Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 602
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 612
  • Total: 612

pοios kanei trelles ston dromo?

Ξεκίνησε από cuba, Μαΐου 27, 2007, 10:42:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuba

mourmouritsas

τρομερο! :( αυτα να βλεπουν μερικοι που τρεχουν για να δειξουν ποσο οδηγοι ειναι :(

Shadowlord

Εγω παντως ανατριχιασα..

balland

kala den frikara k olas me thn diafimhsh gia na eimai eilikrinhs.

me 300 se eparxiako dromo me 250 se 'tyflh' strofh

http://youtube.com/watch?v=APdSqzXWStU

me 380 sthn e8nikh

http://youtube.com/watch?v=8uaSUcUhMLI&mode=related&search=

Supra Vs Ferrari
etc gia na arxizoume na ma8ainoume edw sto ellada ti 8a pei
"Japan power"

http://youtube.com/watch?v=bZL3DQjz1M8&mode=related&search=

SurvivoR

kala ekpliktiko to bedio me tin kopela ...

auta na blepw pou ama me pianoun kriseis den upologizw to gazoi (enw ama den me poianoun) :wink:

alla opws kai na exei den einai alli8ino .....opote as min paramorfonoume kapoia pragmata ;)

Enia

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!

ακούς εκεί 'δεν είναι αληθινό και να μην τα παραμορφώνουμε'!!!!

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

να εύχεσαι να μην σου συμβεί ΠΟΤΕ!!!

mourmouritsas

τι λεει τουτος? :roll:  :?

Enia

αν ρωτάς κυριολεκτικά...

bedio = βίντεο
gazoi = γκάζι

:P  βάλε και λίγη φαντασία! :lol:

αν πάλι ρωτάς μεταφορικά.... ε, ναι, κι εγώ απόρησα!!!  :evil:

mourmouritsas

εμ λεω και εγω τι γραφει..bedio gazoi :velo:

anzelina

κοντεύουν σχεδόν 4 χρονιά από τότε....και αφού πλέον γυρίσαμε στους κανονικούς μας ρυθμούς μετά από 1,5 χρόνο δηλαδή....πάντα όταν ταξιδεύω έρχεται στα αυτιά μου αυτός ο άσχημος θορύβους (όταν συναντάμε αυτοκίνητο από την αντίθετη πλευρά να έρχεται)ο ήχος τον δυο λαμαρινών που αγκαλιάζονται όταν πεφτει η μια πάνω στην άλλοι,δεν μπορώ να τον περιγράψω μονό αντιχει μέσα μου,και μια σκεψη έρχεται στο μυαλό μου.....<θεέ μου όχι πάλι>
και καλά άμα φταις εσύ ο ίδιος,λες καλά να πάθω έκανα μαλακιά.....το άσχημο είναι όταν για αυτό που σου συμβαίνει φταίει κάποιος άλλος,εκεί λες γιατί να συμβαίνει σε μένα αυτό..
άμα δεν το βιώσεις αυτό δεν θα καταλάβεις ποτε

Enia

anzelina :hug2:

Ιούνιο του 2001 ήταν...

Ευχαριστώ το Θεό που δεν είχα τις αισθήσεις μου και δεν έχω εικόνες από το ατύχημα...

Ποτέ δεν θα ξεχάσω όμως την Ελένη.

anzelina

Enia κουκλίτσα  :hug2: καλύτερα που δεν είχες εικόνα.....
και δεν άκουγες τι γινόταν γύρω σου.....

δεν μπορείς να ξεχάσεις πάντα θα την θυμασε με αγάπη.....

πάντα θα θυμαμε όλα αυτά που πέρασα τότε.....ποτέ δεν θα ξεχάσω....

δεν λέω κάτι παραπάνω όχι γιατί δεν το αντέχω εγω να το λέω, αλλά γιατί υπάρχουν πολύ άλλοι που έχουν βίωση παρομοιες καταστάσεις και δεν θέλουν κάνα να το κουβεντιάζουν, αλλά ούτε να το αναφέρουν καν....και δεν το λέω αυτό για σένα Εnia γενικά το λέω.... :)

SurvivoR

ela mwre min mou lete blakies .......8a mou peite pws tuxaia ka8otane enas kai trabouse 1 zeugari pou bre8ike kai xamoureiotan kai etuxe na tou parei sbarna amaksi ????

e ??  e ??

tuxaia bre8ike apoio kai leei ti na kanw ..as trabi3w bideo ena zeugaraki  :?

eleos !!!!!!!!!!!!!1

mourmouritsas

αυτό είναι ένα παράδειγμα το πως τρέχουν όλοι που θέλουν να κάνουν εφφέ..έχασα και εγώ φίλους και φίλες από τροχαία που νομίζαν οτι επιδεί έχουν καλό αυτοκίνητο/μηχανή,είναι και καλοί οδηγοί.
Και εγώ στα 16 μου που ήμουν με το παπάκι στον Ωρωπο,πήγαινα στον παρακάτω οικισμό για να πω σε μια φίλη του αδερφού μου,να πάμε το βράδυ σινεμά και μου βγήκε απο ένα στενό δεξια ένα αυτοκίνητο!Θες να σου πω τι έπαθα?σπάσιμο μύτι,σπάσιμο δόντια,τα χείλια μου...να τρέχουν οι πέτσες από τα χείλια κρεας..κατάγματα στα πόδια και μολοπες στην κοιλια!Και πήγαινα με 20 μιας και ο δρόμος ηταν χωματοδρομος.2 χρονια στο κρέβατι απο την μαλακία του γειτονα!Δεν του κάναμε τπτ να τον τρέχουμε στα δικαστηρια,γιατί ήταν ενας φτωχός άνθρωπος(φτωχούλη,έτσι τον λέγανε στην γειτονιά).Με πήγε στο σπίτι και οι γονείς μου πάθαν σοκ.Το πρόσωπο μου ήταν μες στα αίματα και κρεμόντουσαν κρέατα!.Τα θυμάμε σαν να ηταν εχθές!Θες να σου πω και αλλο???Την πρώτη μου κόπελα την έχασα σε τροχαίο στον Ωρωπο...από την μαλακία ενός μεθησμένου και αυτός είναι εξω!!Το μόνο που δεν ξανα εμφανίστηκε στον Ωρωπο!4 Χρόνια σχέση μου σημάδεψε την ζωή σε κατάθληψη..ήταν το πλασματάκι μου....την έβλεπα στον ύπνο μου και μου έλεγε χαμογέλα μωρο μου..κάντο για μένα και συνέχισε να ζεις...
Θες να σου πω και άλλο όπως είναι στο παράδειγμα??Ο αδερφος στην Χαλκίδος στην μεγάλη στροφή στην Νέα Χαλκιδόνα που πάμε για Ν.Φιλαδέλφεια,είχε αράξει με το καινούργιο του αυτοκίνητο ένα πεζο 106 να φαει ένα σαντουϊτς από την καντίνα(καντίνα η στροφή έτσι λεγόταν) και ένας με ένα νισσαν μικρα με κατευθυνση προς Χαλκιδόνα του ξέφυγε το αμάξι και καρφωθήκε στο αυτοκίνητο του αδερφου μου.Ευτυχος δεν ήταν μέσα ο bro μου!Το μπροστηνο μέρος του πεζο,έφτασε στα πισω καθήσματα!Ο αλλος που οδηγούσε εζησε απο θαυμα,αλλα η κοπέλα του σημαδευτηκε στο πρόσωπο.Από μαλακια του οδηγού να πάρει την στροφή με 110(τόσο έγραφε το καντράν)σημάδεψε για μια ζωή την φίλη του.

Και εσύ που είσαι από Χαλκίδα θα ξέρεις πολυ καλά πόσα παιδια έχουν χαθεί από τροχαία.

SurvivoR

file mou 3erw ...
exw pa8ei kai egw troxiaio me to prwto mou amaksi...
itan ena hyundai coupe,idio me auto pou exw twra ....

otan apo malakia piga na parw mia strofi me 150....ebene den lew ....
ma ei xe mia lakouba,mia bouba basika

bike to amaksi,bgike....exase thn isoropoia efuga ...ekana 5 sbores kai agkaliasa me 100 xlm mia kolona me thn porta mou......

to amaksi katastrafike.......o sunodigos mou petaxtike apo to para8uro kai bre8ike 8 wres mena apo to rakarisma se ena xwrafi,alla eixe pa8ei sok kai den kouniotane...

egw bre8ika mazi me to ka8isma sta pisw ka8ismata,pisw apo ton sunofigw ....

apotlesma .....4 meres se koma.....2 mine ston euagelismo me sidera sto ena podi ......pou prin 2 xronia ebgala

argotera otan eimoun pleon kala .....piga eiad to amaksi ..kai kuriolextika ebala ta klammata...anapsa mia labada ..kai aporisa pws bgika zwdanos..
to amaksi auto to exoun sto aliberi evoias se sxoli odigwn ....kai to exoun gia na to deixnouon stous ma8ites ....akoam kai sxolia exoun paei na to doun.....

par ola auta,meta apo kairo ..mou dw8ike h eukairia na parw ena evo8....

to pira..mia xara,gazia full....den mou arese...itan san xartokouto.......

to edwsa kai pira pali to hyundai coupe opou pisteuw einai apo ta pio asfalestero amaksi........to beltiwsa ....kai benw sthn idia strofi me 14- ws 170 .........einai  NA MIN SOU TUXEI .....

oti kai na kanoume,an einai grafto 8a ginei ..eite me 20,eite me 140 .......

612 Επισκέπτες, 0 Χρήστες