Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 381
  • Total: 381

....pio kata esas einai to pio erotiko fagito..

Ξεκίνησε από Athinoula, Μαΐου 30, 2007, 02:02:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

kinky egrapses pali palikari mas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dwse kai sunexeia omos..

mE_kiNkY

H sinexeia einai aftirws akatalili !!!
alla akrws sexoualiki , diegertiki kai vevaia exei tin ipografi tis mE KiNkY corp...Dokimasmena pramata ....me egyisi epistrofis igrwn !!!!

Athinoula

kinky zografizeis  lemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Anonymous

Νομίζω ότι ο ερωτισμός δεν είναι στο γεύμα, δεν είναι κάτι που σερβίρεις σε ένα τραπέζι το τρως και χορταίνεις.
Είναι Το Κάτι επιπλέον από ένα γεύμα, το επιδόρπιο ίσως, το γλυκάκι, κάτι σαν το κερασάκι στην τούρτα ή σαν το αμαρέτο πριν....

Οπότε με αυτή την σκέψη μου έρχεται εμένα τώρα ως πιο ερωτικό τα σοκολατάκια Ferrero ..
έχουν στρογγυλό σχήμα, σε χρυσό τυλιγμένα που ακόμα κι αν του βγάλεις το περιτύλιγμα κρατούν την ομορφιά τους, είναι γλυκά και αφού είναι με περισσότερες από μια στρώσεις, αλλάζει και η γεύση τους όσο λιώνουν στο στόμα σου

Ένα άριστο σερβίρισμα του εδέσματος (για τον ερωτικό συσχετισμό του) είναι ο αφαλός και να το κυνηγάς με το στόμα να το πιάσεις και να σε παιδεύει κι' ολας…
Όσο μεγαλύτερο το παίδεμα τόσο μεγαλύτερη και η τελική απόλαυση στο τέλος

Υ.Γ.
Άσχετο
Αντί για Μηλιές σας προτείνω για γάμους στην πλατεία Τσαγκαράδας με τον τεράστιο πλάτανο
Άσχετο 2
Αν δεν μπαχαλέψετε θα σκάσετε
Άσχετο 3
Θα φάτε παιδική χαρά στο τέλος που θα είναι όλη δικιά σας

Nasia9

Μη πολυμιλάς εσύ,γιατί θα σε εκβιάσω  ]

gohssa

Ολα τα οστρακοειδη ( μυδια στρειδια κυδωνια κτλ) και θαλασσινα τυπου καραβιδες, γαριδες αστακοι κτλ ειναι αφροδισιακα!!! Οποτε με λιγη φαντασια και αρκετα απο αυτα φτιαχνεις διαφορα φαγητακια που θεωρουνται ερωτικα!!
Προσωπικά πιστευω οτι αν εχεις ερωτικη διαθεση και ατμοσφαιρα οποιοδηποτε φαγητο φας σε προδιαθετει για ερωτικα παιχνιδακια!! Τωρα αν μπορεις καποιο απο τα  φαγητα που θεωρεις ερωτικα, να το σερβιρεις σε καποιο σημειο του κορμιου του/ σου  και να το φας/ φαει  απο εκει ακομα καλυτερα!!! :smurfin:

Athinoula

ferrero?? :roll:  ...orea einai alla paxainoun...min masvazeis na pernoume kai varos tora..

Nikos28

Τα μακαρόνια.

Έχουν κάμποσους υδατάνθρακες και μου δίνουν ενέργεια, για να κάνω μπόλικα πους-απς αμέσως μετά...   :twisted:

Christina:-)

Ερωτικο φαγητο??
Φαε λαδι και ελα βραδυ ας πουμε??
 :lol:  :lol:  :lol:
Και μελι (αλοιμενο) με καρυδια?? ε? ε?

voliwtisa

Christina:-)

Ευχαριστως ειμαι μεσα για το μελακι..Αλλα το λαδι ασ''το φαει αλλος..
Εγω εξαλλου δεν εχω αναγκη!!! :lol:  :lol:  :lol:
γΙΑ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟς..ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ...

voliwtisa

Αφού θα τις κάψεις μωρέ μετά τις θερμίδες...Λίγα καρυδάκια δεν κάνουν κακό  :lol:

Nikos28

Παράθεση από: "Christina:-)"Ερωτικο φαγητο??
Φαε λαδι και ελα βραδυ ας πουμε??
 :lol:  :lol:  :lol:
Και μελι (αλοιμενο) με καρυδια?? ε? ε?

Φάτα όλα μαζί, ανάκατα και θα γίνεις... πύραυλος!  :P

plus

εγω ειμαι παραδοσιακη!!

προτεινω φασολαδα!!!

anzelina

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

381 Επισκέπτες, 0 Χρήστες