Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Επέτειος εγγραφής heinrich και συντονισμός Φόρουμ

Ξεκίνησε από Leon, Μαΐου 30, 2007, 10:59:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

'Ενια, γι' αυτό δεν μιλάει;  :roll:  Εθαμπώθη;

isabella

Παράθεση από: "heinrich"

[size=18]αυτό το τόπικ θα το μετατρέψω σε τόπο μνήμης υπέρ των σφαγιασθέντων posts υπό των κιτρίνων συντονιστών!!![/size]

τραβαμε ζορια;;;; :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:

tristana

ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ;;;;;;  :evil:

Σέιβ μον ΠΡΩΗΝ ίνδαλμα ΝΑΟΥ!

joking

να δείτε τι ωραία που ταιριάζει το κίτρινο πουκαμισάκι με τα ....
πράσινα μάτια και τα ξανθά σγουρά του τα μαλλιά!!!

Hein!!
και εις ανώτερα!!!

[img]http]

tristana

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕ'Ι' ΕΦ ΕΦ! ΤΩΡΑ! (Κι ας είναι ξανθός μπλιαχ  :twisted:

Αποσυντονιστής

ποίος ειναι συτός με το χιτλερικό όνομα που γίνεται τόσος ντόρος?

tristana

Ορίστε! Τον απαρνήθηκε Τρεις (ουδέποποτε η Τρις, όμως)

Athinoula

sinxarititria hein kai eis..anotera na poume?

gohssa

Συγχαρητήρια Χέιν και καλό κουράγιο και υπομονή, θα την χρειαστείς. Αντε μπας και εσύ καταφέρεις και ξεμπαχαλέψεις λιγάκι το Φόρουμ...... :)  :smurfin:

apol

σιγα μη κανουμε τον χαινς χωροφυλακα .....αλλωστε θα σταθει στο υψος του και συντομα θα αποκιτρινιστει

Leon

Έληξε η τιμωρία του Χρήστου και αποκιτρίνισε. Του πέρασε ο ίκτερος όπως λέει και ο ίδιος

Φυσικά και ήταν μια μικρή φάρσα προς τον ίδιο και ήταν προφανέστατο από αυτή την φράση που είχα γράψει στην ανακοίνωση
Παράθεση από: "Leon".......
δηλωμένης επιθυμίας του να μπει στο yellow race τον εντάσσουμε στους συντονιστές.
.......

Είχα σκοπό να του το κάνω πρωταπριλιά αλλά παρουσιάσθηκε καλή ευκαιρία με τα γενέθλια εγγραφής του και δεν μπόρεσα να αντισταθώ

heinrich

Παράθεση από: "tristana"Ορίστε! Τον απαρνήθηκε Τρεις (ουδέποποτε η Τρις, όμως)

τη αποκαθήλωση που την βάζεις?  Γερνας και ξεχνάς αναρχοκαπή, γκρούπι της συμφοράς.
Aν ξαναπλώσω το χέρι μου να σου υπογράψω αυτόγραφο να μου κοπεί το πόδι και να γίνει πιάτο στο Πιλ Mπουλ.

heinrich

Tο Xρι με ήτα. Xρήστος.
Δεν φτάνει που με έχουν πει...Xέιν, Xαιλ, Xαινς, KFF, Φρόγκι, και άλλα πολλά, δεν θα μου αλλάξετε και το βαφτιστικό μου.. Tο καλό.

heinrich

Tώρα μπορώ επιτέλους να ξαναρχίσω τον αγώνα μου και να περιλάβω τους εσωκομματικούς.... :twisted:

Enia

gohssa, αυτό ήταν καραπροσβολάρα για τους ορίτζιναλ συντονιστές, αλλά ας μην το κάνω θέμα...  :P  :lol:

μπορούμε και χωρίς τον Χάιν, ΡΕ! :tongue:

τι κατάλαβες τώρα που έχασες την λάμψη? πριν φαινόσουν και φωσφόριζες τι ωραία....!  8)

:lol:

574 Επισκέπτες, 2 Χρήστες