θα πηδηξω απο πανω... κι αν βραχω, οταν παω σπιτι θα αλλαξω...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

ntomatas

[quote user="kuria" post="342973"]
*   πανω στο τραπεζι ενας χαμος... απο φακελους με λογαριασμους μεχρι φαρμακα, φρυγανιες, χαρτοπετσετες και μανταλακια...
     γυρω απο το τραπεζι καρεκλες φορτωμενες απο εφημεριδες μεχρι σακουλες με σνακακια[/quote]

Ψυχολογικά χάλια το τραπέζι kuria!!! Πως θα παίξει μπάρμπεκιου σε τέτοιο μπουρ$e!ο;;;  :mryellow: (για το τραπέζι μιλάω... μην παρεξηγηθώ!  :mryellow: )

kuria

τι λεει τωρα το σκασμενο ο λαχανουλης... καλα εχεις δει πολλες φορες να παιζει μπαρμπεκιου μεσα σε τραπεζαρια;  :lol:

ntomatas

[quote user="kuria" post="342991"]τι λεει τωρα το σκασμενο ο λαχανουλης... καλα εχεις δει πολλες φορες να παιζει μπαρμπεκιου μεσα σε τραπεζαρια;  :lol:[/quote]

Όσες είδα σπίτια χωρίς φράχτη στη μέση του δάσους!!!  :lol:
Δεν έχεις φράχτη! Έξω θα το κάνουμε το μπάρμπεκιου στο δάσος??? Θα φάνε κι εμάς!  :lol:

kuria

βρε ομορφια μου αφου εμεις ειμαστε φυσει και θεσει λαρτζ... θα συμφαγουμε με ολο το δασικο πληθυσμο... δε θα αφησουμε κανενα ζωντανο νηστικο, ωστε να μπει σε πειρασμο να μας κολατσισει...   :lol:

ntomatas

[quote user="kuria" post="342996"]βρε ομορφια μου αφου εμεις ειμαστε φυσει και θεσει λαρτζ... θα συμφαγουμε με ολο το δασικο πληθυσμο... δε θα αφησουμε κανενα ζωντανο νηστικο, ωστε να μπει σε πειρασμο να μας κολατσισει...   :lol:[/quote]

Αν και πιθανότατα θα φάγουμε όλον τον δασικό πληθυσμό...  :mryellow:

kuria

[quote user="ntomatas" post="343006"][quote user="kuria" post="342973"]Απαντήστε στις ερωτήσεις τις παρακάτω ιστορίας, όσο πιο αυθόρμητα μπορείτε...

*  κατσικακι

[/quote]

Αν και πιθανότατα θα φάγουμε όλον τον δασικό πληθυσμό...  :mryellow:[/quote]

να τετοια λες και θα αρχισουν παλι οι ερασιτεχνες ψυχολογοι και ψυχαναλυτες να βγαζουν συμπερασματα...   :lol:

ntomatas

kuria

αδικο εχω βρε λαχανουλη μου;

797 Επισκέπτες, 1 Χρήστης