Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 230
  • Total: 231
  • Leon

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Ξεκίνησε από ROMEO, Μαΐου 29, 2007, 05:06:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROMEO

Μετά από έρευνα που διενήργησε εταιρεία ερευνών, διαπιστώθηκε πως στην εταιρεία μας οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μεταξύ τους ένα λεξιλόγιο κάπως ανάρμοστο και πολλές φορές γεμάτο ύβρεις, Επιθυμώντας η εταιρεία μας να διατηρήσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9002, λήφθηκε η απόφαση πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται εφεξής αποδεκτές. Θέλοντας να συμβάλλουμε στην ομαλότερη μετάβαση σε ένα επίπεδο επικοινωνίας πιο εκλεπτυσμένο δημιουργήθηκε η παρακάτω λίστα περιπτώσεων με τις προτεινόμενες αλλαγές:
Αντί του:       Πω, πω κουφάθηκα ρε πούστη!   Να γίνεται χρήση του:   Σοβαρά? Απίστευτο! Εντυπωσιακό!
Αντί του:       Μήπως να σου πάρω καμία πίπα?   Να γίνεται χρήση του:   Αυτή την στιγμή είμαι απασχολημένος.
Αντί του:       Στ’αρχίδια μου!   Να γίνεται χρήση του:   Δε με απασχολεί το ζήτημα.
Αντί του:       Γαμώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή!   Να γίνεται χρήση του:   Μου αρέσουν οι προκλήσεις.
Αντί του:       Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ μ’αυτή την παπαριά!   Να γίνεται χρήση του:   Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα
Αντί του:       Να πάει να γαμηθεί, ας το κάνει μόνος του ο καργιόλης!   Να γίνεται χρήση του:   Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειες μας.
Αντί του:       Ωραία! Και κερατάς και δαρμένος!   Να γίνεται χρήση του:   Ναι,  σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες παραπάνω.
Αντί του:       Είναι εντελώς μαλάκας!   Να γίνεται χρήση του:   Δεν γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Αντί του:       ΕΕ! Εσύ!   Να γίνεται χρήση του:   Με συγχωρείτε.
Αντί του:       ΕΕ! Εσύ! Ναι, εσύ ρε μαλάκα!   Να γίνεται χρήση του:   Με συγχωρείτε κύριε.
Αντί του:       Είστε όλοι άχρηστοι!   Να γίνεται χρήση του:   Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ευχαριστημένος.
Αντί του:       Δεν γαμιέσαι λέω γω!   Να γίνεται χρήση του:   Λυπάμαι δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω.
Αντί του:       Τι? Πήρε προαγωγή? Άραγε πόσους απ’το ΔΣ έχει τσιμπουκώσει!   Να γίνεται χρήση του:   Επιτέλους αναγνωρίσθηκαν οι προσπάθειες της.
Αντί του:       Τι τα έκανες τα κωλόχαρτα?   Να γίνεται χρήση του:   Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα.
Αντί του:       Καλά ..σκατά έχεις στο μυαλό σου?   Να γίνεται χρήση του:   Νομίζω η πρόταση σου είναι ανεφάρμοστη.
Αντί του:       Πάλι τα αρχίδια μου πήρε!   Να γίνεται χρήση του:   Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε.
Αντί του:       Όλοι μαζί να τους γαμήσουμε τους κωλοκαπιτάλες!   Να γίνεται χρήση του:   Συνάδελφοι ..πρέπει να συσπειρωθούμε
Αντί του:       Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμη κλητήρας!   Να γίνεται χρήση του:   Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω εξέλιξη.
Αντί του:       Πάλι χάλασε η μπακατέλα!   Να γίνεται χρήση του:   Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.
Αντί του:       Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει!   Να γίνεται χρήση του:   Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες.
Αντί του:       Απ’τα σκαλιά  .. και άμα σ’αρέσει!   Να γίνεται χρήση του:   Ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί.
Αντί του:       Είναι ακόμα τύφλα από χθες!   Να γίνεται χρήση του:   Νομίζω πως ο προϊστάμενος είναι σε καλή διάθεση.
Αντί του:       Σκουλήκια! Θα δουλέψετε μέχρι να λειώσετε!   Να γίνεται χρήση του:   Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες σας.
Αντί του:       Καλά τόση ώρα γι’αυτή την μαλακία!   Να γίνεται χρήση του:   Το αποτέλεσμα είναι μάλλον φτωχό.
Αντί του:       Καλώς τα’αρχίδια μας τα δυό!    Να γίνεται χρήση του:   Καλημέρα κύριε διευθυντά.
Αντί του:       Δώσε φόκο!   Να γίνεται χρήση του:   Έχετε αναπτήρα?
Αντί του:       Ρε σεις! Τεκέ το κάναμε εδώ μέσα!   Να γίνεται χρήση του:   Το κάπνισμα πρέπει να το περιορίσουμε.

:salut:  :thumright:

Athinoula

poli  kalo me ekanes kai gelasa!..na sai kala!

Alabastro

χαχαχαχα  :hah:  :knee:  :24:  :greece:  :greece:  :cheers:

απιστευτος...γελασα τρελα...βρες και αλλα τετοια!!!!!!!!!!!!

anzelina

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

έγραψες........

230 Επισκέπτες, 1 Χρήστης