Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 260
  • Total: 260

Κοροϊδία και θέατρο

Ξεκίνησε από gon, Μαΐου 27, 2007, 05:44:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

samorc

Παράθεση από: "tristana"Να επεμβαίνεις όποτε φιλ λάικ ιτ.

Ηθοποιός κι εσύ;  :twisted:

οχι ρεσεψιονιστ!!

tristana

Ελεύθερη κι ωραία ή ...;

samorc

Παράθεση από: "tristana"Ελεύθερη κι ωραία ή ...;

ελευθερη σιγουρα..!!!!!

gon

samorc  έγραψε:
πρέπει να τροφοδοτήσεις την αυτοπεποίθηση τής, αυτό σημαίνει να την κανείς να σε εμπιστευτεί , να τής δώσεις να καταλάβει ότι την θέλεις πραγματικά για αυτό που είναι, να τής πεις ότι καταλαβαίνεις αυτή την άσχημη συμπεριφορά τής και να το συζητήσετε για να βελτιωθεί,
αν ενδιαφέρεται και αυτή για εσένα και θέλει να δημιουργήσει σχέση μαζί σου τότε με όλα τα παραπάνω θα υπάρξει βελτίωση..

πολύ σωστά  samorc  η πιο σοστη σωστή άποψη που μου έχει προταθεί.

Nikos28

Παράθεση από: "samorc"
Παράθεση από: "tristana"Γκον, ένα θα σου πω. Μακριά από θεατρίνες.
Τι μπλέκεις με τις ηθοποιές;;;
Μια πόλη γεμάτη κοπέλες της ηλικίας σου πρόθυμες να είναι ειλικρινείς
απέναντί σου κι εσύ πας και πέφτεις στην Βανέσα Ρεντγκρέιβ την ίδια;
Θα σε μαλώσω, κύριέ μου  :twisted:  :oops:

συγνωμη που επεμβαινω αλλα ακριβωσ επειδη οι περισσοτεροι εχουμε αυτην την λογικη γιαυτο και καταληγουμε μονοι μασ....ολο ο ενασ εχει το ενα προβλημα , ο αλλοσ εχει το αλλο προβλημα ,...θα βρω αλλον/η καλυτερο/η και που καταληγουμε......να ειμαστε μονοι μασ και να ψαχνομαστε μια ζωη................

Συμφωνώ απόλυτα - και επαυξάνω!  :wink:

gon

Athinoula

kalhsper! poli sosta ta leei o nikolas apo kei kai per omos, i dikia mou gnomi einai na min doseis kai idiateri simasia an8ropoi oi opioi paizoun 8eatro lene psemata kai ta upollipa den exoun sxesei mazi mou.Kai to 8eoro adianoito na endiaferete kapia gia sena kai na to paizei kapos..auto einai asteio..kai elipseis sovarothtas..an 8eleis kapion-a to dixneis kai pernas omorfa, den psaxneis an apokriptografiseis ti h8ele na pei kai ndi gi auto eipe allo klp klp as eimaste oi eautoi mas..aplos xoris polla polla..oi prigipises ex allou einai sta anaktora.. :roll:

samorc

προσ lila

lila οι ανθρωποι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, καποιοι εχουν τισ ιδιαιτεροτητεσ τουσ, καποιοι ισωσ ειχαν καποιεσ τραυματικεσ εμπειριεσ στο παρελθον και προσπαθουν να προστατευτουν με αυτο τον τροπο..δεν πρεπει να τουσ αντιμετωπιζουμε ετσι..βεβαια αν δουμε οτι δεν ενδιαφερονται να προσπαθησουν να βελτιωθουν με τη βοηθεια μασ,.. εκει σταματαει το ολο θεμα..

Nikos28

Εγώ δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος - άντρας ή γυναίκα - που να' ναι τόσο κακός ώστε να κοροΐδεύει ενσυνείδητα κάποιον άλλον.

Το κακό είναι οτι πολλοί άνθρωποι σήμερα πάσχουν απο το σύνδρομο του ''δεν-ξέρω-τι-θέλω'', με αποτέλεσμα να υποφέρουν, πρώτ' απ' όλα, αυτοί οι ίδιοι και άθελά τους να συμπαρασύρουν και κάποιους άλλους - οι οποίοι την ''πατάνε'' γιατί προβάλλουν στον άλλον τη δική τους ενδόμυχη (και κατά βάθος εγωιστική) επιθυμία ν' αγαπήσουν και ν' αγαπηθούν...

Μια επιθυμία που είναι εντελώς φυσιολογική και ανθρώπινη - πλην όμως θα πρέπει να συνδυάζεται με την πραγματικότητα και με μια ορθολογική εκτίμηση του ποιός είναι ο άλλος και τι ακριβώς θέλει.

samorc

προσ νικο28

Εγώ δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος - άντρας ή γυναίκα - που να' ναι τόσο κακός ώστε να κοροΐδεύει ενσυνείδητα κάποιον άλλον.  :arrow: υπαρχουν ..

Το κακό είναι οτι πολλοί άνθρωποι σήμερα πάσχουν απο το σύνδρομο του ''δεν-ξέρω-τι-θέλω'', με αποτέλεσμα να υποφέρουν, πρώτ' απ' όλα, αυτοί οι ίδιοι και άθελά τους να συμπαρασύρουν και κάποιους άλλους  :arrow: συμφωνω..

- οι οποίοι την ''πατάνε'' γιατί προβάλλουν στον άλλον τη δική τους ενδόμυχη (και κατά βάθος εγωιστική) επιθυμία ν' αγαπήσουν και ν' αγαπηθούν...  :arrow: διαφωνω .. εγωιστικη επιθυμια ναγαπησεισ και ναγαπηθεισ????

Μια επιθυμία που είναι εντελώς φυσιολογική και ανθρώπινη - πλην όμως θα πρέπει να συνδυάζεται με την πραγματικότητα και με μια ορθολογική εκτίμηση του ποιός είναι ο άλλος και τι ακριβώς θέλει. :arrow:ναι αλλα οταν σε εχει βαρεσει ο ερωτασ στο κεφαλι ..δεν βλεπεισ μπροστα σου..

gon

Θρασείς και προκλητικοί
Θεέ μου, πόση κοροϊδία και πόσο θέατρο από όλους...

Athinoula

Παράθεση από: "samorc"προσ lila

lila οι ανθρωποι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, καποιοι εχουν τισ ιδιαιτεροτητεσ {...} να προσπαθησουν να βελτιωθουν με τη βοηθεια μασ,.. εκει σταματαει το ολο θεμα..

ego kale mou, kalh mou samoc to pistevo to oti exeis pligo8ei den simenei oti prepi na ferese etsi se enan an8ropo..einai adikia..! :cry:

Rakendytos

Για μενα.. παιρνουμε οτι μας αξιζει..
Σορι αδελφε Γκον αλλα το πιστευω!

plus

αν ειναι καλοσκηνοθετημενο και καλοπαιγμενο,
παιρνεις και free μαθηματα!

samorc

δυστηχωσ καποιεσ φορεσ η ζωη μασ κανει να ειμαστε παραπανω επιφυλακτικοι, και με ατομα που ισωσ δεν θα αξιζαν μια τετοια αντιμετωπιση

260 Επισκέπτες, 0 Χρήστες