Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 325
  • Total: 326
  • Leon

οι πιο δημοφιλεις συντονιστες/ριες απο ιδρυσεως α33 !!!!!!!!

Ξεκίνησε από apol, Μαΐου 26, 2007, 01:47:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Απολ οσο κι αν προσπαθεις να μας κανεις τον κακο και να μας ειρωνευεσαι κατα βαθος γουσταρεις τρελλα!!!

apol

κακος εγω μαλλον οχι ...σε χωρο ψυχαγωγιας βρισκομαστε τη πλακα μας κανουμε τηρουμενων των αναλογιων

apol

το μινορακι συμαθουσα πολυ

Jezebell

Παρολο που ΔΕΝ ηταν συντονιστρια????????????

mourmouritsas

Nikos28

Παράθεση από: "Jezebell"Ετσι απολ!!!ΕΓΩ προσωπικα συμφωνω μαζι σου!!!ΕΙΜΑΙ μετριοφρων και ειναι ενα απο τα 1000δες επικτητα προσοντα μου!!!Δεν θα αναφερω καν για τα εκ γεννετης!!ΕΓΩ ειμαι λοου προφαιλ!!!

Πόσες δεκάδες εκατομμύρια φορές σου' χω πει να μη λες υπερβολές;  :?:  :P

Jezebell

αλλα ΕΓΩ τπτ!!! :P  8)  :oops:

Nikos28

Τσ, τσ, τσ...

Με απογοητεύεις, δε μου μοιάζεις σε τίποτα...

Μόνο στη συντονιστική τεχνογνωσία ΠΑΣ να με προσεγγίσεις!  :P

apol

ελα ρε κι εβαζα στοιχημα οτι το μινορακι ηταν συντονιστρια !!!!!!!!!!!!!!

Jezebell

Νικο μη μου θυμιζεις το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αδυναμο μου σημειο!!!!

Απολ εναν ανθρωπο συμπαθησες κι εσυ και ΔΕΝ ηταν συντονιστης!!!!

apol

εκτος συντονιστων συμπαθω πολλους/ες...
ξερεις μολις γινει καποιος συντονιστης χαλαει απο λιγο εως πολυ ...η εξουσια τζεζ καπως σε κανει.....ξερεις εσυ ......φουσκωνει λιγο το εγω σου

Jezebell

Μαλλον το πως σε βλεπουν οι αλλοι αλλαζει!!Τα απωθημενα με την εξουσια...ξερεις...σου βγαζουν στην επιφανεια συμπλεγματα!Να μην αναλυσω καν πως ο συντονισμος δεν σου δινει δικαιωματα στα αφαιρει κιολας!!!Δεν μπορεις πολλες φορες ν απαντησεις οπως θες ακομα κι αν ο αλλος σε θιγει η εχει πιασει τον παππα απο τα @@ και το παιζει ψυχολογος!Κρινεσαι οτι κι αν γραψεις και περνας πολυ χρονο που οι χρηστες ξοδευουν διασκεδαζοντας με το να μεταφερεις διπλες απαντησεις,να κοιτας μηπως μπηκε ρομποτακι με κακοβουλα λινκξ η να μεταφερεις θεματα στην σωστη ενοτητα!!!Αυτα ολα ειναι χρηση εξουσιας?Πιο πολλα κουμπακια εχουμε και λιγοτερα δικαιωματα απο τους χρηστες!!
Για να σε προλαβω,δεχομαστε να γινουμε συντονιστες επειδη ειναι καλο να σε εμπιστευεται καποιος και γιατι μπορεις να προσφερεις κατι σε ενα σαιτ που σε φιλοξενει τσαμπα!!!

apol

η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα φανταστει οτι ο συντονιστης ασκει λειτουργημα.....πας να μου δημιουργησεις ενοχες...ασε που στο τελος μπορει να με βαλεις να πληρωσω και κατι ....τελος παντωνπολυ  ρομαντικη τουλαχιστον ,βρισκω την  αποψη σου για τα περι συντονιστων σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλοι που θα εχουν ολιγον εως πολυ διαφορετικη αποψη....

mourmouritsas

κριμα που δεν εγεινες συντονιστης,εχει ωραια θεα εδω πανω

Jezebell

Φυσικα!!!!Αλλα αυτο ειναι θεμα συντονιστη ως λειτουργια η θεμα ανθρωπου?
Απολ οτι εχεις μεσα σου,σου βγαινει μεσα απο διαφορες διεξοδους!!
Μπορεις να προσαψεις χαρακτηριστικα ανα ομαδες ανθρωπων με απολυτη βεβαιοτητα πως ισχυει για ολους?
Τι το λαθος βρισκεις στην περιγραφη των "καθηκοντων" ενος συντονιστη?
Και γιατι εμεις δεν εχουμε διικαιωμα να κανουμε λαθη η να κρινουμε λανθασμενα?
Εσυ δεν θα εκανες?Και μη βιαστεις να πεις εγω δεν θα γινομουν συντονιστης.
Υποθετικα...εστω και τελειως

325 Επισκέπτες, 1 Χρήστης